Založ si blog

Zabudol som na ten najlepší hoax !

V archíve nájdete moju hitparádu hoaxov z posledného obdobia. Dopustil som sa však veľkej nespravodlivosti. Zabudol som na ten najlepší hoax, na ten najčerstvejší ! A pritom jeho autorom nie je nikto menší, ako sám Soros Gyorgy. Podľa neho, voľne povedané, kvôli dianiu na Ukrajine speje súčasná civilizácia ku svojmu koncu.

-To je hoax, že ?- Ibaže by nie ?! Ibaže by tento starý chytrý maďarský Žid vedel zase o čosi viac, ako my obyčajní smrteľníci ? Ibaže by mal svojich ľudí aj na strategickej komande v Pentagone….?

Soros už neraz konal ako ten správny „insider“. A podľa toho šikovne nakupoval a predával. Pán Soros, poraďte,- čo teraz tesne pred koncom našej súčasnej ľudskej civilizácie nakúpiť, čo predať, čoho sa zbaviť a čím si naplniť špajzu ? Konzervy, zlaté tehličky, balenú vodu ? Pampersky ? 5 kg jódových tabletiek ? A aký bunker odporúčate ? – A aké rúško ?

Viem, že nám poradíte. Veď vy máte také dobré srdce. Veď vy ste taký filantrop ! Pán Soros, ak by aj tento článok strčili do archívu,- nájdite si ho tam a dajte nám znamenie „čo a ako“…

V predchádzajúcej hitparáde hoaxov som spomenul, že vo Francúzsku sú už ukrajinskí aktivisti také neodbytní, že lepia svoje modrožlté lepičky aj na hroby na cintorínoch. Najčastejšie s textom, že ak by dotyčný nebožtík žil, podporoval by Zelenského. Takto napr. Ukrajinci zneuctili hrob slávnej tanečnice Isadory Duncanovej:

/Foto z tv urobil autor textu/.

PS: Dnes je na blogoch dosť otupno. Až na skvelý cestovateľský článok o Mauretánii od p.Fabiana. A na nový článok blogera „cyrila“ o ČESKOM NACIZME. Blog je ako sa sluší a patrí, poprataný do archívu. Vykliknete si ho cez „cyril blog“. Ale inak ticho, tichúčko, -ako pred búrkou.

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Ďalší Čaputovej škandál s vyznamenaniami-azda už posledný…

01.05.2024

Včera slovenský prezident /prezidentka/ zase -ako kedysi v Bystrici, rozdal pár plieškov. Nie ako kompenzáciu za nezbúranie Bystrice, nie ako v roku 1944. – Avšak tí, čo si teraz pliešky pripnú hruď, s ničením Slovenska majú mnohé spoločné. Takmer bez výnimky ide o politické figúrky, ktoré škodili kde mohli, len aby zabránili vzniku samostatného Slovenska. Kto sú [...]

Každé desiate dieťa v USA žije s rodičom - alkoholikom

Našli fľašu alkoholu a s bratom sa napili. Záchranári ratovali 5-ročného chlapca v bezvedomí

03.05.2024 17:47

Dieťa z dôvodu intoxikácie previezla do Banskobystrickej nemocnice.

Vrbnica, Rómovia, policajný zásah

Zmier po takmer desaťročí. Obete policajnej akcie z Vrbnice sa dočkali odškodnenia

03.05.2024 17:36

Sťažnosť sa týkala policajnej akcie z 2. apríla 2015 v rómskej komunite vo Vrbnici.

požiar v Berlíne, IRIS-T, Nemecko, Diehl, hasiči

Rozsiahly požiar v Nemecku: horí výrobná hala firmy produkujúcej zbrane pre Ukrajinu

03.05.2024 15:49

Firma je súčasťou skupiny Diehl, do ktorej patrí aj výrobca systému protivzdušnej obrany Iris-T, ktorý Nemecko poskytlo Ruskom napadnutej Ukrajine.

minister obrany Robert Kalinak

Minister obrany Kaliňák poďakoval za príspevok Španielska do jednotky NATO na Slovensku

03.05.2024 15:23

Od júla bude na Slovensku pôsobiť do 780 španielskych vojakov aj s technikou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 763
Celková čítanosť: 2847394x
Priemerná čítanosť článkov: 3732x

Autor blogu

Kategórie