Založ si blog

Bitie mužov a týranie detí dovolené ?

Človek sa neubráni téme, ktorá je dnes na Slovensku, zdá sa dôležitejšia, než Čaputovej ústup z boja o ďalší prezidentský mandát, než drakonické ceny potravín a hrozba priam vražedných úrokov na hypotékach, než vojna na Ukrajine, než globálne otepľovanie..

-Veď ja nič – iba sa pýtam, či je u nás zákonom či morálnymi normami zakázané iba fackovanie žien, či nie je zakázané aj bitie mužov a detí …Či nie je zakázané ubližovanie na zdraví a ohrozovanie života detí. Iba sa pýtam, či je fackovanie žien, čo ohrozujú na živote deti zakázané iba u poslancov parlamentu, alebo aj u ostatných mužov. Napríklad tých, čo žijú zo sociálky.

Veď ja nič,- iba sa pýtam, či Slovensko po afére Borisa Kollára nie je štát, kde je ustanovená ideológia sexizmu. Teda nerovnosti medzi právami a povinnosťami ženského a mužského pohlavia. Iba sa pýtam ,či u nás platia dvojaké štandardy-žena môže rozhodnúť o porodení alebo zamordovaní svojho ešte nenarodeného alebo ešte nedospelého dieťaťa ? Muž to však urobiť nesmie ? Ženu nemožno „ani kvetom udrieť“, – muža však možno obrať o dieťa, o peniaze, o dobrú povesť, – a samozrejme, možno ho aj zbiť podľa ľubovôle ženy alebo tých, ktorých si na to najala.

Veď ja nič, -iba sa pýtam, či Slovensko nie je náhodou krajinou extrémneho feministického sexizmu ? Osobne sa nazdám, že nie. Že je to u nás minimálne také isté ako v Rakúsku, Česku či Maďarsku. A keby neboli voľby a keby panička údajne nedostala za proti-kollárovskú kampaň nejaký honorár, nezaoberali by sme sa dnes žiadnou takmer 12 rokov starou historkou z prostredia „talianskej rodiny“.

Veď ja nič, – nemám a nehľadám na priebeh udalostí v neštandardnej rodine Borisa Kollára a jednej z jeho žien žiadne dôkazy. Ja tu iba kladiem otázky, ktoré vo mne vyvolal opäť jeden jednostranný a evidentne zmanipulovaný tok informácií, klebiet, fám a chýrov.

Napokon, o žiadneho Kollára a jeho zbitú žienku asi ani tak nejde. Ide zase len a len o to isté: o našu stádovitosť a sklon podliehať bulváru. Nota bene, umne využitému v predvolebnej kampani.

PS: Prečo mám pocit, že by si Boris Kollár mal preklepnúť niektorých blízkych kamarátov vo svojej vlastnej strane ? Napríklad Krajniaka a Pčolinského ?

Miesto falošného zmierovania uznajte, že tu zákonne vládne Smer+Hlas+ SNS. /Pán Fabián, pán Lovaš ďakujem za vaše príspevky/

19.05.2024

Vždy ma poteší, keď niekto iný napíše alebo povie čosi, čo treba povedať a napísať a ja sa o to nemusím postarať. Stačí iba čítať. Tak aj teraz. Na blogovisku Pravdy sa objavil článok podľa mňa najkvalitnejšieho blogera Pravdy – pána Fabiána. Článok práve dali na titulku, prečítajte si ho. Obsahuje skvelú analytickú časť a bystré úsudky, ktoré z [...]

Fico, Kuciak, Židia siali vietor, žali búrku

17.05.2024

Kto všetko ten vietor sial a búrku žal ? Nuž podľa logiky platnej ako norma tohto blogoviska to boli napríklad: Kuciak, ktorý toľko svojimi článkami provokoval, až zožal búrku, LGBTI komunita, ktorá sa toľko pretrčala okolo teplárne, až zožala búrku, Kórejci, Vietnamci, Iračania, Afgánci…ktorí tak dlho nadávali na USA až zožali búrku, Židia, ktorí tak dlho [...]

Slušná otázka pre administrátora tohto blogoviska

16.05.2024

Dovoľte sa slušne spýtať iba jednu otázku – prečo je na blogovisku príspevok blogera pod prezývkou „karol“ pod nadpisom „Kto seje vietor zožne búrku ?“ Tento blog de facto schvaľuje atentát na premiéra a tvrdí, že ho svojim správaním vyprovokoval sám predseda vlády. Článok podľa mňa nie je iba nemravný a v rozpore s pravidlami blogovania ale [...]

atentát Fico nemocnica rooseveltova

Schvaľoval atentát na Fica. Muža odsúdili v superrýchlom konaní, pôjde do väzenia

19.05.2024 18:19

Muž skandoval nenávistné heslá pred nemocnicou, v ktorej sa Fico zotavuje zo zranení utrpených pri stredajšom atentáte.

Kaliňák, Šutaj Eštok,  Gašpar

Jednou z verzií vyšetrovania atentátu na Fica je, že útočník nebol osamelým vlkom

19.05.2024 16:38, aktualizované: 17:50

Šutaj Eštok upozornil, že spolupáchateľmi neboli dvaja ľudia z Handlovej, ako sa šírilo na sociálnych sieťach.

irán.  Ebráhí Raísí

V Iráne havaroval jeden z prezidentských vrtuľníkov, pátrajú po ňom

19.05.2024 16:04, aktualizované: 18:12

Spolu s Raísím cestoval aj iránsky minister zahraničných vecí a ďalší predstavitelia. Ich stav je nejasný.

danko, majerský

Danko: Za okrúhly stôl by si mali sadnúť médiá a vládna koalícia. Líder KDH avizuje nové pravidlá aj mediálny úrad

19.05.2024 15:30, aktualizované: 17:20

Podľa lídra KDH Milana Majerského by sa nad sebou mali zamyslieť aj novinári, no „zošnurovať“ médiá podľa neho nie je najlepší spôsob.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 768
Celková čítanosť: 2873601x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie