Založ si blog

Klebetné baby: Smer 87,4% ku PS: 11,8%: Pellegrini nemá alternatívu !

Dnes publikované údaje /po septembrových voľbách najdôveryhodnejšej/ agentúry SANEP pre ta3. ukázali, čo sa tu snažím prezentovať už dva-tri články dozadu. Že totiž nielen pre víťaznú skupinu slovenských voličov ako celok ale aj pre deväť desatín voličov Hlasu SD je jedinou vládnou alternatívou VLÁDA SO SMEROM SSD. O možnosti vládnuť s PS uvažuje iba 11, 8% voličov Hlasu.

11,8 % je zúfalo málo. -Čudujem sa konšpirátorom a klebetníkom, že na úvahy o nejakej alternatíve k vláde Smeru, Hlasu a SNS strácajú čas.

Pellegrini pod dojmom takýchto zistení nemá nejakú inú alternativu. Má iba kategorický imperatív ísť do vlády so Smerom. Možnosť nejsť do takejto vlády nie je politická voľba – je to zrada a následne politická samovražda. Jediná čestná možnosť by bola abdikácia na šéfa Hlasu a odovzdanie strany niekomu inému – napr. druhej najpopulárnejšej osobnosti v strane Hlas – Sakovej resp. Tomášovi. Toto by bola jediná cesta P.Pellegriniho, aby sa vyhol nepríjemnej podriadenosti voči Ficovi a zároveň aby sa nedopustil zrady vlastného voličstva a zrady slovenského národa ako takého.

Verím, že Pellegrini svoju situáciu pozná aj bez prieskumov. Verím, že pozná svoju vlasteneckú a ľavičiarsku politickú povinnosť. Verím, že vie čo od neho Slováci chcú. A že nezaváha, že urobí, čo sa treba.

Klebetnice z médií, nevedia čo je ich profesionálna a morálna povinnosť. Aj keď sa pri údajoch od SANEPu na moment trochu zháčia, nepochybujem, že budú onedlho konšpirovať a bulvarizovať ďalej. Nevedia inak. Konšpirácie, konfabulácie, klebety, fámy, chýry sú podstata ich verejného bytia. Nejaký ten „hlas ľudu“ im v tom nezabráni. Našťastie, väčšina občanov v SR je normálna a na táraninky o alternatívach povolebnej vládnej koalície neverí.

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Pláž, Reynisfjara, Island, mReportér

Zábery z pláže, pred ktorou varujú turistov aj miestne úrady. Prečo je tak nebezpečná?

08.05.2024 05:00

mReportér Jaro Karak zachytil tieto pekné zábery priamo z Islandu.

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2856862x
Priemerná čítanosť článkov: 3739x

Autor blogu

Kategórie