Založ si blog

„Pyroman“ Šimečka vyzýva hasiť, čo sám zapálil

Z času na čas sa na verejnosti objavujú správy o chorých jedincoch, čo sa ukájajú pohľadom na oheň, ktorý sami vyvolali. Niektorí z nich svoju úchylku obohacujú ešte aj o uplatneniachtivosť. Len čo oheň prepukne, tlačia sa medzi prvých, čo ho idú hasiť.

Medzi uplatneniachtivých „pyromanov“ patrí aj samozvaný vodca slovenskej opozície Šimečka najmladší. Pár dní chodil do Bruselu zakladať proti-slovenské ohne. Súdiac podľa listu EK určenému vláde SR už horia. Horia nám vraj peniaze z Fondu obnovy. Pyroman prežíva živočíšnu slasť. Aby slasť bola dokonalá, uplatneniachtivý Šimečka teraz vykrikuje na bombastických tlačovkách „horí, horí !“. Vyzýva vládu SR, aby prestala vládnuť a utekala do Bruselu zachraňovať , čo sa ešte dá. Šimečka vyzýva samotného premiéra Fica, aby sa tam išiel osobne kajať, odprosovať, robiť zo seba hasiacu handru.

Podstatou problému „horiacich“ peňazí z Fondu obnovy je samozrejme dezinformácia, – našimi a zahraničnými slniečkármi rozšírený súbor poloprávd a lží. Predovšetkým sa týkajú okolností a dôsledkov schválenia novely trestného zákona. Napríklad, že novela TZ bola schválená protiústavným spôsobom -zrýchleným konaním. Je to lož. ÚS neústavnosť zrýchleného schvaľovania TZ nenamietal. Ďalej napríklad, že sa po novelizácii TZ nebude mať kto venovať stíhaniu zločinov proti ekonomickým záujmom EU. Je to lož. Kým v rámci ÚŠP sa euro-kriminalite venovalo 30 prokurátorov, teraz to bude na úrovni GP a krajských prokuratúr až 72 prokurátorov. No a naostatok, že vraj sa špeciálnym prokurátorom odobrali spisy a pridelili iným prokurátorom, ktorí sa s nimi budú od piky nanovo zoznamovať. I to je lož, lebo spisy prípadov, ktoré sú už na súde alebo v ktorých boli podané obžaloby, zostali pôvodným prokurátorom. Brusel argumentuje aj akýmisi dvoma prokurátormi, ktorí vraj z prokurátorských pozícií zmizli nevedno kam. – Toto, už nie je ani lož, to je komická mega-konšpirácia. Žiadni takýto prokurátori neexistujú. Všetci ďalej v slovenskej prokuratúre pôsobia. Dokonca v prokuratúre ďalej pôsobí aj D.Lipšic, teda bývalý špeciálny prokurátor samotný.

Hasiť v Bruseli nezmysly, aké tam ako suché raždie podonášali Šimečka a spol. by na úrovni premiéra bola zbytočná strata času. Zaoberať sa nezmyslami -to je práca pre špeciálne cvičených, extrémne trpezlivých úradníkov podriadených ministrovi Suskovi, Blanárovi a Kmecovi. Nie je to ich voľba, ale robotu si nevyberáš. Bruselskými nezmyslami sa zaoberajú aj naši mejnstrímoví novinári. Aj u nich je neraz iba robota, -no medzi novinármi sú aj takí „hujeri“, pre ktorých sú protislovenské bruselské „špeky“ celoživotná sebarealizačná šanca.

Držím im palce. A želám, aby ich „pyroman“ Šimečka zásoboval dostatočným počtom horúcich či horiacich euroatlantických absurdít, dezinformácií a konšpirácií.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

SR Bratislava NRSR parlament 9. schôdza BAX

Opozícia kritizuje neskorú voľbu kandidátov na sudcu ÚS i počet uchádzačov

30.04.2024 11:05

Parlament by sa mal následne venovať aj návrhu na odvolanie členov súdnej rady, ktorí sú volení parlamentom.

DN - SIAF

Tohtoročný SIAF sa bude niesť v znamení osláv troch výročí i krstu stíhačky F-16

30.04.2024 10:31

Podujatie sa uskutoční na leteckej základni Kuchyňa-Malacky 31. augusta a 1. septembra.

nehoda, priechod, bratislava

Na priechode pre chodcov v Bratislave zrazilo auto 16-ročné dievča

30.04.2024 10:26

Alkohol v dychu vodiča nezistili.

Daniel Lipšic

Lipšic sa mal na generálnej prokuratúre dopustiť protiprávneho konania. Normalizácia pokračuje, reagoval prokurátor

30.04.2024 09:29

Prokurátor tvrdí, že rozhovor absolvoval počas obedňajšej prestávky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2837079x
Priemerná čítanosť článkov: 3733x

Autor blogu

Kategórie