Založ si blog

Elon Musk: sexuálny deviant či daňový podvodník ?

Elon Musk dnes oznámil, že odokryje biznis, aký na Ukrajine robil syn prezidenta Joa Bidena, – Hunter Biden. Elon Musk začal hnevať….

Majiteľ sociálnej siete Twitter Elon Musk začal hnevať. Najprv tým, že nebol ochotný zadarmo poskytovať sieť svojich satelitov na špionážne informácie a na navádzanie rakiet NATO na ruské ciele. Potom tým, že predložil Kyjevu pomerne realistický plán na prímerie resp. na zabezpečenie trvalejšieho mieru. No a v poslednom čase aj tým, že povyhadzoval z twitteru agentov západných tajných služieb, maskujúcich sa funkciou ochrancov mravnej čistoty siete.

Musk, ako je známe, urobil medzi klientmi siete anketu, či je súčasný systémcenzúry a blokovania účtov z ideologických dôvodov pre nich akceptovateľný. Ukázalo sa, že nie a twitter teda začal zakázaných klientov postupne odblokovávať. Odblokoval už aj D.Trumpa, hoci ten to zatiaľ „hrdo“ nevyužíva. Musk neprestal s akýmkoľvek monitoringom siete. Iba si na monitorovanie najal nových ľudí, bez evidentného spojenia s tajnými službami. Monitoring odideologizoval, zameral ho na to, na čo má byť: na odhaľovanie deviantov, zapĺňajúcich sieť pedofilnými, nekrofilnými, kanibalskými, pornografickými a pod. príspevkami, na blokovanie obsahov súvisiacich s obchodom s drogami, bielym mäsom, so zbraňami…-a samozrejme na zabránenie zneužívania siete medzinárodnými terorizmom.

Musk de-ideologizáciou twittera stúpol na otlak medzinárodnému slniečkárstvu. Fanatickí liberáli, bojovní environmentalisti, genderisti, propagátori multikulti, LGBTI a masového prílevu migrantov z Afriky a Ázie , rusofóbi, číno-fóbi a pod. bojovníci za pokrok /tej ich fajty/ ľudstva sa na Muska riadne nahnevali. Zrazu stratili spojenca v informačnom boji s konzervativizmom, s kresťanstvom, so zástancami tradičných národných kultúr, s vlastencami, s ochrancami tradičnej štruktúry rodín, s bojovníkmi proti vraždeniu nenarodených detí, so zástancami regulovanej migrácie, s tými, čo sa im nepáči bombastická reklama každej militantnej akcie LGBTI, s podporovateľmi normality, prirodzenej morálky a spoločenskému zmieru.

Musk si to u „sorosovcov“ poriadne „pos…al“. Stal sa pre nich lovnou zverou. Verejným nepriateľom na spôsob Juliana Assangeho. Slniečkárska internacionála mu to nedaruje. Je vysoko pravdepodobné, že na neho niečo chystá. Extrémne liberálne bruselské štruktúry už avizovali, že ak sa Musk nepodvolí a nezačne cenzúrovať svoju sieť podľa slniečkárskych /sorosovských/ kritérií, tak potom mu sieť twitter v krajinách Európskej únie zakážu.

Zákaz twitteru v EU nebude jednoduchá vec. V EU je stále dosť odporcov takýchto totalitných, intolerantných, fašizujúcich praktík. Musk má dosť kvalitných právnikov a lobbystov, aby tomu bránil. Či sa aj ubráni, je druhá vec. Preto má slniečkárska internacionála v zálohe iste aj iné možnosti. Muskovi sa môže stať, že skončí ako Assange. Obvinia ho zo sexuálnych deviácií, znásilnení, čo sa udiali pred 30-45 rokmi…, z pedofílie, rasizmu /Musk je biely Juhoafričan/ a pod. Alebo na neho vytiahnu daňové podvody. Alebo prezradenie vojenských tajomstiev a vlastizradu. Slniečkári majú pri obviňovaní svojich nepriateľov bohatú fantáziu. Julian Assange by mohol rozprávať…

Čo to teda bude ? Necháme sa prekvapiť.

Televízne duely kandidátov, aj keď manipulované RTVS na výhre Pellegriniho nič nezmenia

28.03.2024

Darmo sa kdejaká Lacová bude snažiť, aby skákaním do reči, prerušovaním Pellegriniho, či poskytovaním dvoj-trojminútových monológov a pritakávaním Korčokovi niečo zmení. Nezmení. Prezidentský súboj v druhom finálnom kole vyhrá Peter Pellegrini. Pellegrini bol podľa mňa v dnešnom súboji finalistov oveľa vecnejší, pro-sociálnejší, vrúcnejší, profesionálnejší [...]

Ako to teda vlastne chcete, pani Miriam Lexmanová ?

27.03.2024

Pani Miriam Lexmanová, europoslankyňa za KDH včera vyjadrila veľkú nespokojnosť s tempom rozvoja infraštruktúry spájajúcej centrá ekonomického rozvoja so slovenským vidiekom. Pani Lexmanová svoje vyjadrenie okorenila starým fórom o tom, že my Slováci sme pri výstavbe ciest, mostov a pod. takí pomalí a neschopní, – že kým my ešte len klepkáme na základný kameň, [...]

Čaro nechceného na včerajšej TB Šutaja-Eštoka

26.03.2024

Včera mal TB k aktuálnej bezpečnostnej situácii /po masakre v Crocuse/ slovenský minister vnútra Šutaj-Eštok. V súvislosti s najväčšími kresťanskými sviatkami – Veľkou nocou oznámil, že polícia prijme zvýšené opatrenia, zamerané na prevenciu terorizmu na veľkých náboženských zhromaždeniach. TB narušila jedna pani z televízie Markíza, ktorá zabudla, že je [...]

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 743
Celková čítanosť: 2760728x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie