Založ si blog

Cenzúra trvá-temný vek slovenskej demokracie tiež.

POSLANCI SCHVÁLILI ĎALŠIU BLOKÁCIU NEPRÍJEMNÝCH WEBOV.

Hanebnosť a chrapúnstvo. Väčšinu poslancov vládnej koalície zjednotil spoločný strach pred demokraciou. Spoločný hriech opäť zafungoval ako integrátor zloby. 73 poslancov predĺžilo oprávnenie pre Národný bezpečnostný úrad blokovať vláde nepríjemné slovenské médiá. NBÚ tak zostáva nie národným bezpečnostným ale národným BLOKAČNÝM úradom /cit. Ľ.Blaha/. Zostáva cenzorskou úradovňou. Ústredím hanebnosti a chrapúnstva. Zatiaľ do 30.septembra 2022.

Nebezpečenstvom pre demokraciu pritom nie sú Hlavné správy, Hlavný denník, Slobodný vysielač, blogy v internetových médiách a pod. Sú to naopak, prejavy demokracie. Nebezpečenstvom pre demokraciu sú predovšetkým zahraničné internetové siete- sociálne siete ako je napríklad Facebook. Ten nedávno siahol po nedemokratickej fašizoidnej praktike – zrušil konto pre jedného z najpopulárnejších facebookerov -opozičného poslanca PhDr.Ľ.Blahu, Phd. Dôvod ? Mal iný názor na dianie v zahraničí a na dianie tu na Slovensku než súčasná vláda, súčasná prezidentka a ich poskokovia v štátnych a verejných inštitúciách. Legislatívny hnus a inštitucionálne chrapúnstvo.

Malou útechou je, že počet poslancov, ktorí za cenzúru a absenciu demokratického ústavného práva na slobodu slova a slobodu prejavu hlasovali sa povážlivo scvrkol. Za fašizoidnú praktiku hlasovala už menšina parlamentu. Bohužiaľ, mnohí zbabelí poslanci do parlamentu neprišli a tak znížili kvórum, potrebné na schválenie cenzúry. Do riadnych volieb zostáva čosi okolo 21 mesiacov. Čím kratšie obdobie do volieb bude, tým viac vládnych poslancov si onedlho akože vstúpi do svedomia a zmení sa na demokratov. Je možné, že ďalšie predĺženie cenzúry sa už neschváli.

Čas hrá v prospech demokracie. No tento čas, umožňujúci fašizoidnej klike ešte stále vládnuť chrapúnskymi metódami, beží veľmi veľmi pomaly. Načim by ho bolo skrátiť úspešnou petíciou a referendom. – Bodaj by sa to podarilo !

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 759
Celková čítanosť: 2830489x
Priemerná čítanosť článkov: 3729x

Autor blogu

Kategórie