Založ si blog

Za predčasné voľby. /Zase nás páni oklamú ?/

Sulík, Šimečka a ostatní pseudoopozičníci majú splnené. Matoviča a spol. odvolali a zbavili právomocí. Tie má teraz v podstatnej miere prezidentka. Keby chcela, tak až do februára 2024. Teda do riadnych volieb. Sulík a Šimečka, SaS a PS a v zákulisí aj Čaputová dosiahli, čo chceli a sú spokojní.

Spokojní sú aj jednoduchší Slováci. Veď nenávidený Matovič je už dolu. Bez neho teraz bude len dobre. Nech je ako je. Predčasné voľby ? Načo, – aby nastúpil k moci zlý zlý zlý Fico ? Slováčik krumplepapáčik uveril médiám i nenávidenému Matovičovi, uveril ich historkám o mafiánskom Ficovi a tak sa teraz bojí urobiť ďalší krok – vystúpiť za predčasné voľby.

Ibaže boj za zlepšenie situácie v SR nie je na konci, je iba v polčase. Ešte nie je vyhrané. Matovič je ďalej na funkcii, aj keď s trochu menšími právomocami. A nové voľby sú v nedohľadne,- ak sa v parlamente nenájde 90 hlasov /mohli by prísť- ale iba od Sulíka alebo Matoviča -ak ich Kollár uprosí – veríte tomu, že uprosí ? /- Ak ich ale Kollár neuprosí alebo ak Slováci odmietnu ísť na referendum v januári, bude Matovič môcť provizórne vládnuť až do marca 2024. Áno ešte 15 mesiacov. Ešte rok a štvrť.

-Chceme to zmeniť ? Fajn. Tak potom dajme najavo -aj pred NRSR, aj pred Liberálnym domom, sídlom SaS, že chceme nové voľby, predčasné voľby. Ak budeme ticho a necháme to na Kollára, či Pellegriniho, príp. na Čaputovú, – nič sa nezmení. Zase nás páni oklamú, tak ako mnohokrát. Chceme to ?

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36, aktualizované: 14:15

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 758
Celková čítanosť: 2825758x
Priemerná čítanosť článkov: 3728x

Autor blogu

Kategórie