Založ si blog

Prečo si Česi zvolili za prezidenta kajúcnika ?

Jednoduchá otázka. Jednoduchá odpoveď: lebo medzi českými občanmi prevláda MASOVÉ KAJÚCNICTVO. Najmä v Prahe a väčších mestách. Tak ako za čias Protektorátu prevládala masová kolaborácia s Nemcami najmä v Prahe a väčších mestách. Tak ako po vojne najväčšie pogromy na svojich nemeckých spoluobčanov robili v Prahe a väčších mestách. Tak ako v 1948 boli najväčšie oslavy komunistickej vlády v Prahe a väčších mestách. Tak ako v 1968 bolo najviac obrodených komunistov v Prahe a väčších mestách. Tak ako v auguste, keď najviac proti „rusákom“ vykrikovali v Prahe a väčších mestách. Tak ako v časoch normalizácie boli najfanatickejšími normalizátormi komunisti v Prahe a väčších mestách. Tak v 1989 boli najplnšie námestia na podporu Havla v Prahe a väčších mestách.

„Dnes je Havel Petr Pavel !“ Lampasák, ktorý sa školil za boľševického špiona, diverzanta a možno aj nájomného vraha. Lampasák, ktorý sa po prevrate plynule presunul na druhú stranu a stal sa z neho vzorný dôstojník NATO a oddaný sluha USA. Na Západe majú radi tzv. silné príbehy-keď sa z lotra stane policajt, z capa záhradník, z diabolského Šavla svätý Pavel. Silné príbehy prebehlíkov, ktorí si zrazu uvedomili kde je pravda, majú však radi aj v Česku. Majú ho radi milióny Čechov. Prečo ? Lebo odrážajú ich vlastnú traumu. Lebo znázorňujú ich vlastné prezliekanie kabátov, ich prerod z najboľševickejšieho národa Európy na najdemokratickejší národ prinajmenej Východnej Európy.

Petr Pavel prezliekol kabát a za vernú službu novému pánovi, – strýčkovi Samovi dostal sladkú odmenu. Milióny Čechov tak po 1989 urobili to isté. A čakajú za to tiež odmenu. Milióny Čechov sa v prebehlíkovi Pavlovi vidia. Jeho kariéra, to je ich príbeh. Tak ako Pavel aj oni zhrešili, no potom si to priznali, urobili pokánie, poctivo začali slúžiť novému pánovi. Miesto budovania socializmu a obrany mieru dnes budujú kapitalizmus a pomáhajú vojne v Sýrii, Jemene, Palestíne…no predovšetkým na Ukrajine.

Kajúcnici, predstavujúci veľkú časť občanov ČR si za svojho prezidenta zvolili jedného z nich. Kajajúci sa Česi si za prezidenta zvolili kajúcnika Pavla. – Gratulujeme !

PS: Medzi občanmi Českej republiky, osobitne na Morave ale aj v Čechách je mnoho, mnoho normálne mysliacich a slovansky cítiacich ľudí, -ktorí dnes prehrali. A s nimi sme tak trochu prehrali aj my. Netreba však klesať na duchu. Prehrali /sme/ bitku, nie vojnu. Osudy občanov ČR, osudy občanov SR, osudy iných panslovansky cítiacich ľudí sa dnes riešia v inej bitke. V skutočnej vojne pár sto kilometrov na východ od nás. Držme si palce, aby to tam pre Čechov, pre Slovákov, pre Srbov, pre všetkých Slovanov dobre dopadlo. Tak nám Pán Boh pomáhaj !

PS2:

Pavel vyhlásil, že vyhrala Pravda. Blahoželám redakcii Pravdy k víťazstvu.

Počuli a videli sme budúceho prezidenta

18.03.2024

Tak sme dnes večer videli a počuli v televízii dvoch kandidátov na prezidenta SR. Jeden kandidát bol vynikajúco pripravený, erudovaný v ekonomike, práve, sociálnych veciach a bezpečnostnej politike. Hovoril pokojne ale pútavo. Nie ako autistický uspávač hadov. Ten jeden bol budúci prezident Slovenskej republiky. -No a ten druhý ? To bol Ivan Korčok…….

Grohling nie je dobrý človek do politiky-ale na čelo SaS pasuje ako …

17.03.2024

Sulíkov favorit Grohling sa stal predsedom SaS. Pripomeňme si, čo je s ním spojené: Obuvnícka škola v Partizánskom-nuž nie je to tá najlepšia kvalifikačná príprava na vrcholovú politickú funkciu. Ani prax holiča a manažéra v barbierstve nie je čosi, čo by človeka kvalifikovalo na post ministra školstva a najnovšie na post predsedu SaS. Tobôž je to potom čudne získané [...]

Medveď s krvavou papuľou a Kuffovci sú nešťastím tejto vlády

16.03.2024

Prefíkaný podpredseda vlády Taraba dnes vyhlásil, že na základe jeho iste veľmi exaktných údajov /od Kuffovcov/ operuje okolo Jasnej 200 kg medveď s krvavou papuľou. Ten, ktorý onehdy plašil ľudí na golfovom ihrisku na Táľoch, na ihrisku nota bene nazvanom po medveďovi. Ten, ktorý „spôsobil, že v N.Tatrách zahynula 31-ročná bieloruská turistka. Vyplašená [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 735
Celková čítanosť: 2735169x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie