Založ si blog

Včera sa na SNP demonštrovalo aj proti vysokým dôchodkom…

Silný mráz je sviňa. Narúša nielen telesnú pohodu ale ovplyvňuje aj psychiku, ľudovo povedané, lezie ľuďom na mozog. Bolo to vidieť aj včera, na tých úbožiakoch, čo sa dali oklamať médiami a prišli mrznúť na ulicu. Bolo to vidieť na transparentoch, čo sa tam objavili a na heslách čo tam odznievali. Jedna komická hlúposť za druhou, jeden orálny exkrement za druhým.

Spomedzi táranín, čo nám páni novinári zo včerajšej opozičnej maškarády tlmočili som si vybral dve perly. Prvou ozdobou včerajška bola natlstlá mladá skoro-žena. Mala fialové vlasy a na tvári napichané kadejaké špendlíky a krúžky. Každý, kto sa na ňu pozrel, iste uznal, že ide o mimoriadne vzdelanú znalkyňu trestného práva. Každý pri pohľadu na ňu iste pochopil, že chystané legislatívne a inštitucionálne novelizácie má naštudované a k problematike špeciálnej prokuratúry by sama mohla napísať azda aj rigoróznu prácu.

Druhou, tentokrát nie vizuálnou ale zvukovou perlou bol istý demonštrant v staršom veku. Ten na otázku reportéra prečo demonštruje odpovedal, že preto aby Fico išiel do basy a aby sa Slovensko nerozkrádalo – napríklad tak, že sa neustále zvyšujú starobné dôchodky. Čo k tomuto dodať ? Azda iba to, že Slovensko je asi prvou krajinou na svete, kde ľudia idú do ulíc, lebo sú nespokojní so zvyšovaním dôchodkov.

Ľudia včera na námestiach mrzli asi aj kvôli iným veciam. Jeduje ich, že pod novou vládou im konečne /dvojciferne/ rastú reálne mzdy. Hnevá ich, že im klesnú ceny za elektrinu a nezvýšia sa ceny za plyn. Štve ich, že im Ficova vláda do veľkej miery vykompenzuje rast hypotekárnych úrokov. Zúria nielen kvôli trinástym dôchodkom, ale aj kvôli vianočným príspevkom a kvôli zachovaniu rodičovských dôchodkov. Adrenalín im zdvihla informácia o príchode veľkého investora do Šurian. Sú nešťastní z toho, že sa odstránia výlety problémových medveďov do intravilánov obcí, že sa urýchli výstavba nových nemocníc a že nová Ficova vláda urobila, robí a chystá sa skvalitniť život občanov SR aj v ďalších oblastiach. Vo vláde je viac pokoja, k ľuďom prišlo o trochu viac peňazí, znížil sa nárast cien a znížila sa aj inflácia. -Jednoducho,-výsledky na porazenie !

-Na opozičnej ulici o tom ale nič nevedia. V opozičnej bubline panuje jednoducho poriadny mráz. Poriadna mentálna kalamita, ktorú mínusové teploty v radoch voličov slovenskej opozície narobili. Zostáva iba dúfať, že sa to fanatickým opozičníkom v teple domova mentálne aspoň trocha upraví.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, keď bude musieť ministerka Dolinková stáť pred Achillovou pätou rezortu – polstoročia nedokončeným projektom nemocnice Rázsochy.

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2836291x
Priemerná čítanosť článkov: 3732x

Autor blogu

Kategórie