Založ si blog

Zelenskij vystúpi na speváckej súťaži v San Reme.

Taliansky vicepremiér Salvini nesúhlasí s tým, aby Zelenskij vystúpil na tradičnom festivale populárnej piesne v San Reme. Vyjadril sa, že síce nevie ako Zelenskij spieva, no Zelenského spev je tým najmenším dôvodom pre jeho negatívny postoj. Oveľa závažnejším je, že odmieta bezpodmienečné začatie mierových rozhovorov s Ruskom.

Bývalý ruský prezident Medvedev má na vec iný názor. Podľa neho na takéto vystúpenie cirkusový psík Zelenskij patrí. Seriózne myslené hudobné podujatie môže mať aj jeden menej intelektovo náročný no o to veselší bod programu.

Tak či onak, lobisti stojaci za Zelenským odpor vicepremiéra Salviniho hravo prelomia. A tak budú mať diváci aj v San Reme skvelú príležitosť vypočuť si osobitý kovový hlas komického herca z Kyjeva.

Počuli a videli sme budúceho prezidenta

18.03.2024

Tak sme dnes večer videli a počuli v televízii dvoch kandidátov na prezidenta SR. Jeden kandidát bol vynikajúco pripravený, erudovaný v ekonomike, práve, sociálnych veciach a bezpečnostnej politike. Hovoril pokojne ale pútavo. Nie ako autistický uspávač hadov. Ten jeden bol budúci prezident Slovenskej republiky. -No a ten druhý ? To bol Ivan Korčok…….

Grohling nie je dobrý človek do politiky-ale na čelo SaS pasuje ako …

17.03.2024

Sulíkov favorit Grohling sa stal predsedom SaS. Pripomeňme si, čo je s ním spojené: Obuvnícka škola v Partizánskom-nuž nie je to tá najlepšia kvalifikačná príprava na vrcholovú politickú funkciu. Ani prax holiča a manažéra v barbierstve nie je čosi, čo by človeka kvalifikovalo na post ministra školstva a najnovšie na post predsedu SaS. Tobôž je to potom čudne získané [...]

Medveď s krvavou papuľou a Kuffovci sú nešťastím tejto vlády

16.03.2024

Prefíkaný podpredseda vlády Taraba dnes vyhlásil, že na základe jeho iste veľmi exaktných údajov /od Kuffovcov/ operuje okolo Jasnej 200 kg medveď s krvavou papuľou. Ten, ktorý onehdy plašil ľudí na golfovom ihrisku na Táľoch, na ihrisku nota bene nazvanom po medveďovi. Ten, ktorý „spôsobil, že v N.Tatrách zahynula 31-ročná bieloruská turistka. Vyplašená [...]

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:39

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 735
Celková čítanosť: 2735611x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie