Založ si blog

Elon Musk: sexuálny deviant či daňový podvodník ?

Elon Musk dnes oznámil, že odokryje biznis, aký na Ukrajine robil syn prezidenta Joa Bidena, – Hunter Biden. Elon Musk začal hnevať….

Majiteľ sociálnej siete Twitter Elon Musk začal hnevať. Najprv tým, že nebol ochotný zadarmo poskytovať sieť svojich satelitov na špionážne informácie a na navádzanie rakiet NATO na ruské ciele. Potom tým, že predložil Kyjevu pomerne realistický plán na prímerie resp. na zabezpečenie trvalejšieho mieru. No a v poslednom čase aj tým, že povyhadzoval z twitteru agentov západných tajných služieb, maskujúcich sa funkciou ochrancov mravnej čistoty siete.

Musk, ako je známe, urobil medzi klientmi siete anketu, či je súčasný systémcenzúry a blokovania účtov z ideologických dôvodov pre nich akceptovateľný. Ukázalo sa, že nie a twitter teda začal zakázaných klientov postupne odblokovávať. Odblokoval už aj D.Trumpa, hoci ten to zatiaľ „hrdo“ nevyužíva. Musk neprestal s akýmkoľvek monitoringom siete. Iba si na monitorovanie najal nových ľudí, bez evidentného spojenia s tajnými službami. Monitoring odideologizoval, zameral ho na to, na čo má byť: na odhaľovanie deviantov, zapĺňajúcich sieť pedofilnými, nekrofilnými, kanibalskými, pornografickými a pod. príspevkami, na blokovanie obsahov súvisiacich s obchodom s drogami, bielym mäsom, so zbraňami…-a samozrejme na zabránenie zneužívania siete medzinárodnými terorizmom.

Musk de-ideologizáciou twittera stúpol na otlak medzinárodnému slniečkárstvu. Fanatickí liberáli, bojovní environmentalisti, genderisti, propagátori multikulti, LGBTI a masového prílevu migrantov z Afriky a Ázie , rusofóbi, číno-fóbi a pod. bojovníci za pokrok /tej ich fajty/ ľudstva sa na Muska riadne nahnevali. Zrazu stratili spojenca v informačnom boji s konzervativizmom, s kresťanstvom, so zástancami tradičných národných kultúr, s vlastencami, s ochrancami tradičnej štruktúry rodín, s bojovníkmi proti vraždeniu nenarodených detí, so zástancami regulovanej migrácie, s tými, čo sa im nepáči bombastická reklama každej militantnej akcie LGBTI, s podporovateľmi normality, prirodzenej morálky a spoločenskému zmieru.

Musk si to u „sorosovcov“ poriadne „pos…al“. Stal sa pre nich lovnou zverou. Verejným nepriateľom na spôsob Juliana Assangeho. Slniečkárska internacionála mu to nedaruje. Je vysoko pravdepodobné, že na neho niečo chystá. Extrémne liberálne bruselské štruktúry už avizovali, že ak sa Musk nepodvolí a nezačne cenzúrovať svoju sieť podľa slniečkárskych /sorosovských/ kritérií, tak potom mu sieť twitter v krajinách Európskej únie zakážu.

Zákaz twitteru v EU nebude jednoduchá vec. V EU je stále dosť odporcov takýchto totalitných, intolerantných, fašizujúcich praktík. Musk má dosť kvalitných právnikov a lobbystov, aby tomu bránil. Či sa aj ubráni, je druhá vec. Preto má slniečkárska internacionála v zálohe iste aj iné možnosti. Muskovi sa môže stať, že skončí ako Assange. Obvinia ho zo sexuálnych deviácií, znásilnení, čo sa udiali pred 30-45 rokmi…, z pedofílie, rasizmu /Musk je biely Juhoafričan/ a pod. Alebo na neho vytiahnu daňové podvody. Alebo prezradenie vojenských tajomstiev a vlastizradu. Slniečkári majú pri obviňovaní svojich nepriateľov bohatú fantáziu. Julian Assange by mohol rozprávať…

Čo to teda bude ? Necháme sa prekvapiť.

To nevymyslíš-to je LIPŠIC

19.03.2024

Jeden deň pred oficiálnym ukončením činnosti zločineckej špeciálnej prokuratúry ÚŠP znovu obvinil Haščáka a spol. Toho Haščáka, ktorého GP oslobodil a vec poslal na došetrenie na NAKu a ÚŠP. Takže teraz to „bratři v triku“ došetrili. A Haščáka a spol. znovu obvinili. Prečo ? Jednak z pomsty a verejnej manifestácie sily a jednak preto, aby vec zostala [...]

Počuli a videli sme budúceho prezidenta

18.03.2024

Tak sme dnes večer videli a počuli v televízii dvoch kandidátov na prezidenta SR. Jeden kandidát bol vynikajúco pripravený, erudovaný v ekonomike, práve, sociálnych veciach a bezpečnostnej politike. Hovoril pokojne ale pútavo. Nie ako autistický uspávač hadov. Ten jeden bol budúci prezident Slovenskej republiky. -No a ten druhý ? To bol Ivan Korčok…….

Grohling nie je dobrý človek do politiky-ale na čelo SaS pasuje ako …

17.03.2024

Sulíkov favorit Grohling sa stal predsedom SaS. Pripomeňme si, čo je s ním spojené: Obuvnícka škola v Partizánskom-nuž nie je to tá najlepšia kvalifikačná príprava na vrcholovú politickú funkciu. Ani prax holiča a manažéra v barbierstve nie je čosi, čo by človeka kvalifikovalo na post ministra školstva a najnovšie na post predsedu SaS. Tobôž je to potom čudne získané [...]

pellegrini korčok, tv markíza, debata

Posledný prieskum SANEP pred prezidentskými voľbami: Najskôr tesné, potom jasné

19.03.2024 12:30

Hlavnými favoritmi slovenských prezidentských volieb zostávajú Peter Pellegrini a Ivan Korčok. Ako ďaleko je od nich Štefan Harabin?

Bratislava protivládny protest rtvs

Pod hromadnú pripomienku liberálov k zmenám v RTVS sa podpísalo vyše 11 000 ľudí

19.03.2024 12:14

Návrh zákona nerozdeľuje súčasnú RTVS, mení však kreovanie orgánov telerozhlasu.

čaputová, pavel

Čaputová po schôdzke s Pavlom: Vzťahy medzi ČR a SR sú predurčené k blízkosti. Našu spoluprácu však treba budovať a upevňovať

19.03.2024 11:40

Prezidentka Zuzana Čaputová sa počas návštevy Prahy stretla so svojím českým náprotivkom Petrom Pavlom.

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 736
Celková čítanosť: 2737040x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie