Založ si blog

Pani ministerka Šimkovičová, je čas voči RTVS konečne zakročiť !

„Držíme vám palce !“ -Takúto nehoráznosť vypustila dnes večer z úst moderátorka verejnoprávnej STV24 na záver rozhovoru s organizátorom protivládnych opozičných protestov. Neviem ako sa volala, lebo sa na konci svojej relácie ani len „nepodpísala“.

Takéto otvorené, ostentatívne prihlásenie sa ku opozičným protivládnym aktivitám, takáto priam arogantná straníckosť a neobjektívnosť sa dodnes ešte vo verejnoprávnej televízii neudiala. Neudiala sa ani v najtemnejších časoch mediálneho boja proti V.Mečiarovi. Je to hnus. Je to hanba.

Neobjektívni moderátori sú vo všetkých našich médiách. Kovačič, Kresťanková-Dibáková…- a kráľ neobjektívnosti – moderátor ta3 – jasne protivládna šachová figúrka KRÁL-Ten svoju protivládnu zaujatosť prezentoval aj dnes večer v diskusii PS kontra Smer, kde nerobil nič iné len skákal smerákom do reči a hádal sa s nimi akoby bol členom tímu PS. – Je to smutné, ale títo nehodní moderátori sú zatiaľ mimo akčného rádia štátu. Ide totiž o súkromné médiá. /Aj na ne však neskôr bude musieť dôjsť…/. – Tak či onak, momentálne je témou neobjektívnosť verejnoprávnej RTVS a jej moderátorky. Riešenie tejto neobjektívnosti je začiatok. Musí to byť prvý krok, za ktorým budú musieť nasledovať ďalšie, systémovejšie kroky.

Pani ministerka, viem, že vy RTVS nerozkazujete. Viem však aj to, že ak ide o verejný záujem, dokážete spustiť procesy, ktoré povedú k personálnej očiste spravodajstva a publicistiky vo verejnoprávnom RTVS. Pani ministerka, -je najvyššší čas. Konajte. Slováci sú za Vami !

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Ďalší Čaputovej škandál s vyznamenaniami-azda už posledný…

01.05.2024

Včera slovenský prezident /prezidentka/ zase -ako kedysi v Bystrici, rozdal pár plieškov. Nie ako kompenzáciu za nezbúranie Bystrice, nie ako v roku 1944. – Avšak tí, čo si teraz pliešky pripnú hruď, s ničením Slovenska majú mnohé spoločné. Takmer bez výnimky ide o politické figúrky, ktoré škodili kde mohli, len aby zabránili vzniku samostatného Slovenska. Kto sú [...]

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Počasie / Dáždnik / Dážď /

Po prietrži mračien vyhlásia v Partizánskom mimoriadnu situáciu

04.05.2024 18:48, aktualizované: 19:58

Voda zatopila viacero pivníc a ďalších priestorov. Výšku škody primátor odhadnúť nevedel.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 763
Celková čítanosť: 2848977x
Priemerná čítanosť článkov: 3734x

Autor blogu

Kategórie