Založ si blog

Slováci vyhrali: mier vyhral nad vojnou a Pellegrini nad Korčokom

Slováci , podporujúci súčasnú ľavicovú a národniarsku vládu, gratulujme si k veľkému víťazstvu. SR má po 10 rokoch opäť slovenského prezidenta.

Maďari, gratulujte si, aj vďaka vašim hlasom vyhrala na Slovensku vzájomná úcta a spolupráca medzi slovenskou a maďarskou národnou komunitou. Vyhralo mierové geopolitické spojenectvo Slovenska a Maďarska.

Národní suverenisti, harabinovci, uhríkovci, kotlebovci, švecovci, náhlikovci a i. gratulujme si k víťazstvu idey obnovenej suverenity, samostatnosti a nezávislosti Slovenska nad pokračovaním poslušnosti SR voči agloamerickému neokolonializmu, nad pokračovaním servilnosti voči záujmom Západu, najmä voči záujmom EU a NATO.

Dnes bude pekný slnečný deň. Dnes sa na Slovensku začína nové národné obrodenie. Slovenky a Slováci, nehanbime sa vzájomne si dnes poblahoželať a poďakovať pánu Bohu, za jeho veľké požehnanie.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2836406x
Priemerná čítanosť článkov: 3732x

Autor blogu

Kategórie