Založ si blog

Neuveriteľná udalosť na CNN !

Včera s v živom vysielaní americkej televíznej stanice CNN stala neuveriteľná vec. V debate, moderovanej Piercom Morgannom vystúpila aj konzervatívna politická analytička a žurnalistka Ann Coulterová. Od začiatku šokovala ostatných účastníkov besedy pozoruhodnými vyjadreniami. Prehlásila, že nechce obhajovať Putina, ale jeho súčasné správanie považuje za pochopiteľné – vzhľadom na dlhé obdobie ponižovania Ruska a nerešpektovanie jeho záujmov.

Podľa A.C. by sa mal Západ znepokojovať svojimi vlastnými problémami a neangažovať sa až tak extrémne hlboko v problémoch Ukrajiny. Prečo majú problémy vo vzťahoch Ukrajiny a Ruska až tak fatálne znepokojovať Britov a Američanov ?

Pri analýze príčin vojnových udalostí na Ukrajine A.C. možno menej informovaných televíznych divákov upozornila, že Ukrajina bola po stáročia historickou súčasťou a sférou záujmov Ruského impéria. -A to napriek tomu, že Západ sa rovnako po stáročia snažil tento fakt zmeniť. Na záver A.C. pridala konštatovanie, že v súčasnosti nemajú aktivity NATO i samotná existencia NATO -najmä po rozpade ZSSR, žiadne opodstatnenie.

A.C. nevidí pre USA úžitok v tom, aby Amerika podporovala Ukrajinu za každú cenu. Iná vec by podľa nej bola, keby Putin napadol nejaký americký Pearl Harbour. No to Putin neurobil a nerobí. Neútočí ani na USA a ani na Veľkú Britániu. Treba preto stlmiť vášne a sústrediť sa na vlastné americké problémy.

-Spisovateľka, analytička a komentátorka Ann Coulterová je známa svojimi šokujúcimi vyjadreniami ladenými proti demokraticko-liberálnym slniečkárom. Na tom nie je nič nové. Nové je, že dostala priestor v CNN. Jej zaujímavé slová nezazvučali na pro-republikánskych Fox News, lež na pro-demokratických CNN. Že by sa čosi začalo meniť už aj v samotnom tábore vo vzťahu k Rusku tradične čulých demokratov ?

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

obchvat

Tatranci uspeli. Projekt obchvatu Starého Smokovca stopli

06.05.2024 10:57

Tatranci spisovali proti projektu petíciu, podpísalo ju osemsto ľudí.

filipíny, juhočínske more

Filipíny chcú riešiť konflikty v Juhočínskom mori diplomatickou cestou

06.05.2024 10:22

Čína nasadila proti filipínskym plavidlám vodné delá. Filipínsky prezident uviedol, že útok nebudú opätovať.

Russia US Nuclear Treaty

Západ nás provokuje: Rusi nacvičujú odpálenie jadrových zbraní na hraniciach Ukrajiny, nariadil to Putin

06.05.2024 10:20, aktualizované: 10:51

Cvičenie nariadil prezident Vladimir Putin a zúčastnia sa na ňom najmä sily rozmiestnené blízko Ukrajiny.

suchoba

Podplácal Makóa. Suchoba sa zatiaľ väzeniu vyhol, musí však zaplatiť 90-tisíc eur

06.05.2024 10:20

Podnikateľ dostal za podplácanie peňažný trest.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2854121x
Priemerná čítanosť článkov: 3736x

Autor blogu

Kategórie