Založ si blog

Deň skutočných žien

Dnes sa vo svete slávi Deň žien. Dovoľte, aby som v tento deň blahoželal našim slovenským ženám. Skutočným ženám, nie ženám voľbou. Biologickým ženám, nie umelým ženám, nie takým, čo sú výsledkom akože slobodného rozhodnutia človeka v daný konkrétny deň. Nie preoperovaným, hormonálne vytvoreným, psychosociálne indoktrinovaným a podobne umelo vyprodukovaným „ženám“.

Blahoželám normálnym ženám, Takým, do ktorých som sa v mladosti zaľúboval. Takým, čo mi voňali. Takým, ktoré som zbožňoval. Takým, ktorým som písal básne.

Blahoželám ženám-ľuďom, čo majú chromozómovú kombináciu XX. Takým, čo sa za normálnych okolností orientujú na jedincov s chromozómovou kombináciou XY, teda na mužov. Takým, čo sa túžia s nimi rozmnožovať, mať s nimi deti, mať s nimi rodinu, pomáhať im, starať sa o nich, vychovávať ich, učiť pracovať a poznávať a odovzdávať humánne hodnoty a štafetu ľudského života aj na budúce generácie.

Nič proti ostatným jedincom, čo sa v tomto momente hlásia ku „ženám“, hoci nimi po biologickej stránke nie sú. Nech si žijú svoj život spokojne, spôsobom akým si ho zvolili. Samozrejme tak, aby tým nijako nebránili iným ľuďom tiež žiť po svojom. Nič proti lesbičkám, transsexuálnym ženám, bisexuálnym ženám a proti jedincom, hlásiacim sa k ďalším asi 42 variáciám ľudskej sexuality. Nič proti tým, čo majú svoje „ženské“ sviatky inokedy – podľa toho, kedy ich vyhlásili rôzne organizácie LGBTI+. Ja ich rozhodnutie hlásiť sa k tomu či onomu „pohlaviu“ rešpektujem. Želám im všetko najlepšie.

-No dnes, nech sa nehnevajú, blahoželám ku Dňu žien len tým našim normálnym, obyčajným, slovenským ženám. Ženám v tej podobe, ako ich boh /alebo príroda/ stvorili. Blahoželám ženám, čo sa nám mužom tak páčili, páčia a budú páčiť: bez ohľadu na vek, na vzhľad, na bohatstvo, na etnicitu, rasu, vzdelanie a nadanie. Blahoželám všetkým ženám Slovenska.

Všetko najlepšie, naše milé ženy !

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 758
Celková čítanosť: 2822909x
Priemerná čítanosť článkov: 3724x

Autor blogu

Kategórie