Založ si blog

Dnes demonštrácia inteligentov za Kuciaka na SNP !

Dnes večer, na 5.výročie smrti Kuciaka sa patrí, aby tých 40 tisíc ľudí, čo sa v rámci kuciakiády schádzali na jar na SNP v roku 2018, znovu prišlo na miesto činu. Na námestie, na ktorom pri kvalitnej aparatúre hučia slová aj od takého Stankeho, Pauhofovej, K.Farskej či Šeligu ako ideovo silné prejavy hrdinských antických rétorov. All for Jan !

Dnes už nie je dôležité, aby súdy urýchlene odsúdili skutočných a domnelých páchateľov vraždy Kuciaka. Súdy to urobia bez ohľadu na to, kto tu bude v SR vládnuť. Dnes sa nežiada ani rýpať sa v technológii vraždy. Dnes sa žiada niečo iné. Žiada sa pripomenúť si Kuciakove „geniálne investigatívy“. Tie čo ho údajne stáli život. Dnes sa žiada pripomenúť si, koľko % z jeho konšpiratívnych schém a grafov sa po rozviazaní rúk OČTK potvrdilo, zákonnou cestou dokázalo a VERIFIKOVALO. Iste to bolo takmer všetko, čo Kuciak stihol napísať.- Alebo nie ? Čurillovci údajne pracovali slobodne. Takže iste majú brilantné výsledky. – Alebo nie ? Dnes sa žiada, prísť na nám. SNP a pripomenúť si to. – Alebo nie ?

Patrí sa, aby na tribúnu prišli Matovič a Lipšic a poinformovali davy, mávajúce šibenicami s obesenými figurínami Fica a Kaliňáka o tom, čo všetko sa už podarilo rozmotať, vyšetriť a odsúdiť z tých Kuciakových konšpiračných schém, ktoré ho údajne stáli život. Patrí sa, aby Matovič, Lipšic, Šeliga, Kiska a Čaputová oznámili, že sa definitívne podarilo odhaliť ÚNOS SLOVENSKA zo strany SMEROMAFIE. Patrí sa to. Lebo za 3 roky, čo Matovič a Lipšic ROZVIAZALI RUKY ORGÁNOM ČINNÝM V TRESTNOM KONANÍ museli Mikulec, Hamran, Kyseľ, Šurek, Repa, Čurilla,a spol. už všetky Ficove miliardové zlodejiny rozobrať na súčiastky. A veľmi špeciálne súdy na čele s Pamelou Záleskou a najvyššie súdy na čele s Jurajom Klimentom už mali dosť času, aby Fica a Kaliňáka poslali do basy.

Patrí sa, aby tie pravdy pravdúce z Kuciakových článkov, grafov a nákresov, ktoré verifikovali Matovičom rozviazané ruky OČTK, a zákonnou cestou súdili a odsúdili slobodné súdy Pamely Záleskej, Juraja Klimenta a spol. – prišli na námestie SNP pripomenúť a oceniť desiatky tisíc Slovákov na námestia. Patrí sa, aby si intelektuálna elita Slovenska teda BRATISLAVČANIA /samí vzdelanci a herci/ prišli na námestie SNP. Patrí sa, aby na námestia v menších slovenských mestách prišli miestne skupiny ťažko inteligentných malomestských liberáldemokratov. Patrí sa, aby tu skupinovo zajasali, že smerácke ficovské zlo bolo porazené. Že KUCIAK MAL PRAVDU, keď nakreslil schému slovenskej odnože kalabrijskej ndranghetty na čele s miestnym šéfom Ficom a jeho miestnou pompadúrkou Troškovou, – samozrejme tvrdo podriadených talianskemu drogovému dílerovi a chovateľovi kráv Vadalovi.

Patrí sa, aby sa dnes večer na námestiach zišli všetci tí, čo pred 5 rokmi uverili všetkému, čo im o mafii na Slovensku napísal Kuciak, Vagovič, Pavla Holcová. Bárdy, Schutz, Leško, Soltész, Havran, Šimečka, Denník N, Sme, aktuality.sk, trend, HN, odvysielali všetky možné ta3, jojky, markízy a verejnoprávne televízie a rádiá. Všetci tí, čo pred 5 rokmi žiadali pre Fica a spol. nielen demisiu ale aj smrť na šibenici. Všetci tí, čo potom revolučne naladení vo februári 2020 zvolili najlepšiu vládu v histórii Slovenska , – revolučnú vládu Matoviča, Hegera, Kisku, Remišovej, Šeligu, Sulíka, Bittó-Cigánikovej, Borisa Kollára a spol. Patrí sa, aby sa všetci títo inteligenti dnes zišli na námestiach. Patrí sa, aby sa nám ukázali na oči.

Patrí sa, aby všetci tí, čo pred 5 rokmi boli v uliciach, lebo chceli dať dolu Fica, prišli tam aj dnes. Do nohy. Patrí sa, aby tam boli stovky televíznych kamier všetkých našich a zahraničných televízií a aby detailnými zábermi zvečnili pre ústav pamäti národy TVÁRE všetkých tých našich spoluobčanov, ktorí sa vo februári 2018 a vo februári 2020 zaslúžili o VÍŤAZNÝ MATOVIČOVSKÝ FEBRUÁR. Patrí sa, aby sme si pripomenuli tváre tých, čo sa zaslúžili o veľké víťazstvo slovenskej intelektuálnej elity nad sociálnodemokratickou chrapačou.

Patrí sa dnes večer naplniť námestia šťastnými ľuďmi, ktorí boli občianski aktívni a ktorým sa preto naplnili ich sny. DNES MAJÚ ŠTÁT, AKÝ CHCELI. A AKÝ SI ZASLÚŽIA.

Kuciakiáda sa vydarila. Kuciakove konšpiratívne schémy splnili svoj účel. Máme tu zmluvu s USA. Máme tu zmluvu s NATO. Máme tu prezidentku-slniečkárku, ktorá citlivo vníma. Vďaka miliardám, ktoré kedysi na mesačnej báze kradla Ficova mafia tu dnes máme prostriedky na zdravotníctvo. na školstvo, na rozvoj miest a obcí, na zvyšovanie reálnych dôchodkov, na autostrády, mosty, na podporu poľnohospodárstva, gastrosektora, na kultúru a ochranu pamiatok. Máme sa, ako sme sa nikdy nemali.

My sa ale máme !

PS: Nepodarilo sa mi v archívoch médií nájsť tie šibenice s hompáľajúcimi sa figurínami Fica a Kaliňáka. Včera pár záberov na pol sekundy ukázala RTVS. Prečo sa pred 5 rokmi tak populárne zábery dnes kamsi strácajú ? Priatelia, ak máte vo svojich osobných archívoch zábery tých šibeníc, príp. skvelých rečníckych vystúpení z kuciakiádnych tribún -priložte ich k diskusii. Stanete sa tak spoluautormi tohto blogu. Ďakujem.

PS2: Tento článok má aj prílohu. Ide v nej o to, že dnes je efektívnejšie útočiť na Fica a Smer cez kajúcnikov ako cez investigatívnych novinárov. Príloha bohužiaľ z titulky zmizla po polhodinke. Ak si ju chcete prečítať, kliknite si na prvý blog v časti venovanej ostatným článkom tohto blogera.

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 758
Celková čítanosť: 2822405x
Priemerná čítanosť článkov: 3723x

Autor blogu

Kategórie