Založ si blog

Ako markizáčik „prichytil“ Fica pri „lži“…

Dnes sme boli na RTVS a na Markíze svedkami toho, ako si novinárikovia predstavujú férovú televíznu diskusiu. Na RTVS to bola presilovka 4 /troch vládnych politikov plus provládneho Makaru/ na jedného Blahu. Na Markíze to bolo menej kruté – tu bolo iba 2 /jeden provládny plus jeden Kovačič/ na jedného Fica. Paráda…

Marikzáčik Kovačič si na Fica pripravil „atómovku“ v štýle Matoviča. Zmyslom jeho relácie bolo jediné: pristihnúť Fica pri lži. Za pomoci videozostrihov ukázal údajný rozpor medzi dvoma či troma tvrdeniami Fica. Fico pri nich konzistentne označoval Čaputovú za obhajkyňu záujmov, hodnôt a ideológie USA na Slovensku. Na popis Čaputovej pro-amerického influencerstva Fico použil rôzne termíny: slúžka amerických záujmov, obhajkyňa amerických záujmov…a áno aj termín „agentka amerických záujmov“ resp. „americká agentka“.

Svoj boj proti Ficovi postavil markizáčik na tom, či Fico použil resp.koľkokrát použil jeden zo spomenutých výrazov. Fico v replikách markizáčikovi osem či deväťkrát zopakoval, že bez ohľadu na termín si myslel a myslí jedno a to isté: že Čaputová je obhajkyňa záujmov USA v SR. Markzáčik bol voči tomu hluchý a neustále vec zužoval iba na jedno: či a koľko krát Fico použil termín „agentka USA“. Fico nevedel, koľkokrát takýto výraz použil, – no považoval to za nepodstatné, -lebo k podstate veci, – k označeniu Čaputovej za nositeľku záujmov USA v SR sa hlásil a hlási.

-Fico mal a má pravdu. Čaputová je americká agentka vplyvu v SR. Nikdy voči žiadnemu kroku USA za celé svoje pôsobenie vo funkcii neprotestovala, nikdy nič v politike USA nekritizovala. Vždy postoje a politiku USA hájila a podporovala. Je to agentka vplyvu USA ako vyšitá. A či ju za to označíme ako agentku USA, slúžku USA alebo podporovateľku záujmov USA je úplne jedno. AGENT VPLYVU je triviálny politologický termín, používaný v celom svete. Nie je na ňom nič vulgárne a ani extrémne útočné. Keby Čaputovú niekto za jej správanie označil ako „americkú onucu“, -to by už bolo niečo iné. To by už bola urážka. No nikto zo Smeru to neurobil. A už vôbec nikto zo Smeru nevyzýval občanov, aby Čaputovej posielali výhražnú poštu.

Zaujímavé na markizáčikovi Kovačičovi bolo, že od Fica žiadal predložiť dôkaz o Čaputovej posluhovaní americkým záujmom /pritom sú ich v Čaputovej vyjadreniach stovky- veď obsahujú len chválu a žiadne výhrady/. No priniesť dôkaz na tvrdenie, že vyhrážky Čaputovej boli či sú priamo vyvolané Ficom a spol. ,- na to markizáčik Kovačič akosi zabudol.

Suma sumárum, – aj dnes sme v našich médiách -verejnoprávnom i súkromnom videli a počuli len neférový lynč prozápadnej mediálnej presily voči zástupcom opozičnej ľavicovej a pronárodnej strany. Hra na jednu bránku.

Mediálne nechutnosti na pokračovanie. Ktovie, čoho sa ešte do októbra na našom vazalizovanom úbohom Slovensku dožijeme….

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 759
Celková čítanosť: 2830918x
Priemerná čítanosť článkov: 3730x

Autor blogu

Kategórie