Založ si blog

Slovákom zavreli ústa a zakryli oči, uši- a im je to jedno.

Milí spoluobčania Slováci, – poslanci od Matoviča, Sulíka, Remišovej a Kollára vám včera na ďalšie tri mesiace zavreli ústa, zapchali uši a zakryli oči,- a vám je to jedno ? Médiá to pred vami skryli, ako len mohli, a vám je to jedno ? Zrušili vám na štvrť roka demokraciu a vám je to jedno ?

Vlastne úplne jedno nie. Aspoň nie všetkým. Americkí trolovia, ktorí sa isto iste ako smradľavé ploštice pricucnú aj na tento článok, sú celí radi. Sú šťastní, že na Slovensku bude možné ďalej šíriť bludy z Kijeva, Bieleho domu a Bruselu. Aké ? Pozrite sa na prednú stranu tohto portálu a tam uvidíte jeden rusofóbny hoax za druhý, Rusi sa ekonomicky prepadajú o 15 rokov dozadu /hoax/. Ruské mozgy utekajú do Arménska /hoax/. Ruskí okupanti v Mariupole vraždia a vypaľujú /hoax/. Slovákom kvôli ruskej vojne inflácia berie dôchodky /hoax/….-Všetky takéto nezmysly by bolo možné hravo vyvrátiť – keby tu bola demokratická sloboda slova a slobodoa prejavu. Lenže nie je. Keby som tu argumentoval podľa skutočného stavu vecí, hneď by ma miestny cenzor – tzv. administrátor zoťal. Stiahol do archívu, úplne vymazal, ba možno mi aj zrušil status blogera. A ak by to neurobil, ohrozil by vlastnú profesnú a mediálnu existenciu – tzv. SBÚ /Slovenský bezpečnostný či skôr blokovací úrad/ by v krajnom prípade mohol Pravdu zablokovať ako konšpiračný a extrémistický web, ktorý šíri ruskú vojnovú propagandu. Umožnil by mu to zákon, predlžujúci do 30.septembra právo SBÚ blokovať tzv. konšpiračné weby. Ktoré to sú ? Nuž tie, o ktorých si to pár vládnych poskokov v SBÚ svojvoľne vymyslí.

A keby sa aj nič neudialo-keby SBÚ nekonal, administrátor blogov by článok ponechal tak ako sa patrí,- našlo by sa dosť zlých, agresívnych a udavačských amerických trolov /trolujúcich kvôli peniazom alebo kvôli psychickej diagnóze/, čo by pod článok v diskusii našpinili plno nadávok, urážok, príp. iba grafomanských táranín z wikipédie alebo z vlastnej studnice hlúpostí. A našli by sa aj iniciatívni pomocníci VB, udavči, čo by vyzývali administrátora zablokovať, zmazať či zakázať článok a NAKU a SIS, aby blogera zavreli do väzenia a čo najskôr verejne „popravili“.

Nedemokratická doba temna, ktorú na Slovensku žijeme, umožňuje motať sa po našich potemnených médiách kope kadejakých čudákov, duševných mrzákov a agresívnych psychopatov. Využívajú situáciu, v ktorej nie je možné citovať zdroje z Ruska, Číny, arabských a latinskoamerických štátov alebo z mediálnej alternatívy Západu. Opierajú sa o monopol „pravdy“ podľa predstáv Západu, najmä USA. Kijevské, varšavské, londýnske a washingtonské klamstvá sa sypú na hlavy Slovákov bez toho, aby dostali šancu dozvedieť sa pohľad na danú vec aj z druhej strany. Primitívne propagandistické trepiny pána Zelenského či Arestoviča preberajú „naše“ médiá tak, ako u nás v zvodkách tlačových agentúr pristáli. Neverifikované, jednostranné, lživé. Do omrzenia ich potom citujú americkí trolíci v „diskusiách“, -ale čo je zaujímavé, aj „diplomati“ z MZV SR, ako to urobil naposledy v besede na Ta3 štátny tajomník Klus. No hnus.

Schválenie zákona predlžujúceho blokovanie nežiadúcich a nepríjemných informácií pôsobí na atmosféru v SR podobne, ako keď zaklincujete v miestnosti okná i dvere. Nedovolíte čerstvému vzduchu preniknúť do vnútra a v miestnosti sa recykluje iba ten vzduch, čo tam vydychujú a vyprdkávajú prítomní. Normálni ľudia začínajú v úradne uzavretom prostredí trpieť, – no proamerickí a provládni trolácki smraďoši sú vo svojom živle. Zo všetkých otvorov tela vypúšťajú svoje exkrementy a je im dobre. Je im fajn. Nie sú to totiž normálni ľudia, čo dýchajú kyslík. Oni fungujú na dusík a metán. Im je v takejto neznesiteľnej atmosfére hej.

A do zbláznenia opakujú „veselé“ kuplety na to, ako „Blahovi konečne zavreli hubu“, ako pracovníkov „Hlavných správ“ prenasleduje NAKA a špeciálni oní pána Lipšica a spol. Demokraciu zase aspoň na tri mesiace zablokovali. Zlým ľuďom sa zase zlepšila nálada. Zistili totiž, že Slováci si už na život so zapchatými ústami a ušami a zakrytými očami zvykli. Vďaka tomto slovenskému národnému zlozvyku /- nesúhlasiť ale čušať, pasívne čakať, až sa to zlo akosi samo vytratí/ sa lotrom a vagabundom na Slovensku stále dobre žije. Bohužiaľ.

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 759
Celková čítanosť: 2829623x
Priemerná čítanosť článkov: 3728x

Autor blogu

Kategórie