Založ si blog

Medveď s krvavou papuľou a Kuffovci sú nešťastím tejto vlády

Prefíkaný podpredseda vlády Taraba dnes vyhlásil, že na základe jeho iste veľmi exaktných údajov /od Kuffovcov/ operuje okolo Jasnej 200 kg medveď s krvavou papuľou. Ten, ktorý onehdy plašil ľudí na golfovom ihrisku na Táľoch, na ihrisku nota bene nazvanom po medveďovi. Ten, ktorý „spôsobil, že v N.Tatrách zahynula 31-ročná bieloruská turistka. Vyplašená stretnutím s medveďom spadla zo 150 metrového brala.

Turisti z Bieloruska vliezli medzi skaly, kde majú medvede svoje zimoviská a pôrodnice. Vliezli do terénu, v akom je akýkoľvek pohyb človeka prísne zakázaný. Vliezli de facto do čohosi, čo sa podobá na medvedí výbeh v zoologickej záhrade. Medveď ich síce nepohryzol, ale podľa kuffovcov na nich zaútočil. – Zabudli povedať, že sa medveď za nimi rozbehol, lebo snorili okolo jeho brloha.

Taraba vyhlásil, že je potrebné nič nezakrývať. Treba bez dlhého otáľania začal s elimináciou medvedej populácie. Najmä tzv. nebezpečných medveďov, čiže medveďov, čo si bránia okolie svojich domovov. Kuffovci sa vyjadrili jasne – nestačí iba regulovať nadmernú medvediu populáciu. Celú medvediu populáciu treba eliminovať. Nekompromisne eliminovať.

Rečovo nedovyvinutí Kuffovci s krvavými papuľami sú jednoducho nešťastím tejto vlády. Špeciálny zásahový tím by ich mal politicky eliminovať. No hej, ale bez hlasov Kuffovcov, Tarabu a Huliaka by táto vláda padla.

-A tak, milé naše nešťastné medvede, musíte ďalej trpieť. Musíte sa obetovať. Lebo ak by Kuffovci odišli z vlády, padla by celá táto inak veľmi užitočná vládna zostava. Krvavé papule Kuffovcov by nahradili krvavé papule liberálov a progresivistov.

Niečo za niečo. Je to smutné. Ale reálpolitika je už raz taká.

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Moldova European Union

Moldavsko si chce pred vstupom do EÚ pričleniť Podnestersko, prezradila Sanduová

07.05.2024 14:48

Od roku 1995 je v Podnestersku rozmiestnených okolo 1500 ruských vojakov.

gašpar, migaľ

Gašpar stopol na výbore diskusiu o zrušení NAKA. Podľa neho sa nemôže zaoberať každou zmenou v polícii

07.05.2024 14:13, aktualizované: 14:19

Opozičná poslankyňa Bihariová argumentovala, že znefunkčnenie NAKA by mohlo napríklad ohroziť čerpanie financií z plánu obnovy.

Zelenskyj

Ukrajinci zmarili atentát na Zelenského. Chceli ho zabiť členovia jeho ochranky

07.05.2024 14:03, aktualizované: 15:15

Okrem Zelenského vraj agenti plánovali zabiť aj riaditeľa SBU Vasyla Maljuka a šéfa vojenskej rozviedky (HUR) Kyryla Budanova.

Azerbajdžan SR Baku premiér Fico návšteva

Europoslankyňa skritizovala návštevu Fica v Azerbajdžane: Hľadá dohody s diktatúrami

07.05.2024 14:00

Lexmann tvrdí, že Fico na jednej strane hovorí o mieri a na strane druhej predáva zbrane, ktoré vyháňajú arménskych kresťanov zo svojej vlasti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2855540x
Priemerná čítanosť článkov: 3738x

Autor blogu

Kategórie