Založ si blog

Prečo má Matovič pravdu !

Matovič, ústami svojho hovorcu Hegera včera vyhlásil, že on z vlády nepôjde. Lebo on, Matovič -pod pseudonymom „OĹaNO“ VYHRAL PARLAMENTNÉ VOĽBY“. A Sulík, ktorý ho chce z vlády vyštvať, sa do parlamentu ledva dostal.

Matovič má pravdu. Vyhral voľby. Našiel si medzi slovenským voličstvom dosť závistlivcov a chamtivcov, čo mu skočili na jeho videjká z francúzskej riviéry. Našiel si medzi našimi spoluobčanmi dosť chmuľov, čo mu uverili, že po odchode „zlodeja Fica“ tu budeme mať každý mesiac 2-3 miliardy eur v štátnom rozpočte navyše. Našiel si dosť obyvateľov z osád, ktorí si mysleli, že im štát pod jeho vedením do roka postaví také isté domy ako majú gádžovia. A našiel si dosť zlomyseľných agresívnych ľudí, čo sa tešili, že pod jeho taktovkou polícia v okovách vytiahne z nejakého luxusného hniezda, z nejakej vily toho hnusného Blahu, ešte hnusnejšieho Kaliňáka a toho najhnusnejšieho hranola, – ryšavého Fica. Prípadne aj niektorú z jeho aktuálnych troškových.

Táto podarená voličská partička si na Slovensku za pomoci kadejakých mediálnych prostitútok, jednej ambasády a pána kvázi-chytrého Sulíka zvolila a na čelo vlády postavila možno zdravého, možno aj trochu nemocného Matoviča. /Veď kto z nás je úplne zdravý ?/ A tak ho tu máme. Podľa krivičov práva z Ústavného súdu ho tu máme na 4 roky nepodmienečne a bez možnosti predčasného prepustenia. Žiadne referendum, žiadna nedôvera v parlamente-máme ho tu, lebo si ho tu najväčšia časť slovenských chmuľovoličov vybrala. Aj za nás a aj pre nás. A basta !

Slováci, máte, čo ste si vo februári 2020, už pomaly pred dva a pol rokom zvolili. Matoviča ste si vymodlili, Matoviča tu budete mať ešte jeden a pol roka. A basta.

Matovič je možno zdravý, možno ani celkom nie. Nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit. Ale aj keby bol chorý, mohol by mať v mnohom pravdu. Ve´d aj ľudia v nemocniciach neklamú od rána do večera. Tobôž potom tí, čo sú ešte iba v ambulantnej starostlivosti. Pravdu môže mať a aj má aj Matovič.

A má ju ešte v jednej veci: že totiž za úsilím jeho úhlavného priateľa /pred voľbami/ a úhlavného nepriateľa /po voľbách/ v jednej osobe-za snahou Sulíka o jeho odvolanie nie sú žiadne vecné dôvody, ale iba veci čisto osobné. osobná nenávisť, živená podľa Matoviča /ako inak/ „mafiou v pozadí“. Nuž Matovič má pravdu. „Nekonfliktný“ Sulík síce prijal do svojich radov zopár bezdomovcov /Kolíková, Valášek, Krupa…/ ale z jeho starej zakladateľskej sas-kárskej gardy mu už veľa neostalo. Nemám čas ich tu vymenovávať, naklikajte si ich mená na stránkach minulých a súčasnej NRSR a europarlamentu. Megaloman Sulík tvrdí, že megaloman Matovič je nebezpečie pre SR. Vraj nielen svojou povahou, ale aj svojimi“bláznivými“ nápadmi. Ibaže o Matovičovej „povahe“ vie Sulík už takmer 15 rokov. A Matovičove „bláznivé nápady“ vedel a vie Sulík kedykoľvek v parlamente alebo vo vláde úspešne zablokovať. Na to, aby Sulík Matoviča hamoval, musel by byť ale na tom istom voze ako on. Teraz, keď Sulík z „Matovičovho rebrináka“ zlezie, už ho nezahamuje. Nanajvýš mu bude môcť pred kolesá skaly hádzať,-alebo ich aspoň s nadávkami hádzať za ním…Ako nevychovaný osadník…

Matovič má pravdu, keď Slovákom odkazuje: Vyhrali ste mi voľby,- tak trpte ! Matovič má pravdu,-rozhodli ste sa podporiť so svojimi koaličnými stranami moju vládu, tak trpte. A ja dodávam: a učte sa na vlastných chybách. Zmúdrite. Máte na to ešte jeden a pol roka.

-Prečo mi ale čosi našepkáva, že „slováčikovia“ zase, ani po tomto matovičovsko-sulíkovskom“ utrpení nezmúdrejú ? Prečo si pri pohľade na vás milí rodáci, na vašu intelektuálnu elitu, na vaše médiá a na vaše panelákové, valalové a krčmové spoločenstvá myslím, že si pri najbližších voľbách zase vyberiete do vlády nejakého matoviča číslo 2 a k nemu sulíka číslo 2, 3, 4…Prečo si myslím, že ani v nastávajúcich voľbách nebudete voliť podľa svojich vlastných skúseností a poznatkov, ale podľa televízie Markíza, podľa kaviarne, ovplyvňujúcej neskúsenú mládež, – a najmä podľa hlasu svojej vlastnej chamtivosti, krvilačnosti a naivity ? Prečo si myslím, že to tu budete zliepať zase z tragikomickej SaS, čisto marketingového PS, euroatlantického mníšskeho pseudo-kresťanského KDH a do partičky si v najhoršom prípade pribalíte Petríčka-cukríčka, alebo parlamentnú zmes z pozostatkov de-matovičovanej OĽaNO. okorenenej štipkou kisko-remišovcov a druckero-hlinovcov ?

Matovič má pravdu. „Slováčikom“ najviac vyhovuje človiečik ako je Matovič, Katovič, Vatovič. A vyhovuje to aj jednej ambasáde, čo to tu manažuje. – Hlavne, aby na konci dňa vládol na Slovensku taký či onaký NATO-vič.

PS: Ďakujem tým, veď oni vedia korým, za to že mi tento blog po minútových intervaloch fungovania a prerušovania internetu dovolili dopísať.

PS2: Verte, milí rodáci, že najväčším slovenským démonom nie je t.č. Matovič, – ale démoni vo vás. Démoni závisti a nenávisti. Chcete poraziť matovičizmus raz a navždy ? – Potom zabojujte sami so sebou. – Myslím to v dobrom. Fakt.

Ako to teda vlastne chcete, pani Miriam Lexmanová ?

27.03.2024

Pani Miriam Lexmanová, europoslankyňa za KDH včera vyjadrila veľkú nespokojnosť s tempom rozvoja infraštruktúry spájajúcej centrá ekonomického rozvoja so slovenským vidiekom. Pani Lexmanová svoje vyjadrenie okorenila starým fórom o tom, že my Slováci sme pri výstavbe ciest, mostov a pod. takí pomalí a neschopní, – že kým my ešte len klepkáme na základný kameň, [...]

Čaro nechceného na včerajšej TB Šutaja-Eštoka

26.03.2024

Včera mal TB k aktuálnej bezpečnostnej situácii /po masakre v Crocuse/ slovenský minister vnútra Šutaj-Eštok. V súvislosti s najväčšími kresťanskými sviatkami – Veľkou nocou oznámil, že polícia prijme zvýšené opatrenia, zamerané na prevenciu terorizmu na veľkých náboženských zhromaždeniach. TB narušila jedna pani z televízie Markíza, ktorá zabudla, že je [...]

Prečo nejaký admin nemaže prítomnosť novinárov-aktivistov na TB vládnej koalície ?

25.03.2024

Nápad mazať politicky nepríjemné články je skvelý. Pre autora blogov osobitne príjemný, najmä ak sa to deje neférovo. Ja mám s tým len dnes trojnásobnú skúsenosť. Napriek tomu nereptám. Dokonca odporúčam, aby sa mazanie čiže cenzúra v médiách ešte viac rozšírila. Napríklad aj na novinárov-aktivistov, ktorí zabudnú, čo je ich profesionálna povinnosť a [...]

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 742
Celková čítanosť: 2760615x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie