Založ si blog

Ruské barbarstvo a humanizmus Západu

V západných médiách a následne samozrejme už aj na tomto portáli sa objavujú niektoré ponuré informácie o zatýkaní štyroch Tadžikov, ktorí zmasakrovali v hale Crocus cca 150 nevinných ruských civilistov. Západní novinári, ktorí nemajú ani šajn o zvyklostiach a v rámci toho aj krutostiach stredoázijských národov v článkoch slzia nad tým, ako Rusi tých štyroch Tadžikov kruto mučia a ponižujú. Vraj to dokazuje aký je ruský svet barbarský a ako veľmi si naň máme dať pozor.

Nuž áno. Pri zatýkaní tzv. islamských teroristov Rusi nenarábali v rukavičkách. Pretože sa vedelo, že teroristi sú Ázijci moslimského vierovyznania, – boli súčasťou tímu aj policajti, čo ovládajú turkické jazyky a moslimské zvyky. Títo policajti vedia, že prvotné výpovede teroristov, keď sú ešte v strachu a šoku a nie sú limitované radami ich úradne pridelených advokátov sú často tie najcennejšie. Aby šok, hrôzu a poníženie znásobili, použili policajti stredovekú moslimskú „techniku“ rozviazania jazyka a zneuctenia vraha-moslima. Odrezali zatýkanému kúsok ucha. Podľa niektorých novinárov dali potom tento kúsok zatknutému, aby ho zjedol. Možno to tak bolo, možno nie. Podstatné je, že jeden zo zatknutých naozaj prišiel o kúsok ucha. Prečo ? Aby stratil posledný kúsok nádeje, aby ho Allah zavrhol. Podľa Koránu má totiž zbožný moslim nastavovať Allahovi svoje uši. Kto uši nemá kompletné, nemôže tak urobiť – je navždy Allahom zavrhnutý a do moslimského neba sa nedostane.

Kto bol v Oriente, teda v skutočnom nefalšovanom stále divom Oriente a nie na výlete v Hurghade alebo Dubai, ten iste uvidel aj úbožiakov, čo sa ponevierali okolo súkov a žobrali. Niektorí z nich mali znetvorené uši. Ostatní moslimovia nimi opovrhovali a opovrhujú. Sú to kadejakí bývalí delikventi, ktorí za svoje činy neboli iba potrestaní ľuďmi ale aj Allahom. Za svoje zločiny boli odsúdení na večné zatratenie.

V Rusku sa po masakre v hale Crocus znovu oživila diskusia o obnove výkonu trestu smrti. Nech diskusia dopadne akokoľvek, na osud tadžických lotrov to už vplyv mať nebude. Rusi vedia, že títo zločinci skončia v ťažkom väzení ale na život im nikto z moci úradnej nesiahne. Rusi, ktorí videli zábery z vraždenia v Crocuse, z takéhoto podľa nich nespravodlivo „jemného“ trestu nie sú nadšení. A tak trochu tú policajnú brutalitu nielen chápu ale ju dokonca sami žiadajú. – Podobne, ako to urobili Američania pri správach o topení zatknutých islamistov na Guantanáme po 11.septembri alebo ako to akceptujú Izraelci pri chýroch o mučení elektrickým prúdom chytených príslušníkov Hamasu, čo vraždili vlani v kibucoch.

U nás v civilizovanej Európe máme na mnohé veci iné, vraj jemnejšie a humánnejšie techniky. Či už vraždenia, mučenia, ponižovania alebo kriminalizácie. U nás -napr. aj na Slovensku, necháme neposlušného podozrivého /ktorý odmieta byť kajúcnikom a obviňovať Fica a spol./, aby sa zbláznil na samotke /Jankovská/, alebo spáchal samovraždu zo zúfalstva /gen. Lučanský/ alebo ho dáme do infekčného prostredia a potom bez napojenia na dýchací prístroj necháme udusiť covidom /Krivočenko/.

Predvčerom v Paríži zatkli človeka, ktorý sa ukázal na ulici s plagátom, označujúcim francúzskeho prezidenta Macrona za psychopata, lebo chce zatiahnuť Francúzsko do vojny s Ruskom. Ten francúzsky občan mal na druhej strane inkriminovaného plagátu napísané dokonca čosi tak nehorázne, že sa to tu bojím čo i len reprodukovať. No ale nech – mal tam napísané „Nech žije Putin !“. Dačo príšerné, či nie ? Nečudo, že polícia občana dosť rázne zatkla, vypočúvala, potom poslala na psychiatriu a keď sa ukázalo, že je príčetný, uväznila ho. Sudca rozhodne, či za svoj zločin dostane väzenie a alebo iba poriadne vysoký finančný trest.

V Lotyšsku je veľká ruská menšina. Nečudo, že masakra v hale Crocus zasiahla aj lotyšských občanov z tejto komunity a že bez ohľadu na nebezpečenstvo policajného prenasledovania začali spontánne pred ruskú ambasádu v Rige prinášať sviečky a kvetiny. V Lotyšsku je však aj silné extrémne šovinistické hnutie z radov lotyšskej majority. Grupuje sa v rozličných „historicko-kultúrnych“ spolkoch, financované i z fondov EU, určených na rozvoj kultúry. Jedna takáto vlastenecká lotyšská skupina, oprávnene rozhorčená prejavmi solidarity ruskojazyčných občanov s obeťami masakry v hale Crocus, prikročila k ráznemu činu. Priniesla do stredu medzi sviečky a kvety veľké vedro – s ľudskými fekáliami. Do stredu týchto fekálií potom zapichla okakanú ruskú zástavu.

– Tak tomuto sa hovorí prejav západoeurópskej civilizovanosti, zmyslu pre súcit a ľudskosť. Toto je prejav spoločných európskych hodnôt našej milovanej EU. Prejav ako vyšitý. Bravó.

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Ďalší Čaputovej škandál s vyznamenaniami-azda už posledný…

01.05.2024

Včera slovenský prezident /prezidentka/ zase -ako kedysi v Bystrici, rozdal pár plieškov. Nie ako kompenzáciu za nezbúranie Bystrice, nie ako v roku 1944. – Avšak tí, čo si teraz pliešky pripnú hruď, s ničením Slovenska majú mnohé spoločné. Takmer bez výnimky ide o politické figúrky, ktoré škodili kde mohli, len aby zabránili vzniku samostatného Slovenska. Kto sú [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 763
Celková čítanosť: 2849256x
Priemerná čítanosť článkov: 3734x

Autor blogu

Kategórie