Založ si blog

Choré gény Maďarov či skôr Anglosasov ?

Maďarské deti majú choré gény ! Netoleranciu majú Maďari vrodenú ! Neúcta k symbolom Západu je prejavom patologického myslenia Východoeurópanov ! Takéto a podobné slogany zazneli včera a dnes v anglickej a americkej tlači. A to len preto, že Ma´dari, podobne ako my ostatní Východoeurópania sme nepristúpili a nechceme pristúpiť na falošnú, dvojtvárnu hru Anglosasov na ich akože boj s rasizmom. Na kamufláž, ktorá má zakryť skutočné stáročiami formované rasistické aktivity krajín, kde Anglosasi žijú: Anglickom počnúc, cez USA, Kanadu, Austráliu, Južnú Afriku a Novým Zélandom končiac.

Škóti, Íri, Indiáni, černosi a Latinos, Aborigini a Maurovia či Zuluovia. Indovia, Číňania či Indočíňania,- tí všetci si prešli peklom anglosaskej rasovej znášanlivosti a tolerancie. Terčové populácie útokov anglosaského rasizmu sa postupne menili. Zostávala a zostáva jediná konštanta – nepriateľský, nadraďujúci sa až rasistický vzťah Anglosasov voči Slovanom. Mimoriadne badateľný bol a čoraz viac i je najmä vražedne rasistický postoj Anglosasov voči najväčšiemu európskemu a slovanskému národu – voči Rusom.

Vzťah miestami maskovaný tolerovaním a podporou iných slovanských národov, ochotných -ako to medzi najbližšími susedmi býva, riešiť si svoje protiruské komplexy silou. Tak Anglosasi podporovali napr. Poliakov, Čechov, z času na čas Chorvátov i poloslovanských Maďarov- nie preto, lebo ich považovali za seberovných ľudí, ale iba zo zištných dôvodov,- lebo ich v boji s Rusmi považovali v aktuálnej situácii za užitočných. Rasizmus aj voči Poliakom, Maďarom a i. východoeurópskym národom sa však u Angličanov napokon vždy prejavil. Spomeňme si len na smrteľné útoky Angličanov proti Poliakom, ale aj iným Slovanom v čase „brexitu“vo Veľkej Británii.

Ak teda chcú Angličania či ich zámorský klon – Američania, kľačať na zemi akoby za trest za svoje rasistické zločiny z minulosti a rasistické predsudky v súčasnosti, mali by si kľaknúť na kolená v Budapešti, Varšave, Prahe, Bratislave, Minsku, Kijeve a najmä v Moskve -a odprosiť práve tu, vo Východnej Európe za svoj nie iba protičernošský ale aj slavofóbny, protislovanský, protivýchodoeurópsky rasizmus. Ak sa kľačaním chcú vyrovnať so svojim zlým svedomím voči černochom, -mali by to robiť doma,-tam, kde ten rasizmus páchali, pred tvárou tých, ktorým spôsobovali utrpenie. teda niekde na juhu USA, v tzv. černošských štátoch USA, v austrálskom buši, pred zápasom Angličanov s Írmi v Dubline…A nie tu vo východnej Európe. Lebo ak to Anglosasi prídu robiť sem k nám, je to z ich strany zvrhlosť. Chcú nám tým azda naznačiť, že s černochmi sme obchodovali a na plantážach využívali ich otrockú prácu my – Slovania a Východoeurópania ? Chcú svoj rýdzo anglosaský rasistický hriech zovšeobecniť aj na ostatných belochov – aj na nás Slovanov ? Aj na nás, čo sme boli Anglosasmi zotročovaní rovnako ako černosi ? A často aj v tom istom čase ?

Vidí sa mi, že táto BLM kamufláž s akousi anti-rasistickou symbolikou je iba odporný zákerný prostriedok na zamaskovanie skutočného a nanajvýš aktuálneho rasizmu Anglosasov voči Východoeurópanom, osobitne voči nám Slovanom.

Milí Anglosasi – ak vám skutočne ide o boj s rasizmom ako s všeobecným fenoménom, týkajúcim sa rasizmu voči všetkým etnikám, teda aj východoeurópskym a slovanským,- potom nech sa páči: pokľaknite a odproste Východoeurópanov za odpustenie -za to, ako ste diskriminovali našich vysťahovalcov do USA a UK či Austrálie. Pokľaknite a odproste za to, ako sa zachoval váš Chamberlain, keď nás českých a slovenských Slovanov predal za zdrap papiera germánskym fašistom. Pokľaknite a odproste za svoje rasistické kultúrne a umelecké prejavy. Za to, že ste v nás videli a vidíte iba akýchsi stockerovských „draculov“. Za to, ako diskriminačne voči Východnej Európe rozhodujete v medzinárodných organizáciách, -športové organizácie nevynímajúc /práve naopak !/.

Ak si, milí Anglosasi- pokľaknete v Prahe, Bratislave, Budapešti, Varšave, Moskve, Belehrade s týmto úmyslom a odôvodnením , – potom verte alebo nie, – nikto v hľadisku nezapíska. Ale naopak, pokľakne na kolená spolu s vami. Nie teatrálne, účelovo. Ale úprimne, spontánne a dobromyseľne. Veru tak !

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 758
Celková čítanosť: 2826420x
Priemerná čítanosť článkov: 3729x

Autor blogu

Kategórie