Založ si blog

Dobehneme Európu: holokaust zvierat už aj na Slovensku

Všimli ste si to ? Niet dňa, aby v rádiu či v televízii ktosi nehromžil na našu zver, na živočíšstvo, čo sa nie z vlastnej viny ocitlo na území, ktorému tunajší ľudia vravia „Slovensko“. V móde už nie je iba požadovať strieľanie medveďov, čo majú tú drzosť, že žijú v lese a jeho okolí. Najnovšie krvilační občania žiadajú zúčtovať aj s vlkmi. Dôvod ? Lebo roztrhali desiatky oviec, čo nocovali v slabo zabezpečenom zázrivskom košiari vlkom pod nosom.

Našim antropošovinistom sa nepáči, že sa vo voľnej prírode pohybujú divé zvery. Napríklad bobry. Iným sa nepáčia ondatry. Rybári by najradšej vyzabíjali kormorány a čajky. Stavebníkom sa nepáčia netopiere a vrabčie hniezda pod strechami rodinných domov. Optimalizujú fasády tak, aby im to znemožnili. Pán kdesi v okr. Komárno sa sťažuje na to, že mu labute zožrali mak. /Asi nevidel, ako sa mak na ochranu pred vtákmi v zahraničí zabezpečuje plachtami. Rovnako tak sa plachtami inde vo svete pred škorcami ochraňujú plachtami aj vinohrady…/.

Vtáky sú jeden z prvých adeptov na vyhladenie. Holuby ničia fasády a špinia po parkoch. Havrany tiež – a navyše jednej záhradkárke požrali skoro všetky čerešne. Celé Slovensko je teraz z toho rozhorčené. Lastovičky narúšali pred rokom dvoma architektonické vyznenie mosta SNP v Bratislave. Tak sa s nimi pokúsili urobiť krátky proces.

Gazdovia v podhorských obciach sa sťažujú, že im na parcely s kukuricou a repkou olejnou chodia medvede a vysoká zver. To sa vraj tam ešte nikdy nestalo. Majú pravdu-kukurica a repka olejná sa pri tatranských lesoch nikdy nepestovala. Drzé líšky chodia do odpadkov chatárom, čo si len nedávno v lone prírody postavili svoje high tech vybavené vilky. Kamzíky a svišťe zavadzajú turistom a ich štvornohým miláčikom pri túrach na vysokohorské štíty…. – No jednoducho, je to hrôza.

Slovensko je v porovnaní s inými -napr. alpskými členmi EU veľmi zaostalé. Zadubení Slováci trpia vo svojej krajine príliš veľa živočíchov. Voľne žijúce zvieratá na Slovensku nás ľudí otravujú ako keby tu boli doma oni – a nie my, štátotvorní Slováci. Treba s tým čosi robiť. Je najvyšší čas dobehnúť vyspelú západnú Európu. Pár vzoriek živej zvery treba zavrieť do ZOO, obor a výbehov – a ostatné živočíšstvo treba vykántriť. Nech nás tu pri potulkách v lese, pri rieke či na poli neotravuje. Nech nás vtáky neprekrikujú pri prechádzkach po lesoparku, nech nás zver nevyrušuje pri cyklistike, nordic walkingu, joggingu, ski alpinizme, veselých lesných opekačkách, gilovačkách, kladení jánskych ohňov, narodeninových ohňostrojoch a pod.

Situácia na Slovensku dospela ku bodu zlomu. Musíme faune ukázať, kto je na Slovensku pánom. Slovensko predsa patrí Slovákom /príp. Rómom ai./ a nie kadejakým bobrom, medveďom, hlucháňom, kamzíkom, vlkom či svišťom.

Občania, zmobilizujme sa. Nasledujme príklad pytliakov, čo už zo zverou dávno bojujú /ročne vraj napr. zastrelia 100 i viac medveďov/. Nasledujme príklad veľkého Mao Ce Tunga, ktorý onehdy vyhlásil myši za jedného z hlavných nepriateľov socializmu a rozbehol celonárodnú kampaň za vykynoženie hlodavcov. My to však dotiahnime ďalej ako Mao. Vykynožme všetko voľne žijúce živočíšstvo. Dobehnime EU. Máme na to. Vezmime dačo do ruky – a ta, – len po zveri !

Nech v okolí našich bytov, domov a chát miesto mrmotu, piskotu, krochkania, zavýjania, brechotu, škrekotu, štebotu a trilkovania kadejakej hávede zase naplno zaznie techno. Nech sa na lúkach nerušene budú môcť uskutočňovať veselé mariškou prevoňané hudobné festivaly.

Ľudia premýšľajúci a vzpriamení – je to na nás. Hybajme na nohy ! Hor sa do hôr na veľkú letnú čistku !

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2835423x
Priemerná čítanosť článkov: 3731x

Autor blogu

Kategórie