Založ si blog

Ako trolovať po americky

V prvom rade sa tváriť ako virtuálny administrátor diskusie. Ako ten, čo vie všetko zhodnotiť po „odbornej“ stránke. Lebo číta wikipédiu. No a potom už len sedieť pri počítači od rána do rána, teda aj počas hlbokej noci. A striehnuť na „ne-americkú činnosť“. Ako kedysi pán McCarthy.

Článkov, ktoré sa dotýkajú cti Západu, kapitalizmu, súčasnej pro-atlantickej vlády SR, pána „prezidenta“ Zelenského… a nedajbože priamo USA je tu veľa. A tak pán troll ich už ani nečíta. Prečíta si jednu dve úvodné vety, urobí si z nich oslí mostík – a už veselo častuje toho či onoho nepriateľského blogera. Podľa zoznamu, ktorý má iste nalepený priamo na počítači. – Jeden bloger trepe, lebo v Amerike nikdy nebol. Ďalší by mal navštíviť psychoanalytika. Ďalší nič nevie o znásilňovaní červenoarmejcov, ktorého sa báli všetky ženy v trolovej rodine. Ďalší je strašidlo spod Tatier. Kuffovci sú odporní. Ďalší bloger je starý boľševik. Ďalší mení neuveriteľne témy. Ďalší bloger je kecaldes. Ďalší je starý známy klamár. Ďalší cestoval prstom po mape…Toto sú iba trolove statusy za posledných 6 hodín: Prvý dal o pol jednej v noci posledný o pol ôsmej ráno.

Keď americký trol neútočí na osobnosť nenávideného blogera, tak sa aspoň snaží odviesť diskusiu na nejaký nepodstatný detail, zaviesť ju do slepej uličky. Alebo utopiť v balaste citátov zo zaručene objektívnej americkej wikipédie. At´d.

Dnes bude veľmi teplo. Pán trol alias diskutér alias virtuálny administrátor sa riadne zapotí. Odporúčam mu studenú sprchu po každom „ostrom statuse“. Nepomôže ale aspoň osvieži. A nás ostatných kvalitne pobaví.

Francúzska facka skutočnej demokracii

08.07.2024

Dohlasované. Vo Francúzsku nezvíťazila le Penová, nezvíťazila autentická vôľa ľudu, ale jej intrigánsky kalk. Zákulisie a dlhé ruky deep statu. Francúzska lekcia pre všetkých, čo veria v liberálnu ľavicu teda v ľavicu podľa strihu bruselskej paneurópskej sociálnodemokratickej/socialistickej strany PES. Francúzske voľby ukázali, že politická pluralita na Západe je iba [...]

Fico a spol. na ÚS drvivo zvíťazili

03.07.2024

Tak a je to dokonané. Dnes v noci zase budú labilnejší členovia Progresívneho Slovenska, SaS a OLaNO zaspávať iba vďaka upokojujúcim tabletkám. ÚS im zasadil úder, ktorý je bolestivejší a strategicky silnejší ako bola volebná porážka I.Korčoka. ÚS až na dve veci, týkajúce sa retroaktivity a jednu vec, týkajúcu sa rovnakého zaobchádzania odobril celú smerácku novelu [...]

Macronovi slniečkári: prehrali voľby a tak hybaj do ulíc !

01.07.2024

Všimli ste si, čo robia liberálni demokrati po volebnej porážke ? Akceptujú demokratický výsledok ? Ale kdeže. Už aj sú v uliciach, už tam hneď robia bordel a útočia na víťazov, či vyhrali iba „omylom“ či podvodom. V Nemecku, v nedávnych eurovoľbách , ale tiež v komunálnych a parlamentných voľbách dosiahla alternatívna strana k vládnucim nemeckým [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 782
Celková čítanosť: 2967153x
Priemerná čítanosť článkov: 3794x

Autor blogu

Kategórie