Založ si blog

Proti-opozičná propaganda už aj v predpovedi počasia ?

Príznačné, že RTVS dokáže zabezpečiť, aby článok poskytujúci jej kritickú spätnú väzbu o dianí v jednej ich relácii, zmizol z očí verejnosti po niečo vyše hodine. Je to príznačné pre dnešnú dobu NEslobody slova a Neslobody prejavu. A pre tých, čo na takejto dobe celkom slušne ryžujú.

Včera vysielala RTVS zábavno-poznávaciu reláciu Milujeme Slovensko. Už názov tejto relácie je kalk, typický pre reklamy na dámske vložky a pánske ponožky. V slovenčine sme mali slovo „milujem“ vyhradené pre celkom iné city, ako pre obľúbenosť istého druhu výrobku, predmetu či veci. Milovať sa síce dá aj vlasť, ale iba obrazne a to, čo z obsahu relácie vyplýva, by sa ďaleko primeranejšie dalo vyjadriť skromnejším „Máme radi Slovensko“.

Ďalší paradox tejto relácie je, že sa do nej niekedy dostávajú čudní hostia. Napríklad minule tam prišla súťažiaca AŠ.. Keď sa jej pýtali na jej vzťah k Slovensku, dva-trikrát naznačila, že ona má rada „československo“ a Prahu. Fajn, proti gustu žiadna dišputa,-no prečo to hovorí práve v relácii o láske k Slovensku ?

No a včera, – včera to bolo ešte „zaujímavejšie“. Dvaja účinkujúci /moderátor a kapitánka jedného z družstiev/ reláciu nepokryto zneužili na útok proti dvom opozičným stranám resp, ich predstaviteľom. Dozvedeli sme sa, že 1/ dr. Blaha „robí čudné veci“, 2/ strana Republika prezentáciou záberu svojho vedenia z Lomničáku a textom, že Republika je už aj na najvyšších vrcholoch SR, vraj demonštrovalaneznalosť zemepisu. Veď najvyšším vrchom je predsa Gerlach ! Kapitánka a moderátor, ktorý na ňu nadviazal sa urobili sprostí a ilustráciu pochopili ako doslovnú realitu.

Nuž, milé RTVS,- ak chcete takto ďalej pokračovať a na útoky proti slovenskej národne orientovanej opozícii budete zneužívať už aj zábavno-poznávacie súťaže, potom dosť veľká časť vašich divákov /podľa prieskumov verejnej mienky je 82% respondentov nespokojných so súčasnou vládou/ už nebude na RTVS sledovať ani futbal či správy o počasí. Lebo sa bude báť , že proti-opozičnú a proti-vlasteneckú propagandu ste vpašovali už aj do takýchto relácií.

A ešte slovko ku našim celebritkám. Byť výrečný a pohotový na javisku vás milé dámy a páni, ešte nekvalifikuje na doktorov politologických vied. Venujte sa vy radšej svojmu umeleckému remeslu a nezhovaďujte sa v projektoch politickej propagandy. Aj keď sú za to iste pekné honoráre, ukázať národu, akí ste nevzdelaní, to,-verte mi, nestojí zato….

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

Dobrá správa pre PS, Olano a SaS

16.04.2024

Všimli ste si to ? Koalícii Smer, Hlas a SNS sa podarilo splniť predvolebný sľub o znížení cien potravín, o poklese inflácie a oživení investičnej výstavby. Dobrá správa pre Šimečku, Matoviča, Grohlinga – či nie ? Aspoň trocha útechy pre občanov pred tým, než Kamenický a spol. začnú realizovať tvrdý no nevyhnutný reštrikčný masaker…. Zatiaľ je to [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 757
Celková čítanosť: 2819672x
Priemerná čítanosť článkov: 3725x

Autor blogu

Kategórie