Založ si blog

Písať pravdu o banderovcoch je už zakázané ?

Jednoduchá odpoveď. Áno. Napísať to, čo človek vidí a počuje sa nesmie, keď ide o banderovcov. Keď ide o potomkov tých, čo iba v Kolbasove okr.Snina po vojne zavraždili 12 našich občanov, -tak to sa nepatrí. Ukázať u banderovských hrdinov na ich dakedy až komickú zbabelosť – to sa zmaže, to sa nesmie. A čo sa teda môže ?

Skúsme to teda z iného konca. Napíšme o potomkoch tých, čo nad banderovcami a ostatnými fašistami v 1945 zvíťazili. Ich vnuci sú dnes v Rusku všelijakí. Aj takí, čo dnes v praxi bojujú proti neonacizmu – ale aj takí, – najmä kadejakí pseudointelektuáli, pseudoumelci, aktivisti zahraničím financovaných mimovládok, čo ušli pred vojnou tam, odkiaľ vojnu vlastne iniciovali. Na Západ. Boh s nimi. Ušli z Rusi-nie sú Rusi.

A potom sú v Rusku dosť početné masy mladých ľudí, odchovaných konzumizmom hrnúcim sa aj do Ruska už 30 rokov. Tak ako k nám- aj sem odkiaľže odinakiaľ , ak nie zo Západu. Konzumizmom presiaknutých ľudí je v Rusku menej ako na Slovensku, ale sú aj tam. Je ich v Rusku okolo 8-10%. Mnohí z nich, keby mali peniaze a šancu uchytiť sa na Západe, tiež by tam ušli. No nemajú -a tak musia zostať v Rusku a skučať. Musia nariekať, lebo prišli o to, na čo boli zvyknutí. Musia trpieť na abstinenčný syndróm z nedostatku hamburgerov či hranolčekov z Mc Donaldu, či pochúťok z Pizza Hutu alebo z nemožnosti navštíviť Ikeu alebo Chanel.

Nedávno som vďaka satelitu videl na jednej nemenovanej televízii anketu medzi mladými Rusmi, ktorí plačú, kvília, zúfajú, že im ruské orgány znemožnili prístup na facebook. Prečo ? Lebo ruské orgány zakročili proti FB potom, čo facebook umožnil psychopatom vyhrážať sa smrťou vláde Ruska ale aj radovým občanom RF. Mladým facebookovým závislákom je to vyhrážanie jedno-oni kašlú na vyhrážky. Oni chcú svoje malé videoprodukcie a slovné kreácie, aby potom pod nimi počítali smajlíky a „priateľov“. Príležitosť byť na facebooku tu už mesiac nie je. A oni na ňu reagujú rovnako, ako na smrť svojich najbližších. Zúfalým srdcetrhajúcim plačom. – Dačo hrozné…

Kde sa už aj v Rusoch zjavila takáto duševná choroba, takáto chorobná závislosť ? Nuž kde, – kdesi v začiatkoch 90-rokov. Keď ešte za Jeľcyna začali aj v Rusku vznikať kadejaké zahraničné školy, často vlastnené rôznymi mimovládkami a protestantskými cirkvami zo Západu. Ktoré pod rúškom rozšírenej výučby anglického jazyka do detí už od 6-7 roku začali pchať nákazu prozápadnej konzumnej ale aj politickej orientácie.

Jedna z absolventiek takejto školy z menšieho ruského provinčného mesta popísala, ako sa tam vyučovanie začínalo pod VEĽKOU AMERICKOU ZÁSTAVOU- každé ráno zborovým kolektívnym sľubom vernosti AMERICKEJ ZÁSTAVE ! – Predstavte si to – dialo sa to v srdci Ruska a s vedomím vtedajšej ruskej administratívy. – Vtedajšej ako vtedajšej: aj dnes je na verejnoprávnych ruských televíznych staniciach reklama cirkevných a mimovládkových materských škôl, v ktorých celý vyučovací proces prebieha v angličtine. Toto s prepáčením svinstvo sa deje aj na Slovensku. – Ale že aj v Rusku a dnes ? Tak to je teda silná káva. – Nuž putinovská diktatúra ako vyšitá. Príslovečná slovanská zmierlivosť a tolerancia ako vyšperkovaná.

Známy izraelský analytik, bývalý šéf izraelskej tajnej služby J. Kedmi to komentuje stručne: Nikto nemáš šancu Slovanov poraziť, iba ich vlastná nedôslednosť a zmierlivosť. Iba ich ústretovosť k tým, ktorí s nimi majú celkom iné plány ako je rozvíjanie bratskej lásky a vzájomne výhodnej spolupráce.

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Ďalší Čaputovej škandál s vyznamenaniami-azda už posledný…

01.05.2024

Včera slovenský prezident /prezidentka/ zase -ako kedysi v Bystrici, rozdal pár plieškov. Nie ako kompenzáciu za nezbúranie Bystrice, nie ako v roku 1944. – Avšak tí, čo si teraz pliešky pripnú hruď, s ničením Slovenska majú mnohé spoločné. Takmer bez výnimky ide o politické figúrky, ktoré škodili kde mohli, len aby zabránili vzniku samostatného Slovenska. Kto sú [...]

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

DN - Boeing 737 MAX

Ďalší kritik spoločnosti Boeing náhle zomrel. Svedčil proti firme, hovoril o problémoch vo výrobe

02.05.2024 14:57

Dean pracoval v spoločnosti Spirit AeroSystems, ktorá bola dodávateľom komponentov pre firmu Boeing.

maďarská polícia

V Maďarsku zadržali tínedžera, ktorý chcel zabíjať v mešite a vysielať to naživo

02.05.2024 14:37

Kriminalisti identifikovali chlapca v priebehu niekoľkých hodín.

šefčovič maroš

Európa konečne dýcha oboma pľúcami. Veľké rozšírenie EÚ bol koniec bývalého rozdelenia kontinentu, povedal Šefčovič

02.05.2024 14:18

Fakt, že sa spájame do veľkej európskej rodiny, všetci čo sa zúčastnili toho podujatia, boli veľmi dojatí a tešili sa na novú etapu, uviedol, Šefčovič.

SR Bratislava Rada Bezpečnostná Zasadnutie Mimoriadne BAX

Šutaj Eštok odmieta, že by štátne funkcie boli odmenou pre darcov Hlasu

02.05.2024 13:24

Šutaj Eštok nevidí problém v tom, aby funkciu zastával niekto, kto podporil Hlas, ak spĺňa kvalifikačné kritériá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 762
Celková čítanosť: 2844008x
Priemerná čítanosť článkov: 3732x

Autor blogu

Kategórie