Založ si blog

Rusko-slovenský slovník pre našich euroatlantických bratov-trolov

Ponúkam pre nedostatok času iba tú najstručnejšiu verziu.

  • Rossijanin, hov. aj Rossijan = obyvateľ Ruskej federácie, bez ohľadu na národnosť, ku ktorej sa hlási. Rossijanin môže byť Čečenec, Ukrajinec, Kalmyk, Nemec, Američan, Rus alebo aj Japonec. Dôležité je, aby mal ruské občianstvo.
  • Russkij = človek, ktorý sa dobrovoľne hlási ku ruskej národnosti, bez ohľadu na to, kde žije a či má alebo nemá ruské občianstvo.
  • Barišňa= šľachtická slečna, kišasonka, nóbl žena alebo žena, ktorá sa tak oblieka alebo správa.
  • Mužik= šikovný chlapík, odvážny muž, frajer, viťúz.
  • Otmorózok = výmrzok, primitív, chmuľo, chrapúň, kripel, bedár, zbabelý nepodarok.
  • Nedružestvennaja, nedružeskaja strana = krajina, ktorá nie je /k Rusku/ priateľská, ktorá sa /k Rusku/ správa chrapúnsky, nevrlo, necitlivo, nevďačne … teda nie priateľsky.
  • Vražeskaja strana= nepriateľská krajina, s ktorou napr. Rusko vedie vojnu, ktorá Rusko napadla, podieľa sa vojakmi, vyzbrojovaním, informáciami, materiálne a pod. na agresii proti Rusku.

Takže, milí trolovia- ak chcete nadávať Rusom, zvážte, či chcete nadávať etnickým Rusom alebo Rusom ako takým, teda napr. aj ruským Čečencom alebo Dagestancom. V prípade nadávania Rossijanom čečenskej národnosti by ste si mali dávať pozor na ich zahnuté nože. V prípade v prípade nadávania Rusom dagestanskej národnosti by ste si mali dávať pozor na to, aby vás v lufte neprelomili na dvoje.

Ak si myslíte, že výrazom mužík či barišňa nejakého Rusa či Rusku urazíte, tak sa veľmi mýlite – poviete im naopak- kompliment. Pochválite ich. Ak si myslíte, že zaradením SR do zoznamu „nedružestvenných“ krajín nás Rusi považujú za nepriateľský štát, s ktorým vedú vojnu, tak sa veľmi mýlite. Považujú nás iba za národ, ktorý je necitlivý voči ich národným záujmom a správa sa /vzhľadom na to, čo pre nás Rusi v minulosti obetovali/ za dosť nevďačných. Rusi si to ale nevysvetľujú tým, že sme od prírody skrz-naskrz rusofóbni, ale tým, že na čele SR sú momentálne OTMOROZKOVIA. Teda chmuľovia a primitívi resp. nevzdelaní, neslušní chrapúni.

Tento malý slovníček nevyjadruje názory blogera. Obsah výrazov pochádza od Rusov, nie od neho. Autor má dobrý úmysel – doplniť prácu lektorov v kurzoch slovenských mimovládok pre našich euroatlantických trolov. A zdokonaliť spôsobilosti našich trolov na tú, pokiaľ možno čo najvyššiu možnú úroveň.

Hnusné plány Rusov zhatia naši americkí bratia !

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25, aktualizované: 10:13

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2835824x
Priemerná čítanosť článkov: 3731x

Autor blogu

Kategórie