Založ si blog

Otázky do diskusie s diskutérmi

Technický blog pre pána F., diskutéra v diskusiách na tomto portále. Včera som tu uverejnil článok na istú tému. Mnoho diskutérov s ním súhlasilo, mnoho nesúhlasilo. Taký je život. Vážim si jedných i druhých, že si dali robotu, prešli nie celkom jednoduchou registráciou diskutérov a položili na papier svoje názory. Stál som im za robotu a to je pre mňa pocta.

Medzi diskutérmi sa však objavilo indivíduum, ktoré sa rozhodlo vyjadriť svoju nenávisť voči mne a mojim názorom riadne tvrdými invektívami a rasistickými výrazmi. – No veď si ich len pripomeňme:

  • ruský rozviedčik,
  • užitočný idiot zo sovchozu,
  • geront.
  • prostoduchý opilec,
  • trpaslík,
  • aziat,
  • opica, čo nepozná teplú vodu,
  • Pennis…

Pekné oslovenia blogera, že ? Nie ? Nuž ak nie, tak potom prečo neboli- napriek viacerým výzvam- diskusné príspevky takého charakteru z diskusie odstránené ? Mám skúsenosť, že označiť tvrdenia pána redaktora R. za klamstvo vedie ku pozastaveniu diskutéra na mesiac a zmienka, že pani Č. je trochu tlstá vedie dokonca ku zrušeniu nielen blogu ale aj blogerskej registrácie.

Priznám sa, že napríklad blogera P. považujem za hanbu tohto portálu-nielen kvôli jeho politickým názorom /či skôr útokom/ ale aj kvôli dnešnému extrémne medveďo-fóbnemu príspevku. No označiť ho za amerického rozviedčika, užitočného idiota USA, geronta, prostoduchého opilca, trpaslíka resp. urasteného mamľasa, negra, opicu z krajiny hamburgerov či nedajbože penisa…by som si nikdy nedovolil. Možno si to všetko o ňom myslím, ale nechávam si to iba pre seba, pre výlevy v najmenšej miestnosti môjho domu. Do diskusie k jeho blogu to nenapíšem.

-Ke´d už pre nič iné nie, tak aspoň z obavy, že by mi diskusný príspevok hneď vymazali. A mali by na to plné právo. Taký je meter. Aj keď sa ten raz použije a druhý raz, ktovie prečo nie. – Ozaj, kto vie prečo ?

Francúzska facka skutočnej demokracii

08.07.2024

Dohlasované. Vo Francúzsku nezvíťazila le Penová, nezvíťazila autentická vôľa ľudu, ale jej intrigánsky kalk. Zákulisie a dlhé ruky deep statu. Francúzska lekcia pre všetkých, čo veria v liberálnu ľavicu teda v ľavicu podľa strihu bruselskej paneurópskej sociálnodemokratickej/socialistickej strany PES. Francúzske voľby ukázali, že politická pluralita na Západe je iba [...]

Fico a spol. na ÚS drvivo zvíťazili

03.07.2024

Tak a je to dokonané. Dnes v noci zase budú labilnejší členovia Progresívneho Slovenska, SaS a OLaNO zaspávať iba vďaka upokojujúcim tabletkám. ÚS im zasadil úder, ktorý je bolestivejší a strategicky silnejší ako bola volebná porážka I.Korčoka. ÚS až na dve veci, týkajúce sa retroaktivity a jednu vec, týkajúcu sa rovnakého zaobchádzania odobril celú smerácku novelu [...]

Macronovi slniečkári: prehrali voľby a tak hybaj do ulíc !

01.07.2024

Všimli ste si, čo robia liberálni demokrati po volebnej porážke ? Akceptujú demokratický výsledok ? Ale kdeže. Už aj sú v uliciach, už tam hneď robia bordel a útočia na víťazov, či vyhrali iba „omylom“ či podvodom. V Nemecku, v nedávnych eurovoľbách , ale tiež v komunálnych a parlamentných voľbách dosiahla alternatívna strana k vládnucim nemeckým [...]

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 782
Celková čítanosť: 2967090x
Priemerná čítanosť článkov: 3794x

Autor blogu

Kategórie