Založ si blog

Grohling nie je dobrý človek do politiky-ale na čelo SaS pasuje ako …

Sulíkov favorit Grohling sa stal predsedom SaS. Pripomeňme si, čo je s ním spojené:

  • Obuvnícka škola v Partizánskom-nuž nie je to tá najlepšia kvalifikačná príprava na vrcholovú politickú funkciu.
  • Ani prax holiča a manažéra v barbierstve nie je čosi, čo by človeka kvalifikovalo na post ministra školstva a najnovšie na post predsedu SaS.
  • Tobôž je to potom čudne získané údajne vysokoškolské vzdelanie s podozrením na plagiátorstvo.
  • Grohling sa v čase, keď jeho strana vládla, dal počuť, že vtedajší vodca opozície R.Fico by mal rovnako zhniť či zomrieť vo väzení ako Kočner.
  • Odkedy je Grohling v opozícii, nerozmýšľa nad alternatívnymi spôsobmi vládnych rozhodnutí a zákonov, , ktorými by presvedčil verejnosť. že je lepším politikom ako R.Fico. Naopak, netají sa tým, že robí všetko preto, aby vláda R.Fica padla. Aby padla za pomoci AKÝCHKOĽVEK prostriedkov.
  • Grohling odporúča zvrhnúť vládu R.Fica takými „demokratickými“ prostriedkami, ako sú generálny štrajk, blokády ciest, okupačné štrajky v štátnych inštitúciách, demonštrácie pred obydliami členov vlády, neustále petície na internete, písanie podaní na GP a na Ústavný súd /akoby ústavný súd bol pre Grohlinga a Kolíkovú už len akási opozičná lampáreň/, no najmä žalobníčkovanie na kadejakých medzinárodných inštitúciách, osobitne na EP, EK, medzinárodné súdy, na veľvyslanectvá krajín Západu a pod.

Grohling nie je dobrý človek do politiky. Nemá primerané vzdelanie. Nevyzná sa v práve, v dejinách, v sociológii či politológii. Nie je kvalitne jazykovo vybavený. Nemá štandardné rodinné zázemie. Nevie kultivovane diskutovať s oponentmi. Dokáže sa iba škriepiť, využívajúc 8 či 9 natrénovaných protivládnych invektív. Jeho politickú slovnú zásobu tvoria iba frázy a floskuly typu „vláda mafie“, „chránia svojich ľudí“, „oklamali voličov“, „patria do väzenia“, „izolujú Slovensko od zvyšku sveta“, „likvidujú slobodu slova“, „ukradli nám štát“…

Grohling je údajne veľmi blízky synovi čestného predsedu SaS Sulíka. Inštaláciou Grohlinga miesto seba Sulík ukazuje, že nie je ako Matovič a že SaS nie je ako OLaNO. Sulík nemení kvôli ošúchanosti názov svojej firmy. Sulík svoju Sasku jednoducho odovzdáva – ako dedičnú monarchiu – svojmu „zaťovi“. Kompletne, aj spolu s asi 300 nevoľníkmi.

-Je to také roztomilé, také moderné, také liberálne. Grohling nie je dobrý človek do politiky. Na post predsedu SaS je však ideálny. Je to pre túto „stranu odborníkov“ ten najlepší spomedzi najlepších. Grohling pasuje na čelo SaS ako zadok na nočník.

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2856573x
Priemerná čítanosť článkov: 3739x

Autor blogu

Kategórie