Založ si blog

Čo obhajujú naše médiá ? – Pučistov !

Čo obhajujú naše médiá ? Na túto otázku je jednoduchá odpoveď. Stačí si pozrieť titulky článkov:

  • Súdy vraj rozhodnú /do 3-5 rokov/ o tom, či Hamran včera konal protiprávne alebo nie.
  • Fico vraj zvoláva parlament nie kvôli obrane demokracie ale kvôli tomu, že sa bojí o seba.
  • Policajti z NAKY sú vraj elitní policajti.
  • Policajti z NAKY sú vraj takí elitní, že pokojne môžu vyšetrovať aj seba samých. Môžu vraj vyšetrovať aj svojich vyšetrovateľov – takí sú vraj „nestranní“ a „nezaujatí“.
  • Je vraj dobre, že polícia koná – aj keď chybne: veď chyby sa dajú napraviť /Lučanský by o tom mohol rozprávať…/.
  • Policajný prevrat vraj je. Je to však dobrý puč či prevrat, lebo korupcia a porušovanie zákona policajtmi sa po ňom prevracia v konanie dobra v súlade so zákonom.
  • Žilinku neobhajuje žiadna slovenská provládna strana. A čo opozícia ? Okrem Sme rodina sa na to médiá radšej ani nepýtali.
  • Žilinka má vraj dôveru „iba“ 42%. A pritom taká Čaputová „až“ 3O% !
  • Žilinka je vraj Ficov protiatómový kufrík – povedal hahaha hihihi humorista Šeliga ga ga ga; hahaha hihihi…
  • Vo svete v poslednom čase víťazia pronárodné strany. U nás akýsi 30-ročný slniečkársky mysliteľ podporovaný Pravdou volá po vzniku novej akože druhej republiky – republiky nie pre Slovákov, ale pre „občanov“.

Čím bližšie k voľbám, tým viac slovenské médiá pripomínajú masážny salón. Slniečkári v nich masírujú mozgy občanov tejto krajiny tak intenzívne, že do roka a do dňa bude žiť pod Tatrami už len 5 miliónov malých sorosíkov.

Francúzska facka skutočnej demokracii

08.07.2024

Dohlasované. Vo Francúzsku nezvíťazila le Penová, nezvíťazila autentická vôľa ľudu, ale jej intrigánsky kalk. Zákulisie a dlhé ruky deep statu. Francúzska lekcia pre všetkých, čo veria v liberálnu ľavicu teda v ľavicu podľa strihu bruselskej paneurópskej sociálnodemokratickej/socialistickej strany PES. Francúzske voľby ukázali, že politická pluralita na Západe je iba [...]

Fico a spol. na ÚS drvivo zvíťazili

03.07.2024

Tak a je to dokonané. Dnes v noci zase budú labilnejší členovia Progresívneho Slovenska, SaS a OLaNO zaspávať iba vďaka upokojujúcim tabletkám. ÚS im zasadil úder, ktorý je bolestivejší a strategicky silnejší ako bola volebná porážka I.Korčoka. ÚS až na dve veci, týkajúce sa retroaktivity a jednu vec, týkajúcu sa rovnakého zaobchádzania odobril celú smerácku novelu [...]

Macronovi slniečkári: prehrali voľby a tak hybaj do ulíc !

01.07.2024

Všimli ste si, čo robia liberálni demokrati po volebnej porážke ? Akceptujú demokratický výsledok ? Ale kdeže. Už aj sú v uliciach, už tam hneď robia bordel a útočia na víťazov, či vyhrali iba „omylom“ či podvodom. V Nemecku, v nedávnych eurovoľbách , ale tiež v komunálnych a parlamentných voľbách dosiahla alternatívna strana k vládnucim nemeckým [...]

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 782
Celková čítanosť: 2966923x
Priemerná čítanosť článkov: 3794x

Autor blogu

Kategórie