Založ si blog

Prečo si Česi zvolili za prezidenta kajúcnika ?

Jednoduchá otázka. Jednoduchá odpoveď: lebo medzi českými občanmi prevláda MASOVÉ KAJÚCNICTVO. Najmä v Prahe a väčších mestách. Tak ako za čias Protektorátu prevládala masová kolaborácia s Nemcami najmä v Prahe a väčších mestách. Tak ako po vojne najväčšie pogromy na svojich nemeckých spoluobčanov robili v Prahe a väčších mestách. Tak ako v 1948 boli najväčšie oslavy komunistickej vlády v Prahe a väčších mestách. Tak ako v 1968 bolo najviac obrodených komunistov v Prahe a väčších mestách. Tak ako v auguste, keď najviac proti „rusákom“ vykrikovali v Prahe a väčších mestách. Tak ako v časoch normalizácie boli najfanatickejšími normalizátormi komunisti v Prahe a väčších mestách. Tak v 1989 boli najplnšie námestia na podporu Havla v Prahe a väčších mestách.

„Dnes je Havel Petr Pavel !“ Lampasák, ktorý sa školil za boľševického špiona, diverzanta a možno aj nájomného vraha. Lampasák, ktorý sa po prevrate plynule presunul na druhú stranu a stal sa z neho vzorný dôstojník NATO a oddaný sluha USA. Na Západe majú radi tzv. silné príbehy-keď sa z lotra stane policajt, z capa záhradník, z diabolského Šavla svätý Pavel. Silné príbehy prebehlíkov, ktorí si zrazu uvedomili kde je pravda, majú však radi aj v Česku. Majú ho radi milióny Čechov. Prečo ? Lebo odrážajú ich vlastnú traumu. Lebo znázorňujú ich vlastné prezliekanie kabátov, ich prerod z najboľševickejšieho národa Európy na najdemokratickejší národ prinajmenej Východnej Európy.

Petr Pavel prezliekol kabát a za vernú službu novému pánovi, – strýčkovi Samovi dostal sladkú odmenu. Milióny Čechov tak po 1989 urobili to isté. A čakajú za to tiež odmenu. Milióny Čechov sa v prebehlíkovi Pavlovi vidia. Jeho kariéra, to je ich príbeh. Tak ako Pavel aj oni zhrešili, no potom si to priznali, urobili pokánie, poctivo začali slúžiť novému pánovi. Miesto budovania socializmu a obrany mieru dnes budujú kapitalizmus a pomáhajú vojne v Sýrii, Jemene, Palestíne…no predovšetkým na Ukrajine.

Kajúcnici, predstavujúci veľkú časť občanov ČR si za svojho prezidenta zvolili jedného z nich. Kajajúci sa Česi si za prezidenta zvolili kajúcnika Pavla. – Gratulujeme !

PS: Medzi občanmi Českej republiky, osobitne na Morave ale aj v Čechách je mnoho, mnoho normálne mysliacich a slovansky cítiacich ľudí, -ktorí dnes prehrali. A s nimi sme tak trochu prehrali aj my. Netreba však klesať na duchu. Prehrali /sme/ bitku, nie vojnu. Osudy občanov ČR, osudy občanov SR, osudy iných panslovansky cítiacich ľudí sa dnes riešia v inej bitke. V skutočnej vojne pár sto kilometrov na východ od nás. Držme si palce, aby to tam pre Čechov, pre Slovákov, pre Srbov, pre všetkých Slovanov dobre dopadlo. Tak nám Pán Boh pomáhaj !

PS2:

Pavel vyhlásil, že vyhrala Pravda. Blahoželám redakcii Pravdy k víťazstvu.

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

Dobrá správa pre PS, Olano a SaS

16.04.2024

Všimli ste si to ? Koalícii Smer, Hlas a SNS sa podarilo splniť predvolebný sľub o znížení cien potravín, o poklese inflácie a oživení investičnej výstavby. Dobrá správa pre Šimečku, Matoviča, Grohlinga – či nie ? Aspoň trocha útechy pre občanov pred tým, než Kamenický a spol. začnú realizovať tvrdý no nevyhnutný reštrikčný masaker…. Zatiaľ je to [...]

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07, aktualizované: 19:04

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 757
Celková čítanosť: 2817856x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie