Založ si blog

Čas klebetných báb pokračuje

V poslednom / neveľmi čítanom/ článku som oznámil, že nemám momentálne chuť podieľať sa na mediálnom klebetení o kadejakých zákulisných šumoch a že nechám priestor pokojnému vzniku PRIRODZENEJ SLOVENSKEJ KOALÍCIE Smer+Hlas+SNS, ktorú už dlhodobo podľa prieskumov preferuje väčšina voličov SR. Oznámil som, že potom, čo si Slováci zvolili ľavicovo-národniarsku koalíciu, očakávam od lídrov Smeru,Hlasu, SNS pochopenie ich VLASTENECKEJ POVINNOSTI a dokončenie toho, čo národ začal. Slováci si svoju robotu urobili, teraz je na rade Fico, Pellegrini a Danko.

Všetko Je to veľmi jednoduché. Na Slovensku na základe výsledkov vôle Slovákov je iba jediná alternatíva – a to je vláda Smeru, Hlasu a SNS. Žiadna alternatívna koalícia vzniknúť nemôže a nevznikne. Áno, na základe NÁRODNEJ ZRADY Hlasu môže vzniknúť nejaký vládny zlepenec. Áno, ibaže to nebude výsledok volieb a vôle väčšiny voliacich Slovákov. To môže byť len a len výsledok zákulisných intríg, cudzieho zasahovania, osobného zlyhania lídrov ľavicových strán a národnej strany. To bude krádež volebného úspechu ľavicovo a národne orientovanej prevažnej väčšiny Slovákov. To bude čosi, čo by vzniklo v proti-slovenskom hnojisku, čo by vyzeralo nevídane odpudivo a zasmradilo slovenské dejiny na dlhé predlhé obdobie. Otázka je, či by potom takúto odpornosť Slováci ako národ dakedy vôbec predýchali…

Tak ako som predpokladal, analytici veselo analyzujú, komentátori veselo komentujú, publicisti veselo publikujú – ba dokonca aj blogeri na tomto blogovisku Pravdy veselo blogujú … lenže o čom ? Je dosť informácií, o ktoré sa dá oprieť ? Pozrite sa na tie ich témy: stále to isté: Pellegrini má ponuky z oboch strán, Pellegrini kalkuluje, Pellegrini pôjde tam, kde mu dajú viac …Čo je toto za seriózny diskurz ? Konšpirovanie, hoaxovanie, klebetenie, bulvár…Samozrejme, čitateľov či konzumentov si to nájde. Veľká časť ľudí ide na net práve kvôli tomuto: kvôli klebetám, pikoškám, senzáciám…Veľká časť publicistov /vratane blogerov/ to veľmi dobre vie a s používa bulvárne nadpisy, aby ich prilákala na svoje „žrádlo“.

Taký je svet, takí sú ľudia. Ja im ich potešenie neberiem. Nech si pokojne klebetia a bulvarizujú. Za seba však stále trvám na tom, že na špekulovanie o vládnej koalícii, čo vznikla z volieb nie je dôvod. Je to jasné. Väčšina Slovákov si zvolila dve ľavicové a jednu národnú stranu. Prirodzená nová vládna koalícia môže byť iba jedna jediná: Smer SSD + Hlas SD + SNS.

Žijeme čas, ktorí nemúdri ľudia využívajú na klebetenie a konšpirovanie. Pre nich je toto zlatý čas šírenia fám, chýrov a bulvárnych nezmyslov. Nech. Normálni ľudia, skutoční Slováci žijú iný čas – čas každodennej poctivej práce. A čas viery, že aj slovenská elita z vedenia Smeru, Hlasu a SNS poctivo pracuje a že onedlho bude známy výsledok takejto práce.

Verím, že to bude výsledok, ktorý poteší väčšinu Slovákov. Verím, že víťazstvo vo voľbách prinesie pre nás dlhoočakávané a zaslúžené plody.

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Boeing 747

A opäť Boeing. Stroju sa pri pristávaní nevysunul predok podvozku

08.05.2024 21:18

Nikomu sa nič nestalo, nehodu ale vyšetruje turecké ministerstvo dopravy.

plenkovič

Chorvátsku bude vládnuť aj krajná pravica. Plenkovič sa dohodol s Penavom

08.05.2024 20:40

Hnutie za vlasť povedie ministerstvo poľnohospodárstva a aj nové ministerstvo demografie.

petr pavel

Rusko rozpútalo rovnako ničivú vojnu, akou bola druhá svetová, uviedol Pavel a citoval Havla

08.05.2024 19:43

Vojnu na Ukrajine označil český prezident za ťažkú skúšku nielen pre Európu.

Peter Pellegrini

Pellegrini: Stojíme pred zásadnou výzvou zabezpečiť mier na Ukrajine i v Európe

08.05.2024 18:54

Európski politici vrátane tých slovenských stoja pred zásadnou výzvou, a to zabezpečiť mier na Ukrajine a tým aj v Európe, uviedol Pellegrini.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2857546x
Priemerná čítanosť článkov: 3740x

Autor blogu

Kategórie