Založ si blog

Zvesti z Tejto Krajiny a proroctvá Pavla Čarnogurského

Toto všetko sa v posledných hodinách stalo v Tejto Krajine, ktorá sa kedysi volala Slovensko.

  • Pracovníci železníc a železničiarski odborári oznámili, že sa v Tejto Krajine rozsypávajú železničné trate. Jazda vlakov po nich je taká nebezpečná, že zahraničné železnice sem odmietajú posielať svoje vlakové súpravy. Už aj poslední odvážlivci-Česi- sem obmedzili jazdy súprav Pendolino.
  • Najväčší zamestnávateľ na strednom Gemeri, v okrese Revúca – Slovmag Lubeník signalizuje prepúšťanie kvôli cenám elektriny a sankčným obmedzeniam exportu výrobkov na tradičné trhy. Diskutuje sa, či sa v prvej fáze prepustí štvrtina, tretina alebo polovica zamestnancov.
  • Liberálni politici a médiá spustili po zákaze dovozu obilia z Ukrajiny protiofenzívu, zameranú proti našim výrobcom obilnín. Obchodníci s obilím, mlynári a špekulanti, ktorí sa priživovali na dovoze lacného a nezdravého ukrajinského obilia určeného pôvodne do Afriky začali tvrdiť, že ukrajinské obilie nie je pre občanov Tejto Krajiny nezdravé alebo nebezpečné – ale že je nebezpečné iba pre našich lenivých poľnohospodárov, ktorí nechcú pracovať za ukrajinské mzdy, nechcú hnojiť po ukrajinsky a nevedia zohnať energie a PHM za ukrajinské ceny. – A čo je hlavné, nechcú dať na obilí zarobiť ZÁPADNIARSKYM majiteľom ukrajinských obilných polí. No a -toľká nehoráznosť : nechcú pomáhať Ukrajine, nechcú obetovať svoje gazdovstvá a svoje živobytie na oltári boja proti ruskému agresorovi.
  • Neblahé správy o obilninárstve, o železniciach a magnezitke v tejto krajine nám našťastie zatiaľ ešte farbí naružovo Eduard Heger, dočasne trvalý predseda Čaputovej zboru povereníkov. Spieva nám svoj obľúbený evrgrín o tom, ako je v tejto krajine už tri roky dobre a bude ešte lepšie, ak sa občania tejto krajiny úplne zbláznia a dajú dôveru novej koalícii súčasných alebo rezervných progresívno-kresťanských poverencov.
  • Hegerov otec a učiteľ, veľký protikorupčný guru Tejto Krajiny Igor Matovič organizuje zábavné púte a pospevuje svoje evrgríny po kultúrnych domoch na vidieku. Spieva tam žalospevy o 12 rokoch zlodejín Smeru a Hlasu a o zrade, ktorú na ňom spáchal Sulík. Matovič máva na svojich seansách posvätnými grafmi a diagramami tak presvedčivo, že náhodní zvedavci, ba aj ľudia z osád asociálov a beznádejne nezamestnaní sa z grafov cítia byť akosi viac najedení. Tešia sa z bezplatných púťových atrakcií. Tešia sa z toho, že slávneho poloblázna z Trnavy vidia naživo, že sa ho môžu dotknúť, že mu môžu beztrestne nadávať a že ho nechránia policajti. – A zabúdajú na to, že ani iných a pritom skutočných opozičníkov /Fica, Blahu, Blanára, Pellegriniho, Uhríka, Danka, Mazureka, Kotlebu…policajti nechránia. Áno, ani Fica, Blahu či Mazureka policajti nechránia. – Policajti Fica, Blahu a Mazureka iba všade dôkladne špicľujú/… Akokoľvek, zvedavci na Matovičových púťových atrakciách začínajú veriť, že ak by Matoviča Sulík nezradil, bolo by im teraz lepšie. Bolo by im stále lepšie a lepšie, až pokiaľ by sa veľký trnafský guru úplne nepominul. Na rozume alebo celkovo.
  • Pravda a iné médiá Tejto Krajiny spustili VKK = Veľkú Konšpiračnú Kampaň : mudrujú, analyzujú, intrigujú proti zlepšeniu vzťahov medzi ľavicovými a národniarskymi stranami, najmä medzi Smerom a Hlasom. Každodenne sa napr. v Pravde a Sme objavujú hlbokomyseľné úvahy o naivnom a zmierlivom Pellegrínim a prešibanom, bezohľadnom a útočnom Ficovi. Médiá tejto krajiny zistili, že tunajšia liberálna pravica ani za enormnej pomoci Veľkej Euroatlantickej Štruktúry = v skratke VEŠ, septembrové voľby nevyhrá. Tak to teda médiá začali z iného konca: intrigami sa pokúšajú zasiať medzi Hlas a Smer čo najväčší svár. Budú tak robiť až dovtedy, dokedy Peter P. definitívne neprebehne na tú správnu euroatlantickú stranu.
  • Takto pomaly pomaličky sa vyvíja Táto Krajina. Kedysi nazývaná Slovensko. V r.2010-2012 ju však priekopníčka slniečkárstva Radičová prekrstila na Túto krajinu. Od týchto čias /až na krátku recidívu v rokoch 2012-2018/ prestali na Slovensku vládnuť Slováci a začali tu vládnuť euroblondínky Radičovky-Čaputovky. Zozadu zichrované ryšavými Nicholsonovými a načiernenými Jankami Cigánikovými. Mladí Slováci VYMRELI. Miesto nich sa po uliciach Tejto Krajiny na elektrobicykloch a zdieľaných elektrokolobežkách preháňajú homunkulovia bez farby, bez zápachu, bez národnosti, bez poznatkov o histórii a geografiii Slovenska. Tvárni liberálni junci a jalovičky s uchom na smartfónoch /ako na kravských zvoncoch/, spásajúci zelené krmivo, ktoré im po genetickej úprave pripravili mišelinovskí euro-kuchári z Bruselu.

Včera sme si pripomenuli 76. výročie popravy prvého prezidenta SR Mons.ThDr.J.Tisa. Pri tejto príležitosti som si spomenul na proroctvo býv.poslanca Snemu SR Pavla Čarnogurského, vyrieknuté na spomienke tejto udalosti pred Primaciálnym palácom 18.4.1992. Čarnogurský vtedy /pred stovkami ľudí so sviečkami v rukách/ predpovedal, že na Dr.Tisa bude z roka na rok spomínať viac a viac Slovákov…

Proroctvo sa nevyplnilo. Jednoducho preto, že za tú zhruba tretinu storočia /od r.1992/ Slováci VYMRELI. Áno, vymreli. Miesto nich tu žijú transkulturalizovaní transnacionálni transľudkovia. Zopár Slovákov síce ešte zostalo, no tí sú buď súdení a odsúdení, alebo starostlivo izolovaní od médií, sledovaní OČTK a SIS a démonozovaní už v školských učebniciach základných škôl. Ich osud je spečatený. Zo Slovenska sa definitívne stane Táto Krajina. Jeden z európskych subregiónov zámorského regiónu USA.

-Alebo, že by sa stal zázrak ? Alebo že by v septembri vyšli z útrob Sitna a Kriváňa bájni slovenskí rytieri a vrátili tejto krajine jej pôvodný milý názov „Slovensko“ – a amorfným mladým ľudkom vrátili ich slovenskú osobnostnú identitu ?

Duely kandidátov, aj keď manipulované RTVS, na výhre Pellegriniho nič nezmenia. Harabin však ÁNO.

28.03.2024

Darmo sa kdejaká Lacová bude snažiť, aby skákaním do reči, prerušovaním Pellegriniho, či poskytovaním dvoj-trojminútových monológov a pritakávaním Korčokovi niečo zmenila. Nezmení. Prezidentský súboj v druhom finálnom kole vyhrá Peter Pellegrini. – Iba ak by… Pellegrini bol podľa mňa v dnešnom súboji finalistov oveľa vecnejší, pro-sociálnejší, [...]

Ako to teda vlastne chcete, pani Miriam Lexmanová ?

27.03.2024

Pani Miriam Lexmanová, europoslankyňa za KDH včera vyjadrila veľkú nespokojnosť s tempom rozvoja infraštruktúry spájajúcej centrá ekonomického rozvoja so slovenským vidiekom. Pani Lexmanová svoje vyjadrenie okorenila starým fórom o tom, že my Slováci sme pri výstavbe ciest, mostov a pod. takí pomalí a neschopní, – že kým my ešte len klepkáme na základný kameň, [...]

Čaro nechceného na včerajšej TB Šutaja-Eštoka

26.03.2024

Včera mal TB k aktuálnej bezpečnostnej situácii /po masakre v Crocuse/ slovenský minister vnútra Šutaj-Eštok. V súvislosti s najväčšími kresťanskými sviatkami – Veľkou nocou oznámil, že polícia prijme zvýšené opatrenia, zamerané na prevenciu terorizmu na veľkých náboženských zhromaždeniach. TB narušila jedna pani z televízie Markíza, ktorá zabudla, že je [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 743
Celková čítanosť: 2762117x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie