Založ si blog

Aký je vzťah Čaputovej ku Mikulcovi ?

Čaputová v poslednom čase povereného Mikulca niekoľkokrát silno podržala. Začalo sa to tým, že neuverila správe SIS o nezákonných praktikách v NAKA a OČTK, teda /čiastočne/ v zložkách podriadených Mikulcovi. Nasledovala arogantná podpora pre Mikulcových ľudí /Čurilla a spol./, obvinených a vyšetrovaných zo zločinu zneužitia právomocí verejného činiteľa. Nuž a nedávno táto jej ochranárska praktika vyvrcholila v odmietnutí odvolať Mikulca za 29 hrubých chýb pri narábaní s utajenými materiálmi /zistenie NBÚ/.

Zdalo sa, že Čaputovej odmietnutie odvolať Mikulca je absolútny vrchol, ku ktorému sa vzťah Čaputovej a Mikulca mohol vyvinúť. Chyba ! Dnes Čaputová -ako stachanovec ukázala, že sa pre ňu včerajšie rekordy už stali normou. A že je schopná dosiahnuť vo vrelosti vzťahu k nemu nový vrchol. Čaputová dnes na Mikulcovu žiadosť odvolala z pozície rektorky Policajnej akadémie prof. Kurilovskú !

Čaputová Mikulcovi vyhovela napriek dvom jasným stanoviskám Akademického senátu Policajnej univerzity. V nich Akademický senát jednohlasne podporil Kurilovskú. K senátu sa pripojili podporné stanovisko aj zamestnanci Akadémie. Aby toho nebolo dosť, Kurilovskú podporili aj pracovníci iných vysokých škôl, -napríklad z Univerzity Komenského.

Čaputovej množstvo stanovisk, podporujúcich Kurilovskú nestačilo. Ona ich vyvážila názorom ministra v demisii – nota bene podľa mnohých najslabšieho ministra tejto aj tak mimoriadne mizernej vlády. Ministra Mikulca, ktorý bol ak sa nemýlim najčastejšie odvolávaným ministrom súčasnej vlády.

Čo je za týmto nepochopiteľným neustále ochranárskym vzťahom Čaputovej k Mikulcovi ? Je to nejaká tajná vec, ktorú Čaputová nesmie /ešte/ zverejniť ? Alebo je to nejaká mágia, prameniaca z ich čisto osobného vzťahu ? Pravdy sa dnes asi nedopátrame. A od Čaputovej iste nie. Tá svoje stanovisko zdôvodní pomocou prázdnych fráz a odvolania sa na svoje formálne právomoci.

Čaputová dnes opäť ukázala, ako citlivo = AROGANTNE vníma mienku ľudí. Znovu potvrdila, na čej strane je a koho ako prezidentka dnes zastupuje. Čaputová je na strane Lipšica, Mikulca, Matoviča, Čurilu, Hamrana… Zdá sa, že Čaputová bude za túto partičku bojovať ako levica do ich posledných dní vo funkciách. – Dobre vedieť. O nie tak dlhý čas tu budú voľby prezidenta SR. Po nich pôjde Čaputová kade ľahšie-za obľúbencom Mikulcom a spol. Spoločne vykročia na cestu do tej najtemnejšej časti slovenskej minulosti. Na „smetisko dejín Slovenskej republiky“.

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

Dobrá správa pre PS, Olano a SaS

16.04.2024

Všimli ste si to ? Koalícii Smer, Hlas a SNS sa podarilo splniť predvolebný sľub o znížení cien potravín, o poklese inflácie a oživení investičnej výstavby. Dobrá správa pre Šimečku, Matoviča, Grohlinga – či nie ? Aspoň trocha útechy pre občanov pred tým, než Kamenický a spol. začnú realizovať tvrdý no nevyhnutný reštrikčný masaker…. Zatiaľ je to [...]

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 757
Celková čítanosť: 2819432x
Priemerná čítanosť článkov: 3724x

Autor blogu

Kategórie