Založ si blog

M.Kollár-Spolu s Matovičom

Dalo sa to čakať. Pán pseudoopozičník M. Kollár sa nám vyfarbil. Koho raz Kiska do svojej strany vybral, ten nikdy nesklame: raz farizej, vždy farizej. Ale dobre. Ľudia aspoň vidia, kto je kto. A ešte viac z nich chápe, že jedinou cestou ako poslať túto matovičovskú vládu do hája, je referendum. A predčasné voľby.

Matovič má svoju staronovú 76. Heger s Dzurindom mu vybavili priestor na ďalšie výmysly, na ďalšie bombastické „atómovky“. K Matovičovi do Trnavy predčasne prišiel vianočný darček. Nie od Ježiška, -od Kollára z Hlohovca. Nemal to ďaleko.

Všetko zlé je na voľačo dobré. Oddnes aspoň vieme, s kým chce byť M.Kollár Spolu. S nikým menej kúzelnejším ako s Matovičom. – Milí slovenskí voliči , – chcete byť s M.Kollárom, Dzurindom, Hegerom a Matovičom SPOLU aj Vy ?

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2831153x
Priemerná čítanosť článkov: 3725x

Autor blogu

Kategórie