Založ si blog

Dnes večer bude referendum proti Ficovi – tak Matovič, Šimečka a spol. len do toho !

Ako každý vie, na platnosť referenda je v SR potrebná účasť minimálne 50% občanov s volebným právom. To v prípade SR predstavuje polovicu z 4,3 milióna plus jeden občan navyše – teda približne 2 milióny 150 tisíc účastníkov. Takáto masa ľudí je v prípade SR relevantným mocenským faktorom, schopným meniť aj výsledky posledných demokratických volieb, dokonca i v prípade, že by tieto voľby boli iba pred 2 mesiacmi…

Účasť menšieho počtu ľudí na referende sa hodnotí ako neúspech. Navrhovatelia pokusu o zmenu vlády utrpia porážku. Môžu sa následne chlácholiť ako len chcú, bude to porážka. Víťazmi budú tí, ktorí boli proti referendu, lebo súčasnú vládu akceptujú, ale aj tí, ktorí z akýchkoľvek dôvodov na referendum jednoducho iba neprišli. Taká bola a je logika slovenských referend a ich propagandistické využitie po referende.

Dnes večer zvolala opozícia čerstvo /pred 2 mesiacmi/ porazená vo voľbách ficovcami a spol. do slovenských ulíc MASOVÉ PROTESTY proti vláde. Formálne síce najmä proti zmenám v oblasti legislatívy, ale keďže tieto zmeny predstavujú jadro volebného a t.č. aj vládneho programu Ficovej vlády, tak de facto ide o protest proti Ficovej vláde a výsledkom septembrových volieb ako takým. Organizátori z opozičných strán dnes večer chcú uskutočniť svojho druhu REFERENDUM O ZMENE VLÁDY.

Momentálne je tento druh „referenda“ – masový pouličný protest vyše dvoch miliónov Slovákov proti vláde- jediný spôsob na prejavenie vôle ľudu. Ústavný súd SR totiž proklamoval, že ústava SR oficiálne referendum na zmenu vlády v SR neumožňuje. Bývalá opozícia sa pokúsila dať do novelizovaného ústavného zákona o referende aj možnosť v riadnom referende odvolať vládu ale bývalá vládna koalícia t.j. súčasná opozícia to odmietla.

Dnes má teda opozícia voči ficovcom jedinú možnosť. Cez akési neformálne referendum, cez masové demonštrácie v uliciach za účasti minimálne 2 150 000 ľudí ukázať národu a svetu nelegitímnosť súčasnej vlády R.Fica a spol. Karty sú rozdané. -Nech sa páči, milá opozícia, nech sa páči páni Matovič, Šimečka, Sulík, Majerský, Naď, Dzurinda a ďalší opozičníci – nech sa páči ísť dnes večer do ulíc. Nech sa páči – karty máte v rukách – nech sa páči hrajte !

Lenže vedzte-jediné, čo sa bude rátať ako vaše víťazstvo – to je už spomenutá účasť 2 150 000 + 1 Slovákov v slovenských uliciach. Ak by to bolo menej – hoci len o pár účastníkov, -potom vedzte, že ste PREHRALI. Vedzte, že nejaká tá tisícová a hoci aj desaťtisícová či stotisícová demonštrácia – to bude VÍŤAZSTVO FICA a spol. nad vami. To bude potvrdenie, že väčšina resp. absolútna drvivá väčšina Slovákov akceptuje vládu Smeru SSD + Hlasu SD+ SNS. Nuž a pre vás to bude len potvrdenie, že ste ďalšiu demokratickú skúšku síl prehrali.

Páni opozičníci, – nech sa páči ísť dnes večer do slovenských ulíc. Pánbožko vám podaroval pekné počasie-teplotu okolo 10 °C , bez dažďa či snehovej metelice. Skvelé manifestačné podmienky.

Páni opozičníci, dnes máte na pouličné referendum o zmene vlády aj ideálne mediálne podmienky. Za čias, keď ste vládli, bolo na miesto a čas konania protestov uvalené informačné EMBARGO. Nielen súkromné médiá, vlastnené zahraničím a ich miestnymi bielymi koňmi, ale ani verejnoprávna RTVS nesmela o čase mieste konania Ficových, Uhríkových, Kotlebových, Hulíkových…demonštrácií publikovať ani len mäkké „f“. – Aký to kontrast s dneškom, keď o mieste a čase vašich demonštrácií píšu a hovoria médiá -vrátane RTVS, -od rána do večera. Žiadne informačné embargo. Naopak barnumská reklama, nátlaková PROPAGANDA ako hrom. Vláda voči takejto mega-propagande nič nerobí. Vláda vám demokraticky umožňuje, aby ste robili, čo chcete. Takže – hajde do ulíc ! – „Dosť bolo Fica !“ „Korčok na Hrad!“…

Milí opozičníci – vláda vám garantuje, že Matoviča, Šimečku, Sulíka či Naďa nepríde zatknúť /ako minulá vláda prišla na demonštráciu „predviesť“ Fica/, ani ich nedá polícii povláčiť po zemi /ako minulá vláda povláčila Kotlebu/. Vláda vám garantuje, že nebude vašu demonštráciu rozháňať autami, nebude na vašich demonštrantov huckať psov a kone, striekať na nich vodnými delami, mlátiť obuškami, zatýkať a pod. – tak ako to robila polícia voči demonštrantom v čase, keď súčasná opozícia vládla. – Slovom, dnes budete mať, milí opozičníci, ideálne prírodné, politické a mediálne podmienky, aby ste prostredníctvom faktického referenda ľudí z ulice povalili nenávidenú Ficovu vládu.

-Všetko je vo vašich rukách. Tak do toho !

Technická otázka pre administrátora a „správcu počítadla“. – BLOKUJEME ? BLOKUJEME ?

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Ďalší Čaputovej škandál s vyznamenaniami-azda už posledný…

01.05.2024

Včera slovenský prezident /prezidentka/ zase -ako kedysi v Bystrici, rozdal pár plieškov. Nie ako kompenzáciu za nezbúranie Bystrice, nie ako v roku 1944. – Avšak tí, čo si teraz pliešky pripnú hruď, s ničením Slovenska majú mnohé spoločné. Takmer bez výnimky ide o politické figúrky, ktoré škodili kde mohli, len aby zabránili vzniku samostatného Slovenska. Kto sú [...]

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Japan Nagasaki Anniversary Q A

USA žiadajú Čínu a Rusko, aby o nasadení jadrových zbraní rozhodovali ľudia, nie umelá inteligencia

02.05.2024 08:46

Washington vyzval Peking a Moskvu na pripojenie sa k záväzku, že o nasadení jadrových zbraní budú rozhodovať len ľudia a nikdy nie umelá inteligencia.

záchod, toaleta, WC, toaletný papier

Dostala pokutu za močenie na verejnosti, skončila na súde. Amsterdam po nátlaku žien vyčlení peniaze na záchody

02.05.2024 08:17

Radnica v Amsterdame po niekoľkoročnom nátlaku zo strany žien vyčlenila štyri milióny eur na výstavbu nových verejných záchodov.

oheň, kozub, kachle, plameň

Požiar dvoch obydlí v osade v Lipanoch si vyžiadal jednu obeť

02.05.2024 07:54

Jednu obeť si vyžiadal požiar dvoch obydlí, ku ktorému došlo vo štvrtok ráno v osade na ulici Za traťou v Lipanoch.

mikuláš černák

Černák stojí pred súdom a žiada prepustenie: Uvedomujem si skutky, ktoré som spáchal a hanbím sa za ne. Žiaľ, nedá sa vrátiť minulosť

02.05.2024 07:15, aktualizované: 09:39

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 762
Celková čítanosť: 2842312x
Priemerná čítanosť článkov: 3730x

Autor blogu

Kategórie