Založ si blog

Elon Musk: sexuálny deviant či daňový podvodník ?

Elon Musk dnes oznámil, že odokryje biznis, aký na Ukrajine robil syn prezidenta Joa Bidena, – Hunter Biden. Elon Musk začal hnevať….

Majiteľ sociálnej siete Twitter Elon Musk začal hnevať. Najprv tým, že nebol ochotný zadarmo poskytovať sieť svojich satelitov na špionážne informácie a na navádzanie rakiet NATO na ruské ciele. Potom tým, že predložil Kyjevu pomerne realistický plán na prímerie resp. na zabezpečenie trvalejšieho mieru. No a v poslednom čase aj tým, že povyhadzoval z twitteru agentov západných tajných služieb, maskujúcich sa funkciou ochrancov mravnej čistoty siete.

Musk, ako je známe, urobil medzi klientmi siete anketu, či je súčasný systémcenzúry a blokovania účtov z ideologických dôvodov pre nich akceptovateľný. Ukázalo sa, že nie a twitter teda začal zakázaných klientov postupne odblokovávať. Odblokoval už aj D.Trumpa, hoci ten to zatiaľ „hrdo“ nevyužíva. Musk neprestal s akýmkoľvek monitoringom siete. Iba si na monitorovanie najal nových ľudí, bez evidentného spojenia s tajnými službami. Monitoring odideologizoval, zameral ho na to, na čo má byť: na odhaľovanie deviantov, zapĺňajúcich sieť pedofilnými, nekrofilnými, kanibalskými, pornografickými a pod. príspevkami, na blokovanie obsahov súvisiacich s obchodom s drogami, bielym mäsom, so zbraňami…-a samozrejme na zabránenie zneužívania siete medzinárodnými terorizmom.

Musk de-ideologizáciou twittera stúpol na otlak medzinárodnému slniečkárstvu. Fanatickí liberáli, bojovní environmentalisti, genderisti, propagátori multikulti, LGBTI a masového prílevu migrantov z Afriky a Ázie , rusofóbi, číno-fóbi a pod. bojovníci za pokrok /tej ich fajty/ ľudstva sa na Muska riadne nahnevali. Zrazu stratili spojenca v informačnom boji s konzervativizmom, s kresťanstvom, so zástancami tradičných národných kultúr, s vlastencami, s ochrancami tradičnej štruktúry rodín, s bojovníkmi proti vraždeniu nenarodených detí, so zástancami regulovanej migrácie, s tými, čo sa im nepáči bombastická reklama každej militantnej akcie LGBTI, s podporovateľmi normality, prirodzenej morálky a spoločenskému zmieru.

Musk si to u „sorosovcov“ poriadne „pos…al“. Stal sa pre nich lovnou zverou. Verejným nepriateľom na spôsob Juliana Assangeho. Slniečkárska internacionála mu to nedaruje. Je vysoko pravdepodobné, že na neho niečo chystá. Extrémne liberálne bruselské štruktúry už avizovali, že ak sa Musk nepodvolí a nezačne cenzúrovať svoju sieť podľa slniečkárskych /sorosovských/ kritérií, tak potom mu sieť twitter v krajinách Európskej únie zakážu.

Zákaz twitteru v EU nebude jednoduchá vec. V EU je stále dosť odporcov takýchto totalitných, intolerantných, fašizujúcich praktík. Musk má dosť kvalitných právnikov a lobbystov, aby tomu bránil. Či sa aj ubráni, je druhá vec. Preto má slniečkárska internacionála v zálohe iste aj iné možnosti. Muskovi sa môže stať, že skončí ako Assange. Obvinia ho zo sexuálnych deviácií, znásilnení, čo sa udiali pred 30-45 rokmi…, z pedofílie, rasizmu /Musk je biely Juhoafričan/ a pod. Alebo na neho vytiahnu daňové podvody. Alebo prezradenie vojenských tajomstiev a vlastizradu. Slniečkári majú pri obviňovaní svojich nepriateľov bohatú fantáziu. Julian Assange by mohol rozprávať…

Čo to teda bude ? Necháme sa prekvapiť.

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Peter Pellegrini

Pellegrini: Stojíme pred zásadnou výzvou zabezpečiť mier na Ukrajine i v Európe

08.05.2024 18:54

Európski politici vrátane tých slovenských stoja pred zásadnou výzvou, a to zabezpečiť mier na Ukrajine a tým aj v Európe, uviedol Pellegrini.

Zelenskyj

Prelamuje Zelenskyj ľady? Orbána pozval na mierový summit

08.05.2024 18:30

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa telefonicky porozprával s maďarským premiérom Viktorom Orbánom.

izrael

3 500 bômb bolo na ceste. USA stopli dodávky munície pre Izrael

08.05.2024 18:21

Spojené štáty žiadajú ochranu civilistov v Rafahu.

SR polícia NAKA Kuciak vražda podozrivý zatknutie NRX

Škole sa vyhrážal bombou. NAKA zadržala 14-ročného mladíka

08.05.2024 17:07

Policajti odosielateľa e-mailu vypátrali a zadržali do 24 hodín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2857477x
Priemerná čítanosť článkov: 3740x

Autor blogu

Kategórie