Založ si blog

Ficova vláda 78, s Republikou 88 poslancov: Ľud chce Fica, nie „potkanov“

Prieskum agentúry AKO dva a pol mesiaca po voľbách a dva mesiace potom, čo Fico a spol. začali vládnuť a potom čo im od začiatku vládnutia opozičné „potkany“ znepríjemňujú život ukázal, že občania SR, slovenský ľud podporuje Fica a jeho vládu. Vládne strany by mali v NRSR väčšinu 78 hlasov a spolu s Republikou by mali takmer ústavnú väčšinu 88 hlasov. Alebo percentuálne: takmer polovica voličov.

„Potkania“ opozícia, oháňajúca sa v parlamente, na uliciach i v Bruseli sloganom „ľud nechce Fica“ bola prieskumom AKO pristihnutá pri klamstve. Za šimečkármi je iba niečo vyše tretiny voličov /35%/ resp. 62 virtuálnych poslancov. -Mýtus o tom, že väčšina Slovákov volá „Dosť bolo Fica“ vďaka prieskumu padol. Ukázalo sa, že ten ľud na námestí pred ÚV, -to je iba hlúčok zúfalcov. Stádočko „potkanov“ , čo si na šimečkovské majdany chodia lízať rany z nedávno prehratých volieb a z každodenných politických porážok v parlamente a vo verejnom živote.

Ukazuje sa, že politické „potkany“ na Slovensku nemajú reálnu podporu. S výnimkou jednej jedinej oblasti – oblasti médií. Ten tzv. ľud, čo už má dosť Fica, to je virtuálna realita, splodená televíziami, rádiami, Denníkom N , Sme a pod. Žije z klamstiev novinárov, europoslancov za PS a KDH v Bruseli a z námezdných poslancov z panských štátov Západu. Je to ľudský brak, bublinotvorná vrstva zotročovateľov ducha a predajcov mediálnych drog. Netreba sa ich báť. Ani keby sa ich na námestí SNP zišlo najbližšie hoc aj 100 tis. ľudí, – stále bude platiť, že je to iba bezmocný komparz. Poblúdenci, zneužívaní zahraničnými pánmi.

Kuciakiádne demonštrácie a dnešné „zhluky potkanov“ sa nedajú porovnávať. Kuciakiáda, hoci tiež zmanipulovaná a zneužitá bola do istej miery sakrálny akt. Mohla sa oprieť o zbožštený kult dvoch zavraždených ľudí. Adorovala ich a preklínala ich domnelých vrahov. Súčasná „potkaniáda“ organizovaná šimečkármi je presný opak. Hoci špeciálna prokuratúra , kvôli ktorej sa „potkaniáda“ robí, má v istom zmysle na svedomí tiež minimálne dva životy /gen.Lučanský, advokát Krivočenko/, zúčastnení spotkanizovaní občania adorujú faktických vrahov – dozorujúcich špeciálnych prokurátorov, sudcov, vyšetrovateľov…a preklínajú ich obete. Preklínajú tých, čo kvôli zločinným praktikám ÚŠP, Naky a ŠTS, ale aj ministerky spravodlivosti a ministra vnútra prišli o život, alebo „len“ o fyzické a psychické zdravie, o mesiace a roky života.

Kuciakiáda naplnila nám. SNP ľuďmi, ktorí ľutovali zavraždených a sympatizovali s nimi. „Potkaniáda“ volá na ulicu ľudí, ktorí obdivujú Lipšica a spol a ktorí sympatizujú s mučiteľmi ba v istom zmysle aj s vrahmi. Avšak ten, kto sympatizuje s vrahmi, je svojim spôsobom tiež vrah.

Tí, čo sa v utorok chystajú na „potkaní “ míting by mali vedieť, že nie sú ľud, nie sú jeho väčšina. Sú marginalizovaná max. tretinová skupinka sympatizujúca s mučiteľmi a vrahmi. Zveličene povedané, míting kam v utorok pôjdu je v istom zmysle mítingom vrahov….Silné slová ? Áno. Ale aj hyperbola má niekedy svoj význam. Najmä ak proti nej stojí veľká lož a hustá pavučina mediálnych klamstiev…

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Ďalší Čaputovej škandál s vyznamenaniami-azda už posledný…

01.05.2024

Včera slovenský prezident /prezidentka/ zase -ako kedysi v Bystrici, rozdal pár plieškov. Nie ako kompenzáciu za nezbúranie Bystrice, nie ako v roku 1944. – Avšak tí, čo si teraz pliešky pripnú hruď, s ničením Slovenska majú mnohé spoločné. Takmer bez výnimky ide o politické figúrky, ktoré škodili kde mohli, len aby zabránili vzniku samostatného Slovenska. Kto sú [...]

Michal Šimečka

Za predsedu PS snem zvolil opätovne Michala Šimečku

04.05.2024 11:14

Podporu mu vyjadrilo 155 zo 161 hlasujúcich delegátov.

Luhansk / UA vojak / UA armáda /

Ďalšia pomoc Ukrajine za 50 miliárd dolárov? USA rokujú s krajinami G7

04.05.2024 11:00

Peniaze by mali byť splácané z neočakávaných ziskov zo štátnych ruských aktív mrazených prevažne v Európe, z ktorých stále plynú úroky.

Antony Blinken

Blinken: Súhlas s prímerím by pre Hamas nemal byť problém

04.05.2024 10:17

Hamas oznámil, že jeho delegácia sa vráti do Káhiry na rozhovory o dohode, ktorá by zastavila izraelskú ofenzívu v Gaze výmenou za prepustenie rukojemníkov.

Francúzsko ČSR Štefánik

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí Milan Rastislav Štefánik. Jeho životný príbeh je inšpiráciou aj v súčasnosti

04.05.2024 10:04

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí v Ivanke pri Dunaji diplomat, vedec, štátnik, vojak a politik Milan Rastislav Štefánik.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 763
Celková čítanosť: 2848534x
Priemerná čítanosť článkov: 3733x

Autor blogu

Kategórie