Založ si blog

Pravda má pravdu !

Dnes iba stručne, lebo som trochu unavený po ceste z Košíc. Chcem kolegom, čo čítajú tento portál oznámiť, že Pravda má pravdu. Aspoň dnes.

Na tom smeráckom mítingu v Košiciach, na ktorom som bol aj ja, sa skutočne „zúčastnilo viac ako 2000 ľudí. “ Konkrétne desaťkrát viac ! Pravda má pravdu. Bolo ich tam viac. Možno aj 20 000. Boli tam tisíce ľusí a desiatky transparentov a hesiel. Čo myslíte, ktorý z nich zaujal naše médiá ? Nuž ten, čo tam chvíľu prezentoval platený provolatér. Dohodnutý z novinárom, lebo ten si ho jediný stihol poriadne všimnúť a odfotiť do všetkých hlásnych trúb tejto vlády. Niet nad reprezentatívnosť a objektivitu informácií, že páni novinári !?

Zostáva dúfať, že sa Pravda ani v budúcnosti nebude báť napísať o mítingoch opozície pravdu. Veď čo je zdravšie ako pravda ?

PS: Na tom mítingu som bol nie ako sympatizant Smeru. Tým budem, až Smer zmení svoju pro-euroatlantickú rétoriku /ktorá t.č. prináša SR miliardové škody -napr. zo sankcií a drahých energií ale aj zbytočných výdavkov na zbrojenie/, Bol som tam, lebo som bol zvedavý na to, ako to na takom opozičnom mítingu vyzerá a vedel to porovnať s tým, čo o tom napíšu naše „objektívne“ a „nestranné“ médiá. Nuž, rozdiel medzi Dichtung a Wahrheit bol naozaj značný. Teória dvojitého spoločenského vedomia, ktorá mala skončiť s pádom komunistickej totality prežíva t.č. na Slovensku /a v ce,lej Američnami ujarmenej Európe/ netušenú renesanciu.

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

SR Bratislava Vajnorská električková trať oprava termín BAX

Na Račianskej sa zrazil kamión s električkou, úsek je neprejazdný

07.05.2024 16:06

Obchádzka vedie po Jarošovej a Vajnorskej.

Rudolf Huliak / Tomáš Taraba /

Huliak požičal SNS pred voľbami 220-tisíc eur, Nadácia Zastavme korupciu žiada vysvetlenie

07.05.2024 15:53

Jeho príjmy priznané v majetkových priznaniach za posledné roky nezodpovedajú takej vysokej sume.

APTOPIX Russia Putin Inauguration

Čo možno čakať od kremeľského vládcu po piatej korunovácii?

07.05.2024 15:33

Pokračovanie vojny, vystupňovanie represií, možná mobilizácia a pokus o dobytie Charkova. Také sú očakávania expertov a kremeľských zasvätencov na začiatku ďalšieho funkčného obdobia Putina.

Moldova European Union

Moldavsko si chce pred vstupom do EÚ pričleniť Podnestersko, prezradila Sanduová

07.05.2024 14:48

Od roku 1995 je v Podnestersku rozmiestnených okolo 1500 ruských vojakov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2856314x
Priemerná čítanosť článkov: 3739x

Autor blogu

Kategórie