Založ si blog

Boris Kollár-konzument banderovských fejkov

Dlhšie som pátral vo svojom okolí po ľuďoch, ktorí žerú banderovské hoaxy a fejky, vďačne šírené v našich médiách. Živého Slováka, ktorý by im veril, som našťastie nestretol. Alebo ak aj, tak sa bál prejaviť. Včera som konečne jedného oddaného konzumenta novín-banderovín konečne uvidel. Nie naživo, ale aspoň na obrazovke. – Volá sa Boris Kollár. A je to nešťastnou zhodou náhod t.č. predseda NRSR.

V televíznej diskusii s R. Ficom /mimochodom, stále prilepenom na euroatlantickú orientáciu…/ zaútočil Boris Kollár na zahraničnopolitické vyjadrenia Smeru SSD prostredníctvom niektorých riadne šťavnatých banderovských fejkov. Napríklad:

  • Boris Kollár si myslí, že Západ Ukrajinu veľmi nevyzbrojuje. Prečo ? Lebo SR tam poslala iba zopár tankov. Tých odhadovaných 80 miliárd USD, čo vyzbrojovanie Ukrajiny Západ stálo, si B.Kollár akosi nevšimol. A nevšimol si ani to, že Ukrajinu nevyzbrojuje iba SR…
  • Americké strely do HIMARS s doletom do 500 km a balistické rakety ATACAMS Ukrajina -ak ich dostane, podľa Kollára určite použije iba na ruské ciele na okupovanom ukrajinskom území. B.Kollár si akosi nevšimol takmer každodenné vyhlásenia banderovcov o tom, že budú biť po cieľoch hlboko na území Ruskej federácie. B.Kollár si nevšimol, že o tom už nezakryto hovoria aj americkí generáli a vojenskí analytici.
  • Banderovci sa vraj pri svojom postupe k Izjumu zmocnili ruských tankov za miliardu. Neviem, o aké tanky ide -azda nie o tie, čo tam Rusi nechali ako nepojazdné a zablokovali nimi komunikácie, prípadne ich použili v skladoch ako tzv. lovušky. Neviem, o akej miliarde B.Kollár hovorí, lebo tých 14 tankov mohlo stáť nanajvýš /ako šrot/ pár miliónov hrivien. Boris Kolár včera ako slaboduchý tvrdil, že tieto tanky sú jadrom výzbroje OS UA-a že teda banderovcov nevyzbrojuje Západ ale skôr Rusi samotní.
  • Boris Kollár sa včera neštítil pustiť do éteru aj hoax, podľa ktorého Medvedev a ďalší politici plánujú v Európe zmeny hraníc. Po nich sa vraj Česko zväčší a Slovensko na mape prestane existovať. Primitívna fejková zákernosť malého mafiánskeho podržtašku má zjavne za cieľ znížiť popularitu RF v SR. Tá je ako vždy v SR najvyššia v celej EU. Rusi to samozrejme vedia. Veď tie výsledky prieskumov pravidelne monitorujú a medializujú. V skutočnosti je kredit SR vo vedení RF mimoriadne vysoký. Na úrovni kreditu Srbov. Boris Kollár sa darmo pechorí. Nič s tým nezmôže. Väčšina Slovákov drží v ukrajinskom konflikte prsty Rusom. A mieru, ktorý by obnovil tradičné rusko-ukrajinské priateľstvo.
  • Boris Kolár sa včera provokatívne spýtal R.Fica, aký štát by chcel na našej východnej hranici-či Rusko alebo Ukrajinu. – Odpoveď „Rusko“ by bola dôvodom k trestnému stíhaniu. Fico možno preto odpovedal, že Ukrajinu. Ibaže určite inú Ukrajinu, než aká na východ od nás t.č. je. Nie Ukrajinu anti-ruskú, fašistickú, korupčnú, zmenenú na miesto pre základne USA a NATO, na zdroj permanentnej vojny proti RF, nie Ukrajinu prešpikovanú zariadeniami na vývoj biologických zbraní, s poľami, ktoré vlastní Západ a kde sa pestuje geneticky upravené obilie, spaľované na Západe pri výrobe elektriny. Áno, Ukrajinu, ale priateľskú voči Rusku, tolerujúcu ruskojazyčné obyvateľstvo a jeho právo na ruský úradný jazyk, ruskojazyčné kultúrne a vzdelávacie inštitúcie. Áno Ukrajinu, ale bez glorifikácie fašistických vrahov, akými boli Bandera a spol.

Boris Kollár je zjavne vzorný konzument špecialít zo Zelenského a Arestovičovej informačnej kuchyne. Boris Kollár spapká všetko, čo mu v Kyjeve uvaria a upečú. Mohlo by nám to byť v podstate jedno. Jedno, ale za podmienky, že Boris Kollár je iba voči ukrajinským hosťom na Donovaloch servilný vlekár a hoteliér. Ibaže Boris Kollár je t.č. stále predseda NRSR.

A tak nám to, čo zhlce a potom požuvané vypustí na verejnosti,- jedno byť nemôže. Ej veru nie…

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 759
Celková čítanosť: 2830021x
Priemerná čítanosť článkov: 3729x

Autor blogu

Kategórie