Založ si blog

Včera sa na SNP demonštrovalo aj proti vysokým dôchodkom…

Silný mráz je sviňa. Narúša nielen telesnú pohodu ale ovplyvňuje aj psychiku, ľudovo povedané, lezie ľuďom na mozog. Bolo to vidieť aj včera, na tých úbožiakoch, čo sa dali oklamať médiami a prišli mrznúť na ulicu. Bolo to vidieť na transparentoch, čo sa tam objavili a na heslách čo tam odznievali. Jedna komická hlúposť za druhou, jeden orálny exkrement za druhým.

Spomedzi táranín, čo nám páni novinári zo včerajšej opozičnej maškarády tlmočili som si vybral dve perly. Prvou ozdobou včerajška bola natlstlá mladá skoro-žena. Mala fialové vlasy a na tvári napichané kadejaké špendlíky a krúžky. Každý, kto sa na ňu pozrel, iste uznal, že ide o mimoriadne vzdelanú znalkyňu trestného práva. Každý pri pohľadu na ňu iste pochopil, že chystané legislatívne a inštitucionálne novelizácie má naštudované a k problematike špeciálnej prokuratúry by sama mohla napísať azda aj rigoróznu prácu.

Druhou, tentokrát nie vizuálnou ale zvukovou perlou bol istý demonštrant v staršom veku. Ten na otázku reportéra prečo demonštruje odpovedal, že preto aby Fico išiel do basy a aby sa Slovensko nerozkrádalo – napríklad tak, že sa neustále zvyšujú starobné dôchodky. Čo k tomuto dodať ? Azda iba to, že Slovensko je asi prvou krajinou na svete, kde ľudia idú do ulíc, lebo sú nespokojní so zvyšovaním dôchodkov.

Ľudia včera na námestiach mrzli asi aj kvôli iným veciam. Jeduje ich, že pod novou vládou im konečne /dvojciferne/ rastú reálne mzdy. Hnevá ich, že im klesnú ceny za elektrinu a nezvýšia sa ceny za plyn. Štve ich, že im Ficova vláda do veľkej miery vykompenzuje rast hypotekárnych úrokov. Zúria nielen kvôli trinástym dôchodkom, ale aj kvôli vianočným príspevkom a kvôli zachovaniu rodičovských dôchodkov. Adrenalín im zdvihla informácia o príchode veľkého investora do Šurian. Sú nešťastní z toho, že sa odstránia výlety problémových medveďov do intravilánov obcí, že sa urýchli výstavba nových nemocníc a že nová Ficova vláda urobila, robí a chystá sa skvalitniť život občanov SR aj v ďalších oblastiach. Vo vláde je viac pokoja, k ľuďom prišlo o trochu viac peňazí, znížil sa nárast cien a znížila sa aj inflácia. -Jednoducho,-výsledky na porazenie !

-Na opozičnej ulici o tom ale nič nevedia. V opozičnej bubline panuje jednoducho poriadny mráz. Poriadna mentálna kalamita, ktorú mínusové teploty v radoch voličov slovenskej opozície narobili. Zostáva iba dúfať, že sa to fanatickým opozičníkom v teple domova mentálne aspoň trocha upraví.

Fico atentát predvídal 10.apríla !

16.05.2024

Fico 10.apríla na jednej zo sociálnych sietí hodnotil mediálnu a opozičnú politickú atmosféru po voľbách, v ktorých kandidát progresívno-liberálnej opozície jasne prehral. Fico sa čudoval sa miere depresívnosti a z nej plynúceho hnevu, frustrácie a nenávisti, aká bola vtedy v Denníku N, Sme, Aktualitách…vo vystúpeniach opozičných politikov, opozičných aktivistov [...]

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

Geert Wilders

Nová holandská koalícia chce 'najprísnejšiu' azylovú politiku v histórii krajiny

16.05.2024 14:22

Strany uviedli, že „čo najskôr“ predložia Európskej komisii žiadosť o výnimku z európskej azylovej politiky.

Americké spravodajské služby varujú, že Putin by mohol zvrátiť vývoj vojny

16.05.2024 14:00

Obnovenie bojových schopností Ukrajiny by mohlo viesť k zmrazeniu konfliktu a prímeriu podobnému zastaveniu paľby v Kórei v roku 1953, píše New York Times.

noviny, denníky, Pravda

Vyhlásenie šéfredaktorov a šéfredaktoriek k atentátu na Roberta Fica

16.05.2024 13:15

Odsudzujeme útok na premiéra Roberta Fica. Útok na Roberta Fica je útokom na nás všetkých. Je to cesta nenávisti, ktorá nemôže ovládať Slovensko.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Dôchodkyňa naletela podvodníkom a prišla o 15-tisíc. Policajti vyzývajú na obozretnosť

16.05.2024 12:51

Uverila falošnej advokátke a "legende" o dopravnej nehode dcéry, ktorá mala zraziť chlapca.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 765
Celková čítanosť: 2864582x
Priemerná čítanosť článkov: 3745x

Autor blogu

Kategórie