Založ si blog

Referendum: som šokovaný

Všeličo mi už dobré duše, ktoré majú radi „mozgovú hygienu“ odtiaľto zmyli, všeličo stiahli z očí verejnosti, no príspevok, ktorý som sem dnes dal, bol v súlade s publikačnou etikou. Bol aj bez brainwashingu pomerne čistý. Nebolo v ňom nič, čo by trebárs i precitlivelo čistotných resp. citlivo vnímajúcich čitateľov mohlo vyrušovať.

-No ve´d posú´ďte sami. K článku sa /zatiaľ/ dostanete tak, že v časti „Ďalšie články tohto blogera“ kliknete na článok o proti-referendových atómovkách Matoviča a spol.

Pre tých, čo sú leniví tak urobiť prezradím aspoň to, že sa v článku písalo o šialených podmienkach Matoviča a spol., ktorými chcú zdôvodniť, prečo sú ale AJ NIE SÚ za predčasné voľby. Čo sú to za dôvody ? Nuž napr. odloženie hlasovania až na jar, ústavné zakotvenie jedného volebného obvodu v SR, kvórum 90 poslancov na vyhlásenie predčasných volieb, ústavné zakotvenie Lipšicovej špeciálnej prokuratúry, neprerušený mandát poslanca počas materskej/otcovskej dovolenky a pod.

Jediné, čo do ústavného zákona matovičkári za ten svet nepripustia, je možnosť, aby si slovenský národ aj bez poslancov odhlasoval predčasné voľby a odvolal neschopnú vládu v priamom všeľudovom hlasovaní , – v REFERENDE. Matovič a poslanci bývalej vládnej koalície takýmito ALE. ALE. ALE… chcú zjavne zamínovať cestu k predčasným voľbám malými či väčšími „atómovkami“. Chcú si urobiť alibi, prečo by napokon predčasné voľby v NRSR neprešli.

Za týchto okolností som poradil Slovákom, ktorí sú so súčasnou vládou nespokojní a chceli by čo najskôr nové voľby, aby nenechali zo seba bláznom robiť ešte väčších bláznov, aby naivne neverili, že sa takéto voľby odsúhlasia v NRSR, – a aby vzali veci do vlastných rúk. Aby ako občania sami za seba, za svoje deti a za budúcnosť Slovenska rozhodli.

Inak povedané, aby zajtra 21. januára išli na referendum a povedali svetu, čo si o antidemokratických praktikách súčasnej politickej štruktúry vo vláde, v parlamente – ale aj v prezidentskom paláci – myslia.

Slováci, občania, zajtra sa bude rozhodovať o vašej demokratickej budúcnosti. Choďte na referendum, aby sa nerozhodlo o vás bez vás. Choďte tam a rozhodnite aj vy. Sami za seba.

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 758
Celková čítanosť: 2827668x
Priemerná čítanosť článkov: 3730x

Autor blogu

Kategórie