Založ si blog

Tajuplný rast PS a tajuplné mediálne kampane proti Smeru

Nemám rád frázu „no comment“ ale pretože som t.č. v dovolenkovom rytme a nechce sa mi veci rozvádzať dlhým rozborom, použijem neobľúbené klišé a tvorbu uzáverov prenechám cteným čitateľom samotným.

  • Preferencie strany, ktorá sa paradoxne volá „Progresívne Slovensko“ no jej politika je v mnohých oblastiach / sociálne istoty, zahraničná politika, národná kultúra, podpora domáceho kapitálu…/ výrazne degresívna – v posledných prieskumoch verejnej mienky tajuplne rastú. PS má neviditeľnú volebnú kampaň, nerobí žiadne mítingy, nemá ani veľa advertorialov, ba ani neobvyklú ofenzívu na sociálnych sieťach. A predsa-prieskum po prieskume ide hore. Niektorí vravia, že hlavnou silou PS sú práve prieskumné agentúry. Že by to na oblbnutie Slovákov stačilo ? – NO COMMENT…
  • Čaputová dnes hovorila čosi o rešpekte a láske k blížnemu. Kulisy, pred ktorými tieto slová prednášala boli dúhové. Aby bolo jasné, koho nám odporúča rešoektovať. Čaputová svoj status myslela ako podporu dúhových /prevažne zahraničných/ aktivistov, ktorí dnes mali v Bratislave celosvetový zlet. Dnes bola v Bratislave aj iná akcia. Takmer výlučne s domácou slovenskou účasťou. Kresťansky orientovaní aktivisti na nej forsírovali silu a dôležitosť klasickej rodiny,-najmä jej dôležitosť pri harmonickom vývoji osobnosti detí a pri harmonickom sociálnom správaní človeka. Čaputová pri slovách o rešpekte však na pro-rodinnú aktivitu asi nemyslela. Kulisy okolo nej boli iba dúhové, – symboly kresťanstva a rodiny chýbali. -Prečo ? NO COMMENT.
  • Na úvodnej strane tohto portálu bývajú úvahové články. Rád si tam čítam najmä články od O.Bakoša a I.Hoffmana. Články oboch autorov sú nielen myšlienkovo bohaté ale aj vtipné. Dnes tam jeden taký článok je. Balzam na dušu. Aký to rozdiel oproti zvyšným trom „úvahám“. Ani jeden z týchto článkov nemá s úvahami nič spoločné. Sú nepokrytou politickou antipropagandou, útokom na najväčšiu slovenskú opozičnú politickú stranu SMER SSD. Sú to klasické príklady predvolebnej antikampane. Niektorí hovoria-aj na príklade takýchto článkov, – že mienkotvorné médiá sa na Slovensku zmenili na tvrdo protismerácke stranícke orgány. – Chcel by som k tomu poznamenať niečo korenisté – ale radšej NO COMMENT. /A idem na hríby…/.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2835343x
Priemerná čítanosť článkov: 3731x

Autor blogu

Kategórie