Založ si blog

Referendum

21.januára bude na Slovensku referendum o tom, či bude v budúcnosti možné rozhodovať o parlamentných voľbách aj jednoduchou väčšinou hlasov všetkých poslancov parlamentu, teda cez tzv. 76, alebo nie.

21.januára Slováci svojou účasťou na referende rozhodnú, či sa chcú zapojiť do vecí verejných, do politiky, do toho, čo sa ich týka, -alebo nie. Slováci účasťou na referende rozhodnú, či sú dospelí ľudia alebo malé sopľavé deti, prípadne poddaní, ktorí robia ako otroci a konzumujú ako prasce a ostatné nechávajú na ľubovôli veľkomožných pánov politikov.

21, januára dostanú Slováci šancu na rýchlu zmenu tejto vlády-hrôzovlády. Nielen terajšej matovičovsko-hegerovsko-čaputovskej hrôzovlády, ale akejkoľvek inej zlej vlády -vrátane napr. vlády Fica, Pellegriniho, Šimečku…kohokoľvek.

Do 21.januára budú Slováci vystavení snahe médií o „zatajenie“ referenda alebo dezinformáciám typu, že ide o agendu Smeru lebo sa Fico bojí basy a chcel by zase čo najskôr do vlády, -aby mohol „zase“ kradnúť. Slováci nedajte sa, – nejde o Smer a ani o Fica. Ide o vás. O to, aby ste kohokoľvek -aj Hegera, aj Fica ľahšie poslali do kelu, keď budete s výsledkami ich vládnutia nespokojní.

21,januára dostanete, -milí Slováci, príležitosť zmaturovať ako zrelý demokratický národ. Nejde ani tak o to, ako budete v referende hlasovať. Ide predovšetkým o to, aby ste na referendum išli. Aby ste si uvedomili, čo je vaša povinnosť. Čo je povinnosť dospelých, zrelých, zodpovedných občanov. Samozrejme,-môžte aj neprísť. Môžte „vypiecť“ s iniciátormi „zbytočného“ referenda. -Len si potom, milí Slováci uvedomte, že ste nevypiekli s Ficom alebo so Smerom. Uvedomte si, že ste vypiekli so sebou samými. A uvedomte si, že potom už vám vo vašom zúfalom živorení nikto a nič nepomôže.

Očakávam, že sa na tento článok zase zlietne kopa proti-slovenských trolov ako osy na med. V poriadku, nech sa zlietajú, nech tu púšťajú zo zadkov ten svoj jed. Formálne na to majú právo. Tak ako ja mám právo vyjadriť svoj názor na demokratický akt referenda. Nie ako nejaký aktivista prepytujem Smeru či dakoho iného. – Mám na to právo ako normálny občan mojej ctenej Slovenskej republiky.

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Zuzana Čaputová

Politici sú po útoku na Fica šokovaní. Čaputová: Brutálny a bezohľadný akt. Taraba zašiel priďaleko a hneď obvinil opozíciu

15.05.2024 15:34, aktualizované: 15:58

Prezidentka SR Zuzana Čaputová ostro odsudzuje útok na premiéra Roberta Fica. Označila ho za brutálny a bezohľadný.

Robert Fico, streľba, Handlová

VIDEO z atentátu na Fica: „Robo, poď sem,“ kričal útočník. Premiéra postrelili do hrude, padlo viac rán

15.05.2024 14:55, aktualizované: 15:46

Padlo niekoľko výstrelov, po nich Fico padol na zem.

Ján Hrubala, ŠTS

Ján Hrubala sa vzdal funkcie predsedu Špecializovaného trestného súdu

15.05.2024 14:52

Sudca Ján Hrubala sa vzdal funkcie predsedu Špecializovaného trestného súdu.

Baltimore most demolícia

Vyšetrovanie zrútenia mosta v Baltimore odhalilo problémy lode už pred vyplávaním

15.05.2024 14:47

Nákladná loď, ktorá v marci narazila do prístavného mosta v Baltimore, postihli niekoľko hodín pred vyplávaním dva výpadky prúdu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2862898x
Priemerná čítanosť článkov: 3747x

Autor blogu

Kategórie