Založ si blog

Podľa RTVS jeden transparent s dvoma aktivistami Matoviča je „protest občanov proti Ficovi“

Hlúposť novinárov, bohužiaľ niektorých aj z RTVS, prekračuje v SR všetky hranice. Za čo iné, než iba za hlúposť možno označiť informáciu z obedňajšej spravodajskej relácie STV 24, podľa ktorej výjazdové rokovanie vlády v Trenčíne „sprevádzali protesty občanov“. ..

-Nuž, označiť za „protesty občanov“ to, že dvaja Matovičovi platení aktivisti podržia na chodníku jeden protivládny transparent, to si vyžaduje buď riadnu dávku hlúposti a servilnosti voči tým, čo niektorých tiežnovinárov de facto platia, alebo – ak ide o „správu“ z vlastnej iniciatívy týchto „novinárov“, potom dotyčnými novinármi musí mlátiť epileptoidný grand mal fanatickej ficofóbie

-Ale možné je i to, že v tomto prípade ide aj o jedno aj o druhé. Že ide o hlúposť kríženú s fanatickou chorobnou ficofóbiou. Nech je akokoľvek, očista Slovenska bude musieť mať postupku ako v Poľsku a Maďarsku:

1/ očista trestného práva, prokuratúry a OČTK,

2/ očista činnosti mimovládok, – lepšie povedané PROTIVLÁDOK,

3/ očista médií, osobitne verenoprávneho RTVS.

Logika očistného procesu, akejsi re-slovakizácie Slovenska nepopustí. Musí byť dôsledná a rýchla. Verím, že Fico bude mať dosť síl, aby napriek odporu pánov z Bruselu veci rýchlo zrealizoval. Verím, že bude mať plnú podporu koaličných partnerov.

Verím, že kontra-revolučná protiofenzíva opozície, ktorá bola nedávno /pred 2 mesiacmi/ porazená v demokratických voľbách, skončí tak ako skončila protiofenzíva banderovca Zelenského. Čiže krachom. Verím, že prvým krokom k tomuto krachu bude večerný neúspešný pokus proti-slovenskej opozície zhodiť Ficovu vládu prostredníctvom nenávistnej ulice.

Slušná otázka pre administrátora tohto blogoviska

16.05.2024

Dovoľte sa slušne spýtať iba jednu otázku – prečo je na blogovisku príspevok blogera pod prezývkou „karol“ pod nadpisom „Kto seje vietor zožne búrku ?“ Tento blog de facto schvaľuje atentát na premiéra a tvrdí, že ho svojim správaním vyprovokoval sám predseda vlády. Článok podľa mňa nie je iba nemravný a v rozpore s pravidlami blogovania ale [...]

Fico atentát predvídal 10.apríla !

16.05.2024

Fico 10.apríla na jednej zo sociálnych sietí hodnotil mediálnu a opozičnú politickú atmosféru po voľbách, v ktorých kandidát progresívno-liberálnej opozície jasne prehral. Fico sa čudoval sa miere depresívnosti a z nej plynúceho hnevu, frustrácie a nenávisti, aká bola vtedy v Denníku N, Sme, Aktualitách…vo vystúpeniach opozičných politikov, opozičných aktivistov [...]

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Obit Buell Pulitzers

Sekundy paľby na Reagana sa podobali na streľbu proti Ficovi. Atentáty na svetoznámych lídrov: kto prežil a koho zabili?

16.05.2024 20:35

Podobne ako na Roberta Fica aj na Ronalda Reagana si páchateľ počkal pred budovou. Aj vtedy ochranka nedokázala zabrániť atentátu.

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 766
Celková čítanosť: 2866922x
Priemerná čítanosť článkov: 3743x

Autor blogu

Kategórie