Založ si blog

Ruské barbarstvo a humanizmus Západu

V západných médiách a následne samozrejme už aj na tomto portáli sa objavujú niektoré ponuré informácie o zatýkaní štyroch Tadžikov, ktorí zmasakrovali v hale Crocus cca 150 nevinných ruských civilistov. Západní novinári, ktorí nemajú ani šajn o zvyklostiach a v rámci toho aj krutostiach stredoázijských národov v článkoch slzia nad tým, ako Rusi tých štyroch Tadžikov kruto mučia a ponižujú. Vraj to dokazuje aký je ruský svet barbarský a ako veľmi si naň máme dať pozor.

Nuž áno. Pri zatýkaní tzv. islamských teroristov Rusi nenarábali v rukavičkách. Pretože sa vedelo, že teroristi sú Ázijci moslimského vierovyznania, – boli súčasťou tímu aj policajti, čo ovládajú turkické jazyky a moslimské zvyky. Títo policajti vedia, že prvotné výpovede teroristov, keď sú ešte v strachu a šoku a nie sú limitované radami ich úradne pridelených advokátov sú často tie najcennejšie. Aby šok, hrôzu a poníženie znásobili, použili policajti stredovekú moslimskú „techniku“ rozviazania jazyka a zneuctenia vraha-moslima. Odrezali zatýkanému kúsok ucha. Podľa niektorých novinárov dali potom tento kúsok zatknutému, aby ho zjedol. Možno to tak bolo, možno nie. Podstatné je, že jeden zo zatknutých naozaj prišiel o kúsok ucha. Prečo ? Aby stratil posledný kúsok nádeje, aby ho Allah zavrhol. Podľa Koránu má totiž zbožný moslim nastavovať Allahovi svoje uši. Kto uši nemá kompletné, nemôže tak urobiť – je navždy Allahom zavrhnutý a do moslimského neba sa nedostane.

Kto bol v Oriente, teda v skutočnom nefalšovanom stále divom Oriente a nie na výlete v Hurghade alebo Dubai, ten iste uvidel aj úbožiakov, čo sa ponevierali okolo súkov a žobrali. Niektorí z nich mali znetvorené uši. Ostatní moslimovia nimi opovrhovali a opovrhujú. Sú to kadejakí bývalí delikventi, ktorí za svoje činy neboli iba potrestaní ľuďmi ale aj Allahom. Za svoje zločiny boli odsúdení na večné zatratenie.

V Rusku sa po masakre v hale Crocus znovu oživila diskusia o obnove výkonu trestu smrti. Nech diskusia dopadne akokoľvek, na osud tadžických lotrov to už vplyv mať nebude. Rusi vedia, že títo zločinci skončia v ťažkom väzení ale na život im nikto z moci úradnej nesiahne. Rusi, ktorí videli zábery z vraždenia v Crocuse, z takéhoto podľa nich nespravodlivo „jemného“ trestu nie sú nadšení. A tak trochu tú policajnú brutalitu nielen chápu ale ju dokonca sami žiadajú. – Podobne, ako to urobili Američania pri správach o topení zatknutých islamistov na Guantanáme po 11.septembri alebo ako to akceptujú Izraelci pri chýroch o mučení elektrickým prúdom chytených príslušníkov Hamasu, čo vraždili vlani v kibucoch.

U nás v civilizovanej Európe máme na mnohé veci iné, vraj jemnejšie a humánnejšie techniky. Či už vraždenia, mučenia, ponižovania alebo kriminalizácie. U nás -napr. aj na Slovensku, necháme neposlušného podozrivého /ktorý odmieta byť kajúcnikom a obviňovať Fica a spol./, aby sa zbláznil na samotke /Jankovská/, alebo spáchal samovraždu zo zúfalstva /gen. Lučanský/ alebo ho dáme do infekčného prostredia a potom bez napojenia na dýchací prístroj necháme udusiť covidom /Krivočenko/.

Predvčerom v Paríži zatkli človeka, ktorý sa ukázal na ulici s plagátom, označujúcim francúzskeho prezidenta Macrona za psychopata, lebo chce zatiahnuť Francúzsko do vojny s Ruskom. Ten francúzsky občan mal na druhej strane inkriminovaného plagátu napísané dokonca čosi tak nehorázne, že sa to tu bojím čo i len reprodukovať. No ale nech – mal tam napísané „Nech žije Putin !“. Dačo príšerné, či nie ? Nečudo, že polícia občana dosť rázne zatkla, vypočúvala, potom poslala na psychiatriu a keď sa ukázalo, že je príčetný, uväznila ho. Sudca rozhodne, či za svoj zločin dostane väzenie a alebo iba poriadne vysoký finančný trest.

V Lotyšsku je veľká ruská menšina. Nečudo, že masakra v hale Crocus zasiahla aj lotyšských občanov z tejto komunity a že bez ohľadu na nebezpečenstvo policajného prenasledovania začali spontánne pred ruskú ambasádu v Rige prinášať sviečky a kvetiny. V Lotyšsku je však aj silné extrémne šovinistické hnutie z radov lotyšskej majority. Grupuje sa v rozličných „historicko-kultúrnych“ spolkoch, financované i z fondov EU, určených na rozvoj kultúry. Jedna takáto vlastenecká lotyšská skupina, oprávnene rozhorčená prejavmi solidarity ruskojazyčných občanov s obeťami masakry v hale Crocus, prikročila k ráznemu činu. Priniesla do stredu medzi sviečky a kvety veľké vedro – s ľudskými fekáliami. Do stredu týchto fekálií potom zapichla okakanú ruskú zástavu.

– Tak tomuto sa hovorí prejav západoeurópskej civilizovanosti, zmyslu pre súcit a ľudskosť. Toto je prejav spoločných európskych hodnôt našej milovanej EU. Prejav ako vyšitý. Bravó.

Fico, Kuciak, Židia siali vietor, žali búrku

17.05.2024

Kto všetko ten vietor sial a búrku žal ? Nuž podľa logiky platnej ako norma tohto blogoviska to boli napríklad: Kuciak, ktorý toľko svojimi článkami provokoval, až zožal búrku, LGBTI komunita, ktorá sa toľko pretrčala okolo teplárne, až zožala búrku, Kórejci, Vietnamci, Iračania, Afgánci…ktorí tak dlho nadávali na USA až zožali búrku, Židia, ktorí tak dlho [...]

Slušná otázka pre administrátora tohto blogoviska

16.05.2024

Dovoľte sa slušne spýtať iba jednu otázku – prečo je na blogovisku príspevok blogera pod prezývkou „karol“ pod nadpisom „Kto seje vietor zožne búrku ?“ Tento blog de facto schvaľuje atentát na premiéra a tvrdí, že ho svojim správaním vyprovokoval sám predseda vlády. Článok podľa mňa nie je iba nemravný a v rozpore s pravidlami blogovania ale [...]

Fico atentát predvídal 10.apríla !

16.05.2024

Fico 10.apríla na jednej zo sociálnych sietí hodnotil mediálnu a opozičnú politickú atmosféru po voľbách, v ktorých kandidát progresívno-liberálnej opozície jasne prehral. Fico sa čudoval sa miere depresívnosti a z nej plynúceho hnevu, frustrácie a nenávisti, aká bola vtedy v Denníku N, Sme, Aktualitách…vo vystúpeniach opozičných politikov, opozičných aktivistov [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

Gruzínska prezidentka vetovala sporný zákon o zahraničnom vplyve

18.05.2024 17:08

Vládna strana Gruzínsky sen má však v parlamente dosť poslancov, aby veto hlavy štátu prehlasovala.

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 767
Celková čítanosť: 2871565x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie