Založ si blog

Stihne Lipšic a spol. dostíhať Kaliňáka ešte predvoľbami alebo sa stíhaný zmení na stíhajúceho ?

Kaliňák a spol. vyhrali nad Lipšicom a spol. dôležitú bitku. Zo Súmraku nie je nič. Nebo sa nad Kaliňákom znovu vyjasnilo. Lipšic, Mikulec, Hamran, Repa, Šurek, atď. sú však usilovná chlapci. Navyše sú motivovaní krátiacim sa časom do volieb. A tak najprv pomocou jedného bratislavského súdu vypustili na Kaliňáka otravný plyn a následne sa pustili do otvoreného útoku.

Oprášili starú zabudnutú legendu o únose Vietnamca a nakonšpirovali k nej trochu korupcie. Samozrejme tak, aby aj slepý za tým uvidel zločinné ruky Kaliňáka. Momentálne na NAKA už asi robia casting na najsexy kajúcnika. Možno sa medzi policajtmi, čo majú čosi za ušami nájde dakto, kto dosvedčí ako Kaliňák od vietnamského ministra vnútra za pomoc pri únose dostal dve kilá slonoviny.

Keby to zlyhalo, potom je v rukách NAKA a Lipšica ešte jeden kajúcnik. Feri Imrecze- udavač, ktorý nikdy nesklame. Univerzálne použiteľný či voči Kažmírovi, čo voči Kaliňákovi. Ak bude treba aj voči Ficovi, Putinovi, ba azda aj voči pápežovi. Feri je beťár a bitang. Veľký bitang. V krajnej núdzi udá aj sám seba.

Dnes napríklad vyhlásil, že ľudí nespokojných s úplatkami posielal „Kalimu“. To je trochu také príštipkárske. – To už Feri mohol menovať priamo Fica. A nie sa ondiať s medzičlánkom. Zostáva dúfať, že v ďalšom priebehu ho na to vyšetrovatelia a špeciálny prokurátor ešte upozornia. A priebeh stíhania dostane nový náboj.

Stíhanie Kaliňáka a Fica však treba predovšetkým urýchliť. Stíhanie treba stihnúť do obdobia pred voľbami. Lebo ak to stíhatelia dovtedy nestihnú odstíhať, môže sa stať, po voľbách sa situácia zmení. A že stíhaní budú potom stíhať stíhajúcich. – Tak, čo ? Stihnú to stíhatelia ? Alebo budú onedlho sami stíhaní ?

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

Dobrá správa pre PS, Olano a SaS

16.04.2024

Všimli ste si to ? Koalícii Smer, Hlas a SNS sa podarilo splniť predvolebný sľub o znížení cien potravín, o poklese inflácie a oživení investičnej výstavby. Dobrá správa pre Šimečku, Matoviča, Grohlinga – či nie ? Aspoň trocha útechy pre občanov pred tým, než Kamenický a spol. začnú realizovať tvrdý no nevyhnutný reštrikčný masaker…. Zatiaľ je to [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 757
Celková čítanosť: 2818510x
Priemerná čítanosť článkov: 3723x

Autor blogu

Kategórie