Založ si blog

Otázky do diskusie s diskutérmi

Technický blog pre pána F., diskutéra v diskusiách na tomto portále. Včera som tu uverejnil článok na istú tému. Mnoho diskutérov s ním súhlasilo, mnoho nesúhlasilo. Taký je život. Vážim si jedných i druhých, že si dali robotu, prešli nie celkom jednoduchou registráciou diskutérov a položili na papier svoje názory. Stál som im za robotu a to je pre mňa pocta.

Medzi diskutérmi sa však objavilo indivíduum, ktoré sa rozhodlo vyjadriť svoju nenávisť voči mne a mojim názorom riadne tvrdými invektívami a rasistickými výrazmi. – No veď si ich len pripomeňme:

  • ruský rozviedčik,
  • užitočný idiot zo sovchozu,
  • geront.
  • prostoduchý opilec,
  • trpaslík,
  • aziat,
  • opica, čo nepozná teplú vodu,
  • Pennis…

Pekné oslovenia blogera, že ? Nie ? Nuž ak nie, tak potom prečo neboli- napriek viacerým výzvam- diskusné príspevky takého charakteru z diskusie odstránené ? Mám skúsenosť, že označiť tvrdenia pána redaktora R. za klamstvo vedie ku pozastaveniu diskutéra na mesiac a zmienka, že pani Č. je trochu tlstá vedie dokonca ku zrušeniu nielen blogu ale aj blogerskej registrácie.

Priznám sa, že napríklad blogera P. považujem za hanbu tohto portálu-nielen kvôli jeho politickým názorom /či skôr útokom/ ale aj kvôli dnešnému extrémne medveďo-fóbnemu príspevku. No označiť ho za amerického rozviedčika, užitočného idiota USA, geronta, prostoduchého opilca, trpaslíka resp. urasteného mamľasa, negra, opicu z krajiny hamburgerov či nedajbože penisa…by som si nikdy nedovolil. Možno si to všetko o ňom myslím, ale nechávam si to iba pre seba, pre výlevy v najmenšej miestnosti môjho domu. Do diskusie k jeho blogu to nenapíšem.

-Ke´d už pre nič iné nie, tak aspoň z obavy, že by mi diskusný príspevok hneď vymazali. A mali by na to plné právo. Taký je meter. Aj keď sa ten raz použije a druhý raz, ktovie prečo nie. – Ozaj, kto vie prečo ?

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Ďalší Čaputovej škandál s vyznamenaniami-azda už posledný…

01.05.2024

Včera slovenský prezident /prezidentka/ zase -ako kedysi v Bystrici, rozdal pár plieškov. Nie ako kompenzáciu za nezbúranie Bystrice, nie ako v roku 1944. – Avšak tí, čo si teraz pliešky pripnú hruď, s ničením Slovenska majú mnohé spoločné. Takmer bez výnimky ide o politické figúrky, ktoré škodili kde mohli, len aby zabránili vzniku samostatného Slovenska. Kto sú [...]

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 762
Celková čítanosť: 2844962x
Priemerná čítanosť článkov: 3734x

Autor blogu

Kategórie