Založ si blog

O blokovaní webov.

Skúste napísať kritické stanovisko ku zákonu o blokovaní webov, kritických voči vláde. Stanovisko vám obratom zablokujú, stiahnu z dosahu verejnosti. To je ako keď cenzúra scenzuruje článok proti cenzúre.

Stanovisko napriek stiahnutiu stihlo prečítať pár stoviek čitateľov. A jeden z nich reagoval na „náhubkový zákon“ veľmi jasnozrivo. Diskutér „ramgad“ má podľa mňa pravdu, keď tvrdí, že sa zákon chystá v rámci blokovania opozície pri referende a pri kampani pred novými voľbami. Ak by „náhubkový zákon“ / o ktorom navrhovateľ otvorene vraví, že má zavrieť ústa Ľubošovi Blahovi a Robertovi Ficovi/ v čase kampane platil, nebude môcť opozícia použiť v argumentácii žiadnu kritiku vlády. Najmä nie v oblasti zahraničnej a bezpečnostnej politiky, ale pri troche snahy pri kritike akýchkoľvek vládnych opatrení, nedostatkov systému či osôb z vládnych štruktúr, ktoré sú za to zodpovedné.

Blokovanie má zabezpečiť NBÚ na základe rozhodnutia správneho súdu a na návrh nejakého poručíka z polície, NAKA. SIS či VS. Snaživí kariérychtiví poručíci budú mať na Slovensku eldorádo. Opozícia bude môcť kritizovať akurát nedostatočne polievané záhony kvetov pred Úradom vlády. Aj to iba veľmi veľmi opatrne.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2834697x
Priemerná čítanosť článkov: 3730x

Autor blogu

Kategórie