Založ si blog

Viktória Nulandová – „matka všetkých vojen“

Pred dvoma dňami sme mali Deň žien. Pri tejto príležitosti som uverejnil blahoželanie všetkým skutočným, teda biologickým ženám Slovenska. MDŽ oslavovali aj v zahraničí. Napr. aj v USA. Tam si feministická organizácia CODEPINK podľa portálu Global Research spomenula na jednu osobu ženského pohlavia, ktorú nazval „matkou všetkých vojen“. Odporučila, aby jej napriek globálnej „materinskej“ plodnosti nikto neblahoželal.

Prečo ? Pretože jej materstvo neprináša ľudstvu nový život ale iba krv a smrť. Viktória Nulandová, autorka okrídleného výroku „fuck the EU“, bývalá agentka a dôstojníčka CIA /pochádzajúca zo zmiešanej rodiny řuského Žida Nudelmanna a britskej protestantky Mc Khannovej/ sa dlhší čas pohybuje po ministerstve zahraničia USA. Bez ohľadu na to, kto je ministrom. V minulosti mala a aj v súčasnosti má na starosti krajiny Európy, najmä východnej Európy a Euroázie, najmä blízkeho Východu.

Hovorí sa, že tam, kde chodí, podieľa sa na „pôrode“ nových vojen. Nulandovej aktivita viedla ku vzniku alebo prehĺbeniu konfliktov v Afganistane, Iraku, Sýrii, na Kaukaze…no predovšetkým na Ukrajine.

Celý svet si asi ešte pamätá ako Nulandová priniesla demonštrantom na kyjevský Majdan v 2013-2014 koláčiky a ako nimi ponúkala hrdinských neobanderovských zabijakov z Tretieho sektora. Nuž, vtedy Nulandová prinášala na Ukrajinu sladké koláčiky a dnes sa jej zásluhou na Ukrajinu dostávajú sladké tanky, rakety, míny a magatony streliva. Starostlivá mamička Nulandová nenechá predsa svoje banderovské dietky bez „potravy“.

Najnovšie sa Nulandová upriamuje na Moldavsko ale najmä na Kaukaz. Jej úlohou je otvoriť tu niekde druhý front v boji s Ruskom. Skúšala to najprv s konfliktom o Náhorný Karabach – no Rusom sa diplomaticky napokon podarilo horúce hlavy v Arménsku a Azerbajdžane trochu ochladiť. Keď sa nepodarilo obnoviť vojnu o Karabach, zacielila Nulandová svoje materinské city na Gruzínsko. Tu sa jej zadarilo oveľa viac. Pred pár dňami tu podnietila celkom slušný majdan. Demonštrantom v ňom išlo o zrušenie návrhu zákona o mimovládkaroch ako zahraničných agentoch. Vraj aj preto, lebo to bol zákon inšpirovaný Ruskom. Nuž sotva. Prečo ? Lebo ruský zákon o zahraničných agentoch bol inšpirovaný AMERICKÝM ZÁKONOM o zahraničných agentoch. USA svojim zákonom inšpirovali nielen ostatné krajiny Západu ale aj – Rusko. A teraz – Gruzínsko. Paradox, o ktorom médiá mlčia, o ktorom sa demonštrujúci Gruzínci nemali odkiaľ dozvedieť.

Nulandovej cieľom v Gruzínsku samozrejme nie je nejaký návrh zákona. Cieľom je zvrhnúť zákonnú z demokratických volieb vzniknutú vládu vizionára Ivanišviliho a jeho priaznivca- premiéra Garibašviliho, – a nastoliť v Tbilisi novú revolučnú extrémne protiruskú vládu. A potom, keď USA dovezú do Gruzínska nové zbrane- by sa mal naplno rozhorieť vojnový konflikt s Južným Osetskom a predovšetkým Abcházskom. Abcházsko je USA tŕňom v oku. Nie iba kvôli ruskej základni ale predovšetkým preto, že Abcházci sú silne pro-rusky orientované etnikum. Stovky rokov si udržuje s Ruskom prioritné vzťahy. Diktátor Stalin daroval Abcházsko Gruzínskej SSR – no Abcházci nadvládu Gruzíncov nikdy neakceptovali a ešte pred rozpadom ZSSR využili perestrojkovú anarchiu na to, aby sa od Gruzínska odtrhli a obnovili na území svojej autonómnej republiky národnú zvrchovanosť.

Nulandová je usilovná úradníčka. Je vzornou dcérou amerického vojensko-priemyselného komplexu. Zaraďuje sa v histórii ľudstva k takým „veľkým“ ženám dejín, ako boli Messalina, Xantipa, Boudica, Katarína Medicejská, Alžbeta Bathoryová, Eva Braunová, Magda Goebbelsová, Ludmila Polednová-Brožová, Golda Maierová, Margareta Thacherová, Madlenka Allbrightová…Žiadna z týchto “ mega- žien“ však nerozpútala toľko krviprelievaní ako Viktória Nulandová.

-Kam sa na ňu hrabe „naša“ krvavá grófka z Čachtíc…

Duely kandidátov, aj keď manipulované RTVS, na výhre Pellegriniho nič nezmenia. Harabin však ÁNO.

28.03.2024

Darmo sa kdejaká Lacová bude snažiť, aby skákaním do reči, prerušovaním Pellegriniho, či poskytovaním dvoj-trojminútových monológov a pritakávaním Korčokovi niečo zmenila. Nezmení. Prezidentský súboj v druhom finálnom kole vyhrá Peter Pellegrini. – Iba ak by… Pellegrini bol podľa mňa v dnešnom súboji finalistov oveľa vecnejší, pro-sociálnejší, [...]

Ako to teda vlastne chcete, pani Miriam Lexmanová ?

27.03.2024

Pani Miriam Lexmanová, europoslankyňa za KDH včera vyjadrila veľkú nespokojnosť s tempom rozvoja infraštruktúry spájajúcej centrá ekonomického rozvoja so slovenským vidiekom. Pani Lexmanová svoje vyjadrenie okorenila starým fórom o tom, že my Slováci sme pri výstavbe ciest, mostov a pod. takí pomalí a neschopní, – že kým my ešte len klepkáme na základný kameň, [...]

Čaro nechceného na včerajšej TB Šutaja-Eštoka

26.03.2024

Včera mal TB k aktuálnej bezpečnostnej situácii /po masakre v Crocuse/ slovenský minister vnútra Šutaj-Eštok. V súvislosti s najväčšími kresťanskými sviatkami – Veľkou nocou oznámil, že polícia prijme zvýšené opatrenia, zamerané na prevenciu terorizmu na veľkých náboženských zhromaždeniach. TB narušila jedna pani z televízie Markíza, ktorá zabudla, že je [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 743
Celková čítanosť: 2762916x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie