Založ si blog

Propagandistické okienko Anny Vargovej na SRo

Jednostranné monológy politických predstaviteľov súčasnej prozápadnej vládnej koalície.

Konšpirácie, hoaxy, fejky, klamstvá, lži, dezinformácie, trepiny a táraniny. Bez oponentúry zo strany politickej opozície. Bez diskusie. Bez vyjadrenia druhej strany. Bez alternatívneho názoru. Bez hanby.

Tak toto sú perly z relácie hrubohlasej moderátorky Anny Vargovej. Čerstvej to akvizície zo strany generálplukovníckeho riaditeľa RTVS. A jej hostí. Dnes napríklad všetkého schopného priateľa USA, pána Krúpu. Človeka, ktorý dnes označil Slovákov, čo chcú na Ukrajine okamžité prímerie za podliakov, hyeny a hlúpych jedincov.

Podľa môjho názoru je relácia Anny Vargovej aktuálne profesionálne dno „našej“ súčasnej machajovskej publicistiky.

Česť vašej /každému jasnej/ nadpráci, dámy a páni z RTVS.

Počuli a videli sme budúceho prezidenta

18.03.2024

Tak sme dnes večer videli a počuli v televízii dvoch kandidátov na prezidenta SR. Jeden kandidát bol vynikajúco pripravený, erudovaný v ekonomike, práve, sociálnych veciach a bezpečnostnej politike. Hovoril pokojne ale pútavo. Nie ako autistický uspávač hadov. Ten jeden bol budúci prezident Slovenskej republiky. -No a ten druhý ? To bol Ivan Korčok…….

Grohling nie je dobrý človek do politiky-ale na čelo SaS pasuje ako …

17.03.2024

Sulíkov favorit Grohling sa stal predsedom SaS. Pripomeňme si, čo je s ním spojené: Obuvnícka škola v Partizánskom-nuž nie je to tá najlepšia kvalifikačná príprava na vrcholovú politickú funkciu. Ani prax holiča a manažéra v barbierstve nie je čosi, čo by človeka kvalifikovalo na post ministra školstva a najnovšie na post predsedu SaS. Tobôž je to potom čudne získané [...]

Medveď s krvavou papuľou a Kuffovci sú nešťastím tejto vlády

16.03.2024

Prefíkaný podpredseda vlády Taraba dnes vyhlásil, že na základe jeho iste veľmi exaktných údajov /od Kuffovcov/ operuje okolo Jasnej 200 kg medveď s krvavou papuľou. Ten, ktorý onehdy plašil ľudí na golfovom ihrisku na Táľoch, na ihrisku nota bene nazvanom po medveďovi. Ten, ktorý „spôsobil, že v N.Tatrách zahynula 31-ročná bieloruská turistka. Vyplašená [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 735
Celková čítanosť: 2734691x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie